- 21 Haziran 2018
- 181
- 184
- 18
Sizde haklısınız özel doktorlarda bile herkese güven olmuyor. Sahiplenebilme imkanınız var mı biz aşılardan sonra sahipleneceğimizi söyleyerek aşı karnesi falanda teslim almıştık, sizin iyi olduğunuzu hisseder hayvanlar keşke ömürlük yuvası da olabilsenizArkadaşımın söylediğine göre sokak hayvanı beyanı yaparsak üstünde hak iddaa edemiyormuşuz ve barınağa gönderiliyormuş. Barınak şartlarına bırakmak istemiyorum, bir de belediyelere nedense güvenmiyorum
Ben bırakamam ki onu artık. Evde 4 tane var, kapı önünde de sokağın bütün kedilerini her gün sabah akşam besliyorum. Özel sebeplerden bu ara çok sıkışigim, ilk defa aşırı çaresiz hissettim. Daha önce hiç gormedigim hayvan pencereden girip yanıma huzurla yattı sanki secilmis gibiydim. Beni hiç yabancilamadi bunun bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.Sizde haklısınız özel doktorlarda bile herkese güven olmuyor. Sahiplenebilme imkanınız var mı biz aşılardan sonra sahipleneceğimizi söyleyerek aşı karnesi falanda teslim almıştık, sizin iyi olduğunuzu hisseder hayvanlar keşke ömürlük yuvası da olabilseniz
Ay canım benim seni altın kalbinden operim. Sen de öğrencisin asla böyle bir yardımı senden kabul edemem. Duygulandım ya Allah onune pırlanta gibi insanlar çıkartsın inşallahÖğrenciyim ben ve ay başında kyk kredim yatıyor. 100-150 tl de olsa yardımda bulunmayı çok isterim. Taksit yapıyorlarsa en azından sizden biraz da olsa yük kalkmış olur. Çeşitli ikinci el kıyafet satma siteleri var çoğu insan sokak hayvanlarına yardım için eşyalarını satıyor oralardanda sesinizi duyurabilirsiniz. Çok duyarlı insanlar var bende sokak kedilerini besliyorum oturduğum yerde devamlı baktığım 10-15 kedi var bir dönem kıyafetlerimi satıp onlara çok yardımda bulunabildim.
Olsunnn allah yardım edene yardım eder, günahsız canlar onlar keşke hepsine yardım edebilsek. Çok teşekkür ederimm inşallah herkes sizin gibi iyi kalpli davranır sokaktaki canlaraAy canım benim seni altın kalbinden operim. Sen de öğrencisin asla böyle bir yardımı senden kabul edemem. Duygulandım ya Allah onune pırlanta gibi insanlar çıkartsın inşallah
Sonradan gördüm 5 kedi annesi olduğunuzu kusura bakmayın. Kendi evime çıkmak istememin tek sebebi eve daha çok can getirebilmek sokaktan, aileyle olunca izin vermiyolarBen bırakamam ki onu artık. Evde 4 tane var, kapı önünde de sokağın bütün kedilerini her gün sabah akşam besliyorum. Özel sebeplerden bu ara çok sıkışigim, ilk defa aşırı çaresiz hissettim. Daha önce hiç gormedigim hayvan pencereden girip yanıma huzurla yattı sanki secilmis gibiydim. Beni hiç yabancilamadi bunun bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.
Kendi kişisel instagram sayfamdan paylaştım ve epey arkadaşım destek olmak istedi. Bugün, yarın banka hesabıma düşer bakalım ne kadar gelecek? Ona göre kalanı ben kendim ödeyeceğim. Allah yardım ediyor niyet güzel olunca, kurtulacak bu yavrucak :)_Makaron_ ne durumdasınız bir gelişme var mı?
Kendi kişisel instagram sayfamdan paylaştım ve epey arkadaşım destek olmak istedi. Bugün, yarın banka hesabıma düşer bakalım ne kadar gelecek? Ona göre kalanı ben kendim ödeyeceğim. Allah yardım ediyor niyet güzel olunca, kurtulacak bu yavrucak :)
Mune "Bir Derdim Var" topiği bir çok sıkıntı için kullanılıyor. Herkes de ilk sıkıntısını oraya açıyor çünkü ziyaretçisi fazla.
Bir sürü kaynanam, kocam, manitam diye konu var orada, kimsenin derdini küçümsediğim de yok ama burada engelli bir hayvan için bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama siz bana uyarı cezası veriyorsunuz yanlış topiğe konu açtım diye. Beni aptal bir kişilik böyle bir konuda bile kib'lemiş olabilir ama sizden beklemezdim böyle bir uyarıyı.Kazen sizce bu konu dert değil midir?
