Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlık "Engelli Sevdigim" yerine "Gazi Sevgilim,Sevdigim" olmasini isterdim..
O engelli degil vatani icin Gazi olmus bir Asker..
ben olsaydım kesinlikle tüm hayatı boyunca yanında olurdum .. zamanla herşey oturur umarım bi de bence bu bir kahramanlık öyküsü .. vatanı için gazi olmuş birisi gözlerim dolarak okudum hikayenizi , bi ömür mutluluklar şimdiden <3 sevgiler..
Off. Surda aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Nolur yanina git bir an once. " seni birakmam ben" de. " beni seven yuregin hala yerindeyse sorun ne, ayrilmak neden?" Diye sor. Nolur yanina git.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. Umarım o da beni geleceğinde görüyordur, çünkü ben çocuklarımı onun dizinde otururken görebiliyorum..
Merhaba. Sitenizi çok çok uzun zamandır takip ediyordum ama üye olma ihtiyacı hissetmemiştim.
Lakin 4-5 gündür çevrem ile paylaştığım bir sorunum var ve beni tanımayan duruma dışarıdan bakan insanların görüşlerine ihtiyacım var.
Konu şu, nisan ayı sonlarında aynı semtte oturduğum biri ile tanıştım, yıllardır biliriz birbirimizi ama kişisel olarak tanışmıyorduk, fakat sadece 1 kez görüşebildik, kendisi işinden dolayı Şırnak'a döndü.
Nöbetlerinde, gece gündüz sürekli konuştuk saatlerce telefonda,görüntülü,mesajlaşma her türlü iletişimde bulunduk.
Yazamayacağı zaman,operasyon olduğunda çağrıldığı vakit haber verirdi her zaman, yine bu şekilde oldu iyi dileklerde bulundum sabah saatlerinde.
Son dakika haberlerinde bulunduğu bölgede patlama olduğunu ve çok sayıda şehit ve yaralı olduğunu duydum, ulaşamadım tabiki. Kız kardeşini tanıdığım için hemen onu aradım, 1-2 saat sonra yaralandığı haberini aldık.
Bulunduğumuz şehre getirildi. İlk gün hastaneye gittim ne olup ne bittiği hakkında bilgi sahibi olmak için.
Vücudunda çok sayıda yanık olduğunu, ve 2 ayağınıda kaybettiğini öğrendim. Buradaki tedavisinden sonra protezleri hazırlanacak ve fizik tedaviye gönderilecek.
Şu an iyi şükürler olsun ki, hala konuşuyoruz. Benim ziyarete gitmemi öyle görmemi istemiyor, daha fazla canı sıkılmaması için kabul ettim bunu. Bende arkadaşları ile ona hergün çorba gönderiyorum, elimden geldiğince temiz el yapımı birşeyler gönderiyorum.
Benim sorunum şu ki; durumu ile ilgili asla sorunum yok, sonuna kadar bu sorumluluğu kabul ediyorum, herşeyi göze alarak. Ailemin bilgisi vardı, onlarda benim kararlarımda destekciler bana.
Fakat arkadaşlarım, konuşmayı kesmemi, daha fazla umut vermememi öneriyorlar, psikolojisini tahmin edebiliyorum, belki bana ailesine herkese öfke nefret saçabilir kendini eksik hissettiği için. Ben kabul edebiliyorum bunu fakat arkadaşlarım çok farklı şeyler söylediler..
Ben bu ilişkiye, bu görüşmeye devam etmek istiyorum, daha öncekinden daha fazla şekilde, ona destek olmak, daha fazlasını yapmak..
Siz olsaydınız, neler düşünür, nasıl davranırdınız?
Arkadasim seninde onsuz olmak istemedigin su son cumlende ve diger yazdiklarindada besbelli. Ama sevdigin bunlrin hic birini gormuyor duymuyor blmiyor. Su an o hastane yataginda sana ve geleceginize agliyordur. Bunlari bilmesini sagla. Onu ne kdr sevdigini ve birakmiycagini goklere haykirarak soyle ona.
Yarın gidiyorum artık yanına. Banada yeter bu kadar özlemek çünkü, kendimide düşünmem lazım,benimde görmem lazım.
Canım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama, objektif olarak ve dışarıdan bir gözle konuşuyorum. Sen bu adama karşı içindeki hissin ne olduğuna tam olarak emin ol her şeyden önce. Gerçekten seviyorsan gerçekten her halinde yanında olurum diyorsan arkadaşlarını falan dinleme çünkü inan kimse seni arayıp "mutlu musun, bir derdin var mı" diye sormayacak ileride.
