Engelli Sevdiğim..

İnsanın yarına sağ cıkacağının garantisi yok
Zaten berabermişssiniz nasıl bırakabilirsiniz ki şuanda
Hem duygusal olarak hemde vicdan olarak.
Yeni bir ilişki olsa oturup düşünürsünüzde

iyi günde herkes sever. gerçek sevgi kötü günde belli olur.. düşüncenden dolayı tebrik ederim ikiniz için hayırlı ne ise o olsun

Kızlar iyi akşamlar..
Yolda yazacaktım fakat sarjım azaldığı için ekran karardı, eve geldim yemek vs derken bu saat oldu..

Öncelikle Allah hepinizden bin kez razı olsun ki bana cesaret kattınız, beni bu kadar desteklediniz gidebilmem için yüreklendirdiniz..

Hastaneye ulaştığımda dizlerim titriyordu. 5 dakika kadar aşağıda oyalandım çıkamadım yukarı, gözlerim doldu öyle görsün istemedim bekledim biraz.. Kız kardeşinin haberi vardı, amcaoğlu ve kız kardeşini gördüm kata çıktığımda, içeri kafalarını uzatıp biz kantinden çay kahve alıp geleceğiz diyerek odadan çıktılar,kapıyı kapattılar.
Kapının önünde yer ayaklarımın altından çekildi sanki dualarla tıkladım kapıya, kafamı uzattığımda gözleri büyüdü gelebilirmiyim dedim, sen laf anlıyormusun ki soruyorsun dedi, nezaketen sordum zaten gelicem dedim girdim.. İyiyim ben gelmene gerek yoktu zaten olanı biteni söylüyodum dedi, cevap vermedim sadece saçmalama yeter artık senin için değil ben özledim geldim burnumun dibindesin kavuşucağımız günün hayalini kurduk evde mi oturucaktım dedim. İyice yaklaştığımda doğrulmaya çalıştı kendim doğrulamıyorum öpemiyorum bizimkiler gelsinde dik oturunca öpücem dedi, onların gelmeyeceğini söyledim dur ben hallederim dedim kolları yanıklardan sargılıydı, çantamı kenara bırakıp elimi belinin altına sokup doğrulttum, zaten dayanamayıp önce o sarıldı kokladıı kokladıı elleriyle boynumdan iyice kendine çekti sarıldı uzunca..
Yanında koltuk vardı ama ben yatağa oturdum dizinin köşesine, refleks heralde elimide bacağının üzerine koydum böyle üstünde gezdirir gibiydim, ben öyle yapınca üzerindeki nevresimi kaldırdı bak dedi.. Tepki veremedim biraz afalladım ama sonra dönüp ee nolmuş ben senin ayağını mı seviyorum ya da sen beni ayaklarınla mı seviyodun dedim, hayır ama seninle kurduğumuz hayallerin bir çoğunu yapamayız belki dedi. Saçmaladığını söyledim, hepsini ve daha fazlasını yapabiliceğimizi bunun bi kusur hatta geleceğine bir engel dahi olmadığını söyledim ve hiç umrumda olmadığını söyledim.. Sonda takılıydı, etrafında geziyordum bende ilaçlarına, odasına çekmecelerine bakıyordum, sondasının çok dolduğunu farkettim, bunu hasta bakıcımı boşaltıyor refakatci mi diye sordum, refakatci dedi, tamam o zaman dedim yatağın kenarına eğildim sesini yükseltti biraz sen sakın yapma onu dedi, neden dedim, neden eziyetimi çekiceksin ki dedi.. Hiç cevap vermedim, zaten dolabın kenarında boş idrar torbaları vardı, daha önce babamın yanında refakatci kaldığım için de biliyordum, hızlıca değiştirdim. Kalktığımda bakmadı suratıma hiç, seslendim kafasını çevirmedi işte bu yüzden gelmeni görmeni istemiyordum bidaha ben çıkana kadar gelme dedi, elimi falan yıkayıp yanına döndüm bütün arsızlığımla yanına iyice sokulup oturdum bi insanın ağzı öpülür mü, ağzını yüzündeki yanıklarını boynunun kulağının yanıktan kararan yerlerini öptüm, kendine gel diye yalvardım, ben sana aylardır aşığım aylardır zaten bunun olabiliceğini biliyoduk ben senin herşeyini seviyorum, seninle aynı evde olmak çocuklarımın senin dizinde oturmasını deli gibi çok istiyorum dedim. Gözlerimiz doldu ama bırakmadık. Salaksın falan seviyorum kızım dedi ellerimi öptü..