Eki Görüntüle 2173820
Konunuz dert değil gibi bir yazı var mıydı uyarınız da? Hayır, dert olmadığına dair hiçbir ibare yok gelen otomatik mesajda, bu bir evcil hayvan derdi ve yeri evcil hayvanlar bölümü jinekolog arayanı jinekoloji, veteriner arayanı evcil hayvanlar bölümüne taşırız, ki sizler kurallara uymak bizse uygulamakla yükümlüyüz.
Ayrıca konuları kötü içerik yapan insanlara aptal diyemezsiniz, onlar kendilerine verilen şikayet et butonuna basma hakkını kullanıyor.
canım bu surecte ne kadar yıprandıgını yakından bılıyorumBakın ben orada ciddi bir durum için açtım konuyu. Topic'in adı bir derdim var, ben de derdimi söyledim. Dert değil demedim diyorsunuz kendiniz. Evcil hayvan topiciğine elbette taşınabilir ama konu bir kaç gün kalsaydı bir kitleye ulaşsaydı derde derman bulunmaya devam etseydi sonra taşısaydınız. BDV topiğinde sadece dedikodu gibi açılan, çekirdek çıtlanarak okunacak konular mı kalıyor? Evet siz kuralları koyarsınız sorun yok kimse itiraz etmedi ki senelerdir bu siteye girerim, paylaşırım da. Fakat burada bir canlının canı söz konusu, sizin hemen farklı topice taşımanız vicdani olmasa da oraya takılmadım bile fakat üstüne uyarı cezası vermek böyle bir konuda??? Aptal diyebilirim, siz de banlarsınız fakat ben böyle bir konuyu sırf o butona basma hakkı kendisine verildi diye kötü içerik olarak belirteni aptal da bulurum, insanlık dışı da. Ve siz ben yardım toplamaya çalışırken, bilgi sağlamaya çalışırken beni banladınız. İnsanlarla iletişim kuramadım . Merak ettiniz mi bilmem kediyi ameliyat ettirdim, başında sabahlayıp ilgileniyorum. Siz kulaklarınızı tıkamayı tercih ettiniz, otomotiğe bağlamış şekilde konu içeriğine bakmadan ceza kestiniz. Vicdan kadar rahat yastık yoktur...Kazen bildiğim kadarı ile bu siteyi yardıma muhtaç olunan bir konu sebebi ile kurmuştunuz, beni en çok sizin anlamanızı bekliyordum. Şimdiye kadar yönetime hiç saygısız tavrım olmamıştı ama ilk defa yapılan ayıbı söylemezsem olmayacaktı. Neyse kedi ameliyat oldu sonsuza kadar banlansam da önemli değil artık. İyi günler.
Bakın ben orada ciddi bir durum için açtım konuyu. Topic'in adı bir derdim var, ben de derdimi söyledim. Dert değil demedim diyorsunuz kendiniz. Evcil hayvan topiciğine elbette taşınabilir ama konu bir kaç gün kalsaydı bir kitleye ulaşsaydı derde derman bulunmaya devam etseydi sonra taşısaydınız. BDV topiğinde sadece dedikodu gibi açılan, çekirdek çıtlanarak okunacak konular mı kalıyor? Evet siz kuralları koyarsınız sorun yok kimse itiraz etmedi ki senelerdir bu siteye girerim, paylaşırım da. Fakat burada bir canlının canı söz konusu, sizin hemen farklı topice taşımanız vicdani olmasa da oraya takılmadım bile fakat üstüne uyarı cezası vermek böyle bir konuda??? Aptal diyebilirim, siz de banlarsınız fakat ben böyle bir konuyu sırf o butona basma hakkı kendisine verildi diye kötü içerik olarak belirteni aptal da bulurum, insanlık dışı da. Ve siz ben yardım toplamaya çalışırken, bilgi sağlamaya çalışırken beni banladınız. İnsanlarla iletişim kuramadım . Merak ettiniz mi bilmem kediyi ameliyat ettirdim, başında sabahlayıp ilgileniyorum. Siz kulaklarınızı tıkamayı tercih ettiniz, otomotiğe bağlamış şekilde konu içeriğine bakmadan ceza kestiniz. Vicdan kadar rahat yastık yoktur...Kazen bildiğim kadarı ile bu siteyi yardıma muhtaç olunan bir konu sebebi ile kurmuştunuz, beni en çok sizin anlamanızı bekliyordum. Şimdiye kadar yönetime hiç saygısız tavrım olmamıştı ama ilk defa yapılan ayıbı söylemezsem olmayacaktı. Neyse kedi ameliyat oldu sonsuza kadar banlansam da önemli değil artık. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?