Ancak şu an hissettiğin şey "yanında olmak zorundayım" duygusuysa ne kendini ne de o adamı üzmeden yollarınızı ayır. Çok çok zor bir durum, bu aşamada duygularını anlaman da zor olacaktır muhtemelen. Senin için en hayırlısı olsun inşallah.
İçimdeki his aşk. İlk günden beri. Benim yıllardır çektiğim her acıyı birkaç ayda sildi, hepsini dindirdi. Ağzından çıkan bir güzel sözle saatlerce ağzım kulaklarımla gezdim. Düşünmeden hepsine varım ben diye sevdim çünkü. Onun mesleği bu, ve her zaman bunun olma ihtimali çok yüksekti, hepimiz bilincindeydik.
Yanında olmak zorundayım değil, onun bensiz ne hissettiği bile değil belki ama ben onsuz eksiğim ben onsuz tamam değilim.
Varya.. Cok mutlu oldum gidicegini duydumya. Uf oturdum agliyorum su an. Erkenden yola cik. Gizli hayranlarindanda selam soyle askerimize.
O koca yuregi, tereddut etmeden ölume giden o ayaklari varken daha ne lazimki mutlu olmak icin? Bi kizi sevebilick varsa iste boyle bi yurek sever ancak. Kiskandim bak simdi![]()
Sizin yorumunuzla birlikte bende koyverdim artık süzüldü gözümden günlerdir içime attıklarım. Üzüntü değil ama gururdan mutluluktan, ve böyle yıkılmaz bi adamın sevdiği olabildiğim için.. Yeter ki o benim elimi bırakmasın, ben eksiklerinin hepsini tamamlarım. Hepsine gücüm var.. Heyecandan uyuyamıyorum..
İçimdeki his aşk. İlk günden beri. Benim yıllardır çektiğim her acıyı birkaç ayda sildi, hepsini dindirdi. Ağzından çıkan bir güzel sözle saatlerce ağzım kulaklarımla gezdim. Düşünmeden hepsine varım ben diye sevdim çünkü. Onun mesleği bu, ve her zaman bunun olma ihtimali çok yüksekti, hepimiz bilincindeydik.
Yanında olmak zorundayım değil, onun bensiz ne hissettiği bile değil belki ama ben onsuz eksiğim ben onsuz tamam değilim.
Ay çok sevindimm
Gelişmeleri yaz olur mu?
Mektubunu da yaz biriciğine :)
Giderken elinde bayrakla gidebilirsin gururlu gururlu
Bu zamana kadar gelmemen inşallah canını yakmamıştır.
Gitmediğin için özür dile beni kovmandan çok korktum gibi bir şey bunu telafi et.
Sen beni yanında istemesen de ben senin dibinde olacağım de.
Elin kolun olucam eksiğini ben tamamlıcam gibi cümleler kullanma sanki başka bir şey yüzünden ayrı kalmışsınız da barışmışsınız gibi konuş anlatabilmişimdir inşallah.
Ya keşke orda olabilsek biz de senin yanında o manzaraya şahit olabilsek.
Hangi şehirde bu hastane?
Ay çok sevindimm
Gelişmeleri yaz olur mu?
Mektubunu da yaz biriciğine :)
Giderken elinde bayrakla gidebilirsin gururlu gururlu
Bu zamana kadar gelmemen inşallah canını yakmamıştır.
Gitmediğin için özür dile beni kovmandan çok korktum gibi bir şey bunu telafi et.
Sen beni yanında istemesen de ben senin dibinde olacağım de.
Elin kolun olucam eksiğini ben tamamlıcam gibi cümleler kullanma sanki başka bir şey yüzünden ayrı kalmışsınız da barışmışsınız gibi konuş anlatabilmişimdir inşallah.
Ya keşke orda olabilsek biz de senin yanında o manzaraya şahit olabilsek.
Hangi şehirde bu hastane?
Evet dogru soyluyor arkdas. Bana yazdigin mesajtada demissin " eksik" diye.
Soylemeyi unuttum. Eksik felan deme sakinApinklady
Eksik olandan bahsetme. Olmayndan bahsetme. Var olandan bahset. Ona olan sevginden, gelecginizden..
Bunu sen kendin yaptın, biz olmasak da senin içindeki aşk çok kutsal bir yerlerde, sen de bize bunu hissettirdin.Haklısınız. Yorumlarınız çok çok önemliydi benim için. Bizi hiç tanımayan sizler bile benim yıllardır dostum diyerek kendimi açtığım insanlardan daha çok anladınız daha fazla yardım ettiniz kafamda ufacık bir soru bir boşluk kalmadı.. Allah razı olsun, hepinizden gerçekten..