• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

engelli kaynima bakmadiğim icin bosaniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek ve gelinle yaşıt bir kimseye sizin bakmanız tabiki uygun değil. Zihinsel engelli diyorsunuz, engel durumunu bilmiyorum ama bazı durumlarda bu kişiler size istemeden fiziksel ya da cinsel bir saldırıda bulunabilir de.

Hasta olurlar cenaze olur bakilir tabi
Ama 6 ay bakmak ne demek
1 gun bile bakmazdim ben 6 ay iyi dayanmissin
Nasil insanlar var aklim almiyor
Kararindan donme boşan sikayet etmeyide unutma

Bazen burada okuduğum şeyler beni dumura uğratıyor. Şimdi hepsi sağ diyorsun. O ana baba, geline nasıl evlatlarını bırakabiliyorlar bu bir. Evlenmeden önce sizin kaynınıza bakacağınızdan haberiniz var mıydı bu da iki? Evlendikten sonra size bunu söyledilerse asla ama asla bakmak zorunda değilsiniz. Ha sevabına bakarsınız orasını bilemem bu zamanda kim bu kadar iyi olabiliyor ki. Ben bakamazdım.

Anne baba dururken kardeşe gelinemi düşmüş? Sizimi bekliyolarmış? Ne alaka ya?! İstemediğin hiçbişeyi gapmak zorunda değilsin. Isarar ediyolarsa boşan kendileri baksın.

Ben inanin elimden gekdigini yaptim kaynim icin ama kaldiramiyorum. Birde bana mecburmusum gibi davraniyolar
Kusurabakma ama hepsi gerizekalıymış. Sende niye sabrettin bu kadar. En başta sesini çıkarsan bu kadar büyümezdi. Geçir dişlerini valla. Olmuyosa da boşan. Seni bildiğin bakıcı tutmuşlar hemde bedava.

Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz
Almanya'da doğ büyü.
Nişanlıyken aldattı, affettin.
Evlendin, şiddet gördün, affettin.
Üstüne düzelir diye çocuk yaptın.
Sülalesine baktın.

Düzelir düzelir, sabret.

Eski konularınıza da göz attım. Siz çok yanlış bir evlilik yapmışsınız ya. Resmen ateşe yürümüşsünüz yani. Ve devamlı burada yazdığınızda insanlar size bu evliliği yapmamanızı bile söylemişler. Evet bunu söylemek kolay ama haklı da çıkmışlar gördüğünüz üzere. Umarım bu yanlıştan bir an önce dönersiniz.

Selam kk hatunlari

Uzun bi aradan sonra yine burdayim. Evlendigimden beri kayin derdim bitmedi. Bi bucuk aylik evliydik sorgusuz sualsiz kimse bana sormadan bana biraktilar engelli zihinsel kaynim benle yasit 6 ay bizde kaldi anne baba baci sağ hepsi. Bosanma asamasina geldik artik. Eski konularimi okuyan bilir belki beni. Ben artik onun sorumlugunu ustlemiyecegimi soyledim siz bu konuda ne dusunyyorsunuz

Yani çok çok haklısın! Sen kaynına bakmak için mı evlendin?
Söyleseydin eğer öyle bir isteğim olsaydı girer bir işe para kazanırdım en azından. Bunun için evlenmedim demelisin.
Tabi zor zamanlarda destek olmak gerekiyor arada sırada belki ama buna mecburiyetin yok. Bırak boşasın tazminatını çatır çatır al!
Bir tane hayatın var zehir etme sakın.

Allah acil şifalar versin buda bi imtihan ailesi olarak bakmayan insanlar sizi mecbur tutamazlar eşinizle sakin birşekilde konuşup gerçekten kimse olmasa başım üstüne ama bu durumda kesinlikle istemiyorum dersin.Onlarada gelin alın sizin bakmadığınıza ben bakmak zorunda değilim dersin.
Bu arada kv ve kp görümce yaşları kaç durumları nasıl hasta falanlarmı
Rabbim kimseyi kimsenin eline koymasın..

1 gün bile bakmazdım.
Anne baba kardeş sağ ama ben bakacam öyle mi,neden?
Neden alayım o sorumluluğu?
Bu şekilde kullanılacaksam,bakmıyorum diye boşanacaksa kocam olacak adam,çok da önemli değil,boşasın.
Boşayayım derim hatta.
Ne aileler var Allah'ım. Allah o kayınvalideni de bildiği gibi yapsın.

Bide bu işin mahrem boyutu var yanlış anlamadımsa zihinsel engelli banyo wc falan derken elinde olmadan ne yapacağı belli olmaz gücünüzde yetmez allah muhafaza bi tramvada siz yaşamayın sonra

Neden sizde?
Hic sordunuz mu?
Yani ne bileyim bulundugunuz sehirde tedavi falan mi goruyor?
Anne baba nasil atabilir ki engelli evladini basindan

Haklısın valla.. Öyle biri varsa ailesi bakar.. Bir kız alalım baktıralım nasıl bir zihniyet? Kaç aile bireyi var? Atıyorum, anne-baba-kardeş ve eşin.. 12/4=3 ay eder. Anne baba beraber olduğundan 6 ay onlarda, 3 ay kardeş, 3 ay siz.. Kardeşte aile ile beraberse 9ay onlarda. Size geldiğinde eşiniz ne kadar yardımcı mesela?
İnsan bir yere gidip, işini gücünü de halledemez..
Bakamayacaklarsa para verip bakıcı tutsunlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X