Engelli raporu

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Merhaba bir süredir bipolar tedavisi görüyorum psikiyatri doktorum yüzde 40 engelli raporu verebileceğini söyledi. Ama emin olamıyorum. Kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Haberler hemen yayılır. Bu raporu alsam insanların tepkisi nasıl olur ? İnsanların hakkımda olumsuz konuşmasından, davranmasından çekiniyorum. Diğer yandan da ücretsiz ulaşım, çoğu yerde indirim vs gibi şeyler var. 3 kere geçici alınca sürekliye dönebiliyor. Erken emekli olabilirim ki işe zor gidiyorum.

Engelli raporu ile devlete çok rahat atanirsiniz. Ülkeniniz varsa mutlaka degerlendirin

Merhaba bir süredir bipolar tedavisi görüyorum psikiyatri doktorum yüzde 40 engelli raporu verebileceğini söyledi. Ama emin olamıyorum. Kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Haberler hemen yayılır. Bu raporu alsam insanların tepkisi nasıl olur ? İnsanların hakkımda olumsuz konuşmasından, davranmasından çekiniyorum. Diğer yandan da ücretsiz ulaşım, çoğu yerde indirim vs gibi şeyler var. 3 kere geçici alınca sürekliye dönebiliyor. Erken emekli olabilirim ki işe zor gidiyorum.
İnsanların ne düşündüğüne bakmayın siz ne konuşurlarsa konuşsunlar doktor birşeyiniz olmasa vermez zaten işede zor gidiyormuşsunuz siz kendinizi düşünün o konuşan insanlar yarın o bir gün yanınızda olmucaklar.

obeziteden engelli raporu alip kamuya atanip sonra zayiflayan birini taniyorum. yukarda biri kolay atanirsinuz demis. arti erken emeklilik imkani var. bu hastaligin cefasini cekiyorsunuz zaten. size verilecek imkanlardan da faydalanin derim ben. yuzde 40 la verilen haklara bakin. tam detayli bilgim yok. atama erken emeklilik vs imkanlari varsa alin raporu derim.

Engelli raporu ile devlete çok rahat atanirsiniz. Ülkeniniz varsa mutlaka degerlendirin
İşim iyi kamu sayılır. O konuda şükür sıkıntım yok. Erken emekli olursam çok iyi olur 4 veya 5 seneye emekli olurum herhalde . 11 yıl oldu işe başlayalı. Eğer çocuğum olursa onunla da vakit geçirebilirim böylece

İnsanların ne düşündüğüne bakmayın siz ne konuşurlarsa konuşsunlar doktor birşeyiniz olmasa vermez zaten işede zor gidiyormuşsunuz siz kendinizi düşünün o konuşan insanlar yarın o bir gün yanınızda olmucaklar.
Bazen öyle oluyor ki neden çalışıyorum ben diye isyan ediyorum. Ama çok şükür bugünüme. Mantıklı düşününce saçma olduğunu anlıyorum elbette. Bide hastalık yüzünden duygularım uçlarda oluyor . En ufak bişeyde sinirleniyorum söyleniyorum.
Birde öyle olmasam bile bazen insanlar nedencanın sıkkın, hasta mısın diye soruyor veya beni soğuk olarak ya da tepkili, kızgın olarak görüyorlar. Aslında hiç öyle bişey yok. Kendi dünyamdayım. İşimi düşünüyorum veya hayallerdeyim. İnsanlara karşı olumsuz düşüncem yok. Bide özel sorunlarım var onlarda çok üzüyor zaten beni. Çok çabuk depresyona giriyorum

Psikolojik sorunlar devletin engelli kadrosunda geçerli mi yani 🤔 ben o kadrolar fiziksel engeli olan vatandaşları kapsıyor sanıyordum

obeziteden engelli raporu alip kamuya atanip sonra zayiflayan birini taniyorum. yukarda biri kolay atanirsinuz demis. arti erken emeklilik imkani var. bu hastaligin cefasini cekiyorsunuz zaten. size verilecek imkanlardan da faydalanin derim ben. yuzde 40 la verilen haklara bakin. tam detayli bilgim yok. atama erken emeklilik vs imkanlari varsa alin raporu derim.
Aaa obezitedende mı varmış. Kaç kiloydu ki ?
Duygularım uçlarda. Normal insanlardan daha çok etkileniyorum

Back
X