• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engelli kaynima bakmadiğim icin bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz

Guncel: baba evindeyim bi kac aydir. bu kaynim konusunda beni cok yiprattilar evlendigimden beri :(. Uzuluyorum ister istemez , keske böyle yapmasaydilar. Ben cozumler sundum annenle gelsin kardesin dedim esime sen evde oldugun zaman gelsin dedim o yine surat asmaya devam etti. Eger böyle yapmasaydilar belkide ben kendi rizamla gelsin derdim. Allaha havale ettim ben....

Son düzenleme:
Anne sag, baba sag, baci sag...Bu insanlar dururken senin bakman zaten olabildigince garib...Bosan zaten gozunu seveyim ya... sen bosanmazsam ben bosaniyorum de Allah askina bu nasil sacma birsey ya sen ne alaka yaaa?Senin yerinde olsam ben bu konuya baslik olarak "ohhhhhh bee kurtuluyorum "yazarim net! (O sabiyide Allah tez zamanda bu insanlarin elinden alsin baslarindan atmak icin yer aramislar Allah yardimcisi olsun kayninin)

Allah yardımcısı olsun kayninin, kimse istemez evladının engelli olmasını ama hayatta her şey bizim için. Ama eğer engelli bir evladın varsa onu nasıl gelinine emanet eder bir insan? Hadi sizi düşünmüyor da o çocuğu da mı düşünmüyor? Önemsenmediğini hissetmez mı o masum? Eli ayağı tutarken başka birinin başına atar gibi yapmak da ne demek yahu?

Gerçekten aklım almıyor. Canından parça o ya nasıl dayanirsin 6 ay başkasına emanet ederek. Ayrıca sen de haklısın canım, gercekten büyük bir sorumluluk ve bu henüz evliligin sorumluluğuna bile alisamamis bi insan için çok ağır olabilir. Tamam anası babası olmaz bakacak kimsesi olmaz başının üstünde yeri var, yapacak bir şey yok o zaman Allah rızası için bakacaksin derdim. Ama şu an çok garip bir durum olmuş.

Kaynina bakmadigin için seni boşayan adam seninle bakıcılık yapman için mi evlenmiş?

Ben de tam bunu diyecektim.

Yok artık konu sahibi, ailecek az yesinler de uşak tutsunlar kendilerine. Çok bile dayanmışsın, annesi babası bakmak zorunda, senin öyle bir yükümlülüğün yok. Allah bilir devletten para da alıyordur onlar.

Ben de tam bunu diyecektim.

Yok artık konu sahibi, ailecek az yesinler de uşak tutsunlar kendilerine. Çok bile dayanmışsın, annesi babası bakmak zorunda, senin öyle bir yükümlülüğün yok. Allah bilir devletten para da alıyordur onlar.
Evet para aliyolar devletten ama bize hic vermediler.

yani bu tür konularda elbet bakilir yardimci olunur ama kayninizin annesi babasi bacisi varken geline birakilmasi cok yanlis

bi anne bakima muhtac evladini ancak olünce birakir nasil mecbursun gibi davranirlarki:(

Allah o kayninizin da yardimcisi olsun

ama size birakmalari olmamis

Hic birseye mecbur degilsiniz annesi varken tabiki size dusmez bakmak herkesin birgun basina gelebilir ayiplamiyorum ama esnizin ailesnin yaptigi cok yanlis.

Senin ailen ne diyor bu duruma? Senin yerinde olsam hemen simdi o evi terk eder üzerine de bosanma davasinin yani sira sikayet ederim engelli maasi alip engelliye bakmiyorlar diye. Seni bir ogluna bakici diger oglunun yatak eglencesi almislar gelin diye degil.

Anne babası ve ablası sağken neden size teslim ediyorlar
Benim kardeşim de ayni durumda onu geline tabiki teslim etmem. Kendim bakarım.
Eğer hic kimse olmasaydı ve bu tepkiyi vermiş olsaydınız haksiz olan siz olurdunuz.
Peki gerekçeleri ne,neden sizin bakmanizi istiyorlar?

Çok bile dayanmışsın.

Allah kaynının yardımcısı olsun, ana babasına vicdan versin başlarından atmaya çalışmışlar belli ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X