Olayı konuştuk, burdan çıktıktan sonra fizik tedavi aşamasını, protezleri konuştuk, sanki günlük normal bir konu gibi.. Hevesle anlattı her ayrıntısını..

İyiydi, çok çok iyi gördüm gerçekten. Mutluydu herşeyden önemlisi, parıltısını gördüm.. Gözündeki nefreti kini gördüm.. Ama ben onun bu bakışına aşıktım zaten.

Çok özlemişim, sesini kokusunu yüzünü torbalı göz altlarını tavşan dişlerini gülünce kırışan göz kenarlarını çok özlemişim. Sevdiğim adam aynı adam, daha hırslı, daha öfkeli ama aynı adam benim eşim olmasını istediğim adam ordaydı bugün yüreği aynıydı, bana bakışı aynıydı sevişi öpüşü aynıydı..

Saat bittiğinde hemşirenin gelmesiyle çıktım zaten, çıkarken yine uzunca sarıldım öptüm omuzlarını yüzünü alnını kulaklarını..
Her zaman ki gibi seni çok seviyorum dikkat et kendine diyerek ayrıldım..

Ben gittikten sonra kız kardeşine söylemiş, keşke en başından gelseydi keşke gelme demeseydim demiş.
Hergün gitmeye çalışacağım ona..

Oncelikle benin banlanmamda emegi gecen her kimse, onu.. 4 gunluk ban yedim ve oyle sinirlendimki. Elimden gelse kim oldugunu ogrenirim her dk ensesinde olup banlatirim her hatasinda. O kdr sinirliyim. Cok ban yedim ama tamda bu konuyu takip ederken geldiya o ban. Off.

Kuzum benim bu yazini okudum ama yorum yapamadim maalesef bandan dolayi. Sirf okuya bilmek icin korsan takildim sayfaya.

Oturdum bi guzel yazina agladim okudukca( bide banlandim diye ofkeden agladim arada yine :/ ).
Yazma smdiye nasip oldu.
Cok ama cok mutlu oldum okudukca ya. Nasil bi sevdiceksin sen oyle yerim ben seni ya:dondurma:.
Simdi nasil askerimiz? Durumu nasil? Siz nasilsiniz? Uzun zamandir gidisati yazmamissin.

gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca.. asla bırakmayın birbirinizi... allah sabır sağlık sıhhat versin..

Üşenmedim en başından, sonuna kadar bütün yorumları tek tek okudum. En başında hissettim sanki sonunun böylesi güzel birşeye bağlanacağını.

Nasıl güzel yüreklisin sen nasıll.. Tüylerim diken diken oldu, hele ki o hastaneye gidişini okuyunca salya sümük karıştı bende :) Nasıl daha önce görmedim bu konuyu diye kızdım kendime ilk defa.
Sana ne desem az kalır gerçekten Rabbime bırakıyorum o ödüllerin en güzelini vericektir sana, ki vermişte zaten. Kalbinin güzelliğini bize burdan hissettirip, sanki kendimiz yaşamışız gibi hissettirdiğin için teşekkür ederiz. Umarım herşey sizin için çok çok daha güzel olur, çektiğiniz bütün sıkıntılara değicek bi mutluluğunuz olur inşallah. Sana helal olsun resmen kilitlendim dicek birşey bulamıyorum kelimeleri seçemiyorum bile. Allah sevdiğine güç,kuvvet,sağlık versin onun acısı hepimizin acısıdır ama malesef ateş düştüğü yeri yakar. Ne mutlu sana ki şu hayatta ki imtihanın böyle birşey. Ne büyük gurur verici birşeydir bu herkese nasip olmaz.Rabbim beterinden korusun ve sizi hiç ayırmasın hiiçç..

Ve söylemeden geçemicem.. O arkadaşların seni böyle sorgulayıp karşıdan yorum yapmak yerine, bence kendi insanlıklarını sorgulasınlar önce! Çok mutlu olun, hayat bundan sonra size hep gülsün..

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, hayat çok zor ve ülke olarak zor şartlardan geçiyoruz.

