• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engelli kaynima bakmadiğim icin bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet para aliyolar devletten ama bize hic vermediler.
Devlete şikayet et tatlım.. Onlarda kalmıyor ancak parasını alıyorlar diye.. O para ile bakıcı tutulur en azından..
Sen bakıcı kısmını söyle.. Hayır derlerse engelli parasını katma konuya.. Sonra bunları şikayet et.. Adamlar gelince bilmiyor gibi yaparsın, şikayet edeni kendileri düşünsünler

Anne, baba sağ ilken o evlada bakmak onların görevi.
Ne kadar vicdansızlarmış. Ben gözümün önünden ayırmak istemem evladımı.
Siz sonuna kadar haklısınız. Boşanmaksa olay boşanın. Bundan daha kötü olmazsınız.

Yanlış bilmiyorsam 1000 tl ye yakın maaş alıyorlar.
Şikayet etsen devlet onların fitil fitil burnundan getirir.
Çünkü engelli maaşı için evde bakma şartı var.

Madem onlar da zorlanıyorlar, o maaşla bakıcı tutsunlar.

eski konuları bilmiyorum ama yorumlara bakarak sabret diyorum. hem cennetlik olursun sevaba girersin.

eski konuları bilmiyorum ama yorumlara bakarak sabret diyorum. hem cennetlik olursun sevaba girersin.
Canım muhakkak onun mükafatı büyük bakacak kimsesi olmasa amenna ama daha yeni evli bi insanada bu yapılmazki kendi haline bıraksalar belki kendi diyecek getirin 2 ayda bende kalsın diye diretilmiş resmen ayrıca insan aklı başında birinin emanetinden bile tedirgin olur kaldıki aklı selim değil ailenin içi nasıl rahat ediyo ya başına bişey gelse o zaman hesap soran çok olur..

Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Eger bunun icin bosanacaksa, bosanin.Sizi kendilerine bakici tuttular da sizin mi haberiniz yok.Kimse boyle bir seye mecbur birakilamaz.
Benim de engelli yegenim var ama ablam oglunu gelini ona baksin diye evlendirmez.

Canım muhakkak onun mükafatı büyük bakacak kimsesi olmasa amenna ama daha yeni evli bi insanada bu yapılmazki kendi haline bıraksalar belki kendi diyecek getirin 2 ayda bende kalsın diye diretilmiş resmen ayrıca insan aklı başında birinin emanetinden bile tedirgin olur kaldıki aklı selim değil ailenin içi nasıl rahat ediyo ya başına bişey gelse o zaman hesap soran çok olur..
:) aldatılmış şiddet görmüş ayrılmak yerine hep affetmiş. bende o yüzden diyorum ki sabretsin. gerçekten öyle düşündüğüm için değil. koca kolay bulunmuyo tabi :işsiz:

Ben inanin elimden gekdigini yaptim kaynim icin ama kaldiramiyorum. Birde bana mecburmusum gibi davraniyolar
Hasta kv deye baktigim icin biliyorum .Mecburmussunuz gibi davranarak sizi baski altinda tutuyorlar .

Sizin merhamet tarafiniz agir basiyorsa ,bunun da farkina vardilarsa cok guzel kullanirlar.

Anne babası sağ ise siz zorunda değilsiniz tabi ki.
Bunun için boşuyorsa kurtuldun diye sevin bence.

Belki cennete gitmek istemiyor belki inancı Yok bakmak zorunda mı
) aldatılmış şiddet görmüş ayrılmak yerine hep affetmiş. bende o yüzden diyorum ki sabretsin. gerçekten öyle düşündüğüm için değil. koca kolay bulunmuyo tabi :işsiz:
tüh ya aslında söylediğimin tam tersini düşündüğümü belirten bi emoji koymadım. şimdi tüm yorumlar böyle gelcek. düzenleyemiyorumda :kızgın:

) aldatılmış şiddet görmüş ayrılmak yerine hep affetmiş. bende o yüzden diyorum ki sabretsin. gerçekten öyle düşündüğüm için değil. koca kolay bulunmuyo tabi :işsiz:
tüh ya aslında söylediğimin tam tersini düşündüğümü belirten bi emoji koymadım. şimdi tüm yorumlar böyle gelcek. düzenleyemiyorumda :kızgın:
İroni yaptın yani ama kimse anlamadı

Kayınvalide, kayınpeder sağ ve sağlıklıysa bakmazdım. Onlara düşer. Siz haklısınız. Geri adım atmayın. Eski konularınızada baktım. Baştan olmaması gereken bi evlilik olmuş. Mutlu da olamamışsınız.çekin gidin ailenize

benbi tek bakim maasi aliyorlar bana vermiyorlara takildim
sanki bakim maasini kendisnie verseler sorun olmayacakmis gibi geldi

Bir üyenin sorusu üzerine verilmiş cevaptan sizin düşündüğünüz anlamı çıkartmadım. Kaldı ki öyle olsa bile konu sahibi haklı, çünkü devlet o yardımı engelliye bakılması için veriyor,bakmayanlara harçlık olarak değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X