Yardım sayfalarına bildirirseniz , arabası olan insanlar yardım edebiliyor , sosyal medyada tanımadığınız insanlarla iletişim kurulabiliyor. Bi deneyin şansınızı derim.Arkadaşlar, baktım şimdi netten. En yakın İstanbul Üniversitesi görünüyor o da te Avcılar'da. Ben Gebze'deyim. Arabam yok mümkün değil oraya gidip gelemeyiz kedicikle. Taksit teklif edeceğim veterinere, yardım sayfaları yardım etmez sanki çünkü günde 20 kişi yardım talep ediyor
Belediyeye hiç güvenmiyorum, ameliyat edip bakacaklarını hiç sanmıyorum açıkçası. Yine de çok teşekkür ederim.Bizim belediyeye telefon açıyoruz gelip alıyorlar ve tedavileri neyse yapıyorlar.
Sizin belediyenizin de böyle bir hizmeti olabilir bir araştırın isterseniz.
Gebze'deyimİstanbuldaysanız Fatih veterineri tavsiye edecektim her şeyi çok uygun..
Çok tatlısın.Arkadaşlar merhaba,
1 haftadır evime pencereden giren ön patisinden birisi kırık bir kedicik var. Sanki bana iyi bak, beni iyileştir der gibi beni buldu evime girdi ve çıkmıyor. Dün veterinere götürdüm, röntgen çekildi ve kırığın eski olduğunu yanlış kaynadığını söyledi veteriner yardımcısı. Yarın hekim bey gelecek konuşursunuz, ücreti karşılayabilecek misiniz dedi. Ben de tahmini ne kadar olur, bir rakam verir misiniz öngörü açısından dedim. 1500'den başlar, aşağı inmez ama artar duruma göre, yarın hekim söyler size dedi.
Ben 3 ay önce ölmek üzere olan başka bir kediyi tedavi ettirmiştim ve bu ara durumum gerçekten kötü. Bu rakamı karşılayamam maalesef. Size danışmak istediğim, Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakasında daha ucuza kırık ameliyatı yapacak bir veteriner biliyor musunuz?
Çok teşekkürler
Maalesef çok uzak görünüyor en yakın üniversiteFakülteye götürün bence fiyat çok fark ediyor.
Merhaba, belediyelerin veterinerlik tesisleri sokak hayvanlarına ücretsiz aşı kısırlaştırma ameliyatları falan yapıyorlar, sokaktan aldığım kedimin ilk aşıları, göz tedavisini yapmışlardı. Bir gidip götürün ya da arayıp sorun isterseniz.Arkadaşlar merhaba,
1 haftadır evime pencereden giren ön patisinden birisi kırık bir kedicik var. Sanki bana iyi bak, beni iyileştir der gibi beni buldu evime girdi ve çıkmıyor. Dün veterinere götürdüm, röntgen çekildi ve kırığın eski olduğunu yanlış kaynadığını söyledi veteriner yardımcısı. Yarın hekim bey gelecek konuşursunuz, ücreti karşılayabilecek misiniz dedi. Ben de tahmini ne kadar olur, bir rakam verir misiniz öngörü açısından dedim. 1500'den başlar, aşağı inmez ama artar duruma göre, yarın hekim söyler size dedi.
Ben 3 ay önce ölmek üzere olan başka bir kediyi tedavi ettirmiştim ve bu ara durumum gerçekten kötü. Bu rakamı karşılayamam maalesef. Size danışmak istediğim, Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakasında daha ucuza kırık ameliyatı yapacak bir veteriner biliyor musunuz?
Çok teşekkürler
Siz de çok tatlısınız, çok teşekkür ederim :) Sizin minnoşa da çok geçmiş olsun. Sizin verdiğiniz isimleri tek tek deneyeceğim. Kitap satma konusu güzel fikirmiş, kitaplarımı çok seviyorum bende hep kalmasını çok isterdim ama böyle daha çok işe yarayacak görünüyor. Kendi çevreme de satmayı teklif edeceğim. Bugün nihai fiyatı söyledi hekim, 1800-2000 arası dedi ameliyatÇok tatlısın.
Benim kedimde de platin var, maşallah seke seke koşuyor :))
Ben sana yardımcı olacak bir isim vereyim.
Kesmeseker diye birisi var Instagram'da. Benim kendimi o iyileştirmis, gönüllülerden para toplaya toplaya.
Onunla iletişime geçebilirsin .
Bipatidesenver isimli sayfa da ikinci el kitap satıp kedi ameliyat ettiriyor. İstersen onlarla konuş, hatta bağış olarak evdeki kitaplarını vereceğini söyle :) olmadı hayseve mail at .
Tek başına bu yükü sırtlanman çok zor. Kedinin fotoğrafıyla birlikte yardım istersen umarım bir çözüm bulabilirsin tez vakitte
Arkadaşımın söylediğine göre sokak hayvanı beyanı yaparsak üstünde hak iddaa edemiyormuşuz ve barınağa gönderiliyormuş. Barınak şartlarına bırakmak istemiyorum, bir de belediyelere nedense güvenmiyorumMerhaba, belediyelerin veterinerlik tesisleri sokak hayvanlarına ücretsiz aşı kısırlaştırma ameliyatları falan yapıyorlar, sokaktan aldığım kedimin ilk aşıları, göz tedavisini yapmışlardı. Bir gidip götürün ya da arayıp sorun isterseniz.
Öğrenciyim ben ve ay başında kyk kredim yatıyor. 100-150 tl de olsa yardımda bulunmayı çok isterim. Taksit yapıyorlarsa en azından sizden biraz da olsa yük kalkmış olur. Çeşitli ikinci el kıyafet satma siteleri var çoğu insan sokak hayvanlarına yardım için eşyalarını satıyor oralardanda sesinizi duyurabilirsiniz. Çok duyarlı insanlar var bende sokak kedilerini besliyorum oturduğum yerde devamlı baktığım 10-15 kedi var bir dönem kıyafetlerimi satıp onlara çok yardımda bulunabildim.Siz de çok tatlısınız, çok teşekkür ederim :) Sizin minnoşa da çok geçmiş olsun. Sizin verdiğiniz isimleri tek tek deneyeceğim. Kitap satma konusu güzel fikirmiş, kitaplarımı çok seviyorum bende hep kalmasını çok isterdim ama böyle daha çok işe yarayacak görünüyor. Kendi çevreme de satmayı teklif edeceğim. Bugün nihai fiyatı söyledi hekim, 1800-2000 arası dedi ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?