Size tavsiyem kalbinizin sesini dinleyin, o size doğru yolu gösterecektir.

Kızlar iyi akşamlar..
Yolda yazacaktım fakat sarjım azaldığı için ekran karardı, eve geldim yemek vs derken bu saat oldu..

Öncelikle Allah hepinizden bin kez razı olsun ki bana cesaret kattınız, beni bu kadar desteklediniz gidebilmem için yüreklendirdiniz..

Hastaneye ulaştığımda dizlerim titriyordu. 5 dakika kadar aşağıda oyalandım çıkamadım yukarı, gözlerim doldu öyle görsün istemedim bekledim biraz.. Kız kardeşinin haberi vardı, amcaoğlu ve kız kardeşini gördüm kata çıktığımda, içeri kafalarını uzatıp biz kantinden çay kahve alıp geleceğiz diyerek odadan çıktılar,kapıyı kapattılar.
Kapının önünde yer ayaklarımın altından çekildi sanki dualarla tıkladım kapıya, kafamı uzattığımda gözleri büyüdü gelebilirmiyim dedim, sen laf anlıyormusun ki soruyorsun dedi, nezaketen sordum zaten gelicem dedim girdim.. İyiyim ben gelmene gerek yoktu zaten olanı biteni söylüyodum dedi, cevap vermedim sadece saçmalama yeter artık senin için değil ben özledim geldim burnumun dibindesin kavuşucağımız günün hayalini kurduk evde mi oturucaktım dedim. İyice yaklaştığımda doğrulmaya çalıştı kendim doğrulamıyorum öpemiyorum bizimkiler gelsinde dik oturunca öpücem dedi, onların gelmeyeceğini söyledim dur ben hallederim dedim kolları yanıklardan sargılıydı, çantamı kenara bırakıp elimi belinin altına sokup doğrulttum, zaten dayanamayıp önce o sarıldı kokladıı kokladıı elleriyle boynumdan iyice kendine çekti sarıldı uzunca..
Yanında koltuk vardı ama ben yatağa oturdum dizinin köşesine, refleks heralde elimide bacağının üzerine koydum böyle üstünde gezdirir gibiydim, ben öyle yapınca üzerindeki nevresimi kaldırdı bak dedi.. Tepki veremedim biraz afalladım ama sonra dönüp ee nolmuş ben senin ayağını mı seviyorum ya da sen beni ayaklarınla mı seviyodun dedim, hayır ama seninle kurduğumuz hayallerin bir çoğunu yapamayız belki dedi. Saçmaladığını söyledim, hepsini ve daha fazlasını yapabiliceğimizi bunun bi kusur hatta geleceğine bir engel dahi olmadığını söyledim ve hiç umrumda olmadığını söyledim.. Sonda takılıydı, etrafında geziyordum bende ilaçlarına, odasına çekmecelerine bakıyordum, sondasının çok dolduğunu farkettim, bunu hasta bakıcımı boşaltıyor refakatci mi diye sordum, refakatci dedi, tamam o zaman dedim yatağın kenarına eğildim sesini yükseltti biraz sen sakın yapma onu dedi, neden dedim, neden eziyetimi çekiceksin ki dedi.. Hiç cevap vermedim, zaten dolabın kenarında boş idrar torbaları vardı, daha önce babamın yanında refakatci kaldığım için de biliyordum, hızlıca değiştirdim. Kalktığımda bakmadı suratıma hiç, seslendim kafasını çevirmedi işte bu yüzden gelmeni görmeni istemiyordum bidaha ben çıkana kadar gelme dedi, elimi falan yıkayıp yanına döndüm bütün arsızlığımla yanına iyice sokulup oturdum bi insanın ağzı öpülür mü, ağzını yüzündeki yanıklarını boynunun kulağının yanıktan kararan yerlerini öptüm, kendine gel diye yalvardım, ben sana aylardır aşığım aylardır zaten bunun olabiliceğini biliyoduk ben senin herşeyini seviyorum, seninle aynı evde olmak çocuklarımın senin dizinde oturmasını deli gibi çok istiyorum dedim. Gözlerimiz doldu ama bırakmadık. Salaksın falan seviyorum kızım dedi ellerimi öptü..

Olayı konuştuk, burdan çıktıktan sonra fizik tedavi aşamasını, protezleri konuştuk, sanki günlük normal bir konu gibi.. Hevesle anlattı her ayrıntısını..

İyiydi, çok çok iyi gördüm gerçekten. Mutluydu herşeyden önemlisi, parıltısını gördüm.. Gözündeki nefreti kini gördüm.. Ama ben onun bu bakışına aşıktım zaten.

Çok özlemişim, sesini kokusunu yüzünü torbalı göz altlarını tavşan dişlerini gülünce kırışan göz kenarlarını çok özlemişim. Sevdiğim adam aynı adam, daha hırslı, daha öfkeli ama aynı adam benim eşim olmasını istediğim adam ordaydı bugün yüreği aynıydı, bana bakışı aynıydı sevişi öpüşü aynıydı..

Saat bittiğinde hemşirenin gelmesiyle çıktım zaten, çıkarken yine uzunca sarıldım öptüm omuzlarını yüzünü alnını kulaklarını..
Her zaman ki gibi seni çok seviyorum dikkat et kendine diyerek ayrıldım..

Ben gittikten sonra kız kardeşine söylemiş, keşke en başından gelseydi keşke gelme demeseydim demiş.
Hergün gitmeye çalışacağım ona..

güzel kalbiniz, seven yüreğiniz kocaman aşkınız için size kocaman alkış, sevgilinizin eşinize ise sonuna kadar minnettarız.

şuan masa basında bu cümleleri yaza biliyorsak bunlar hep eşiniz ve eşiniz gibi yürekli insanlar sayesinde.

Şükür çok şükür Allahım en kısa sürede vatanında, askerlerimizi de sağ kalması dileğiyle

senin düşüncen önemli canım
yanında olmak istiyorsan elbette yanında ol
sonuna kadar olabilirsen sıkıntı yok

Allah kalbinizin sevginizin güzelliği gibi güzel bir hayat nasip etsin size.. çok duygulandım yazdıklarınızı okurken. inşallah bundan sonra birbirinize desteğinizle en kolay şekilde atlatırsınız her zorluğu..
sevgiler

Benım cocukluk arkadaşlarımdan biri gazı oldu.. Mayın patlaması sonucu ayagının bırını kaybettı... Psikolojısı cok kotuydu... Sonra tedavısıyle ılgılı gata ya gitti.. Tedavısı bıttı, protez falan takıldı.. O ara benımde hayatımda tandıgım en muhtesem aile ile karşılaşmış. Kendi ailesi gibi onu benımseyen saran seven biriyle bir süre sonra evlendi.. Cocukları da oldu.. Su an o kadar mutlular ki.. Allah mutluluklarını daım etsin.. Veee size de nasip etsin.. Allah kalbinizin karşılıgını versin..Arkadaşlarınıza söyleyin engeliniz kalplerde olmasın.. Sizin sevginiz dilerim yaralarını cabucak iyileştirir..

Çok duygulandım son gelişmeleri okurken.
Temiz ve büyük kalbiniz, iyiliğiniz, sadakatiniz, dik duruşunuz takdir edilecek bir durum. Çok mutluyum buna şahit olduğum için.

Konumu hala takip ettiğiniz güzel dileklerinizi sunduğunuz için tekrar teşekkürler.. Son gelişmeler fena değil, hergün 1-2 saat gidiyorum mutlaka, 1 gecede ben kaldım yanında. Psikolojisi sandığım kadar kötü değil, şimdilikte olabilir bu tabii, ama herşey yolunda gözüküyor.

Yaraları ve sağlığıda şükürler olsun ki iyi durumda.
O bana değil, ben ona çok minnettarım bana hiç yaşamadığım duyguları yaşattığı için, ayrıca böyle bi adamı temsil edebildiğim için gurur doluyum.. Üzüntü mü? Hiç yok. Çünkü onu bi engelli ya da en basitinden yaralı olarak dahi görmüyorum :) Vee yanık dediğimiz zaman insanın aklına çirkin bi görüntü gelir ama bir yanık bir insanın yüzüne ancak bu kadar yakışabilirmiş :))

Kendimi senin yerine koydum ve düşündüm eğer benim sevdiğim erkeğin başına gelseydi ömrümün sonuna kadar onun yanında olurdum bir an düşünmeden sen karar verirken eğer düşünüyorsan mutsuz olacaksın demektir

Çok mutlu olursunuz inşallah sevdiğinin ellerini hiç bırakma

Back
X