Dünyadaki en iyi teknoloji şimdilik bu.
Peki. Neden olmus bu isitme kaybin oyle birden bire.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünyadaki en iyi teknoloji şimdilik bu.
Selamlar arkadaşlar,
Canımı sıkan bir konuda sizlerle dertleşmek istedim. Çoğunuzun bildiği gibi ben işitme engelliyim. Lisede ani işitme kaybı geçirdim. Konuşmamda bir problemim yok. 5 yıldır muhasebeci olarak çalıştığım şirketten Nisan ayı sonunda şirketin taşınması sebebi ile ayrıldım. 5 yıllık çalışma hayatımda da işsiz kaldığım zaman dilimlerinde de hep ayrımcılık gördüm. Performansım normal çalışanlarla aynı olmasına rağmen hep çoookk daha az maaşa layık görüldüm. Ya da iş konusunda normal arkadaşları müdürler yetiştiriyorlardı ama bana gelince üvey evlat muamelesi yapıldı hep. Yerimde saydım çoğu zaman tecrübe konusunda. Şu an stajer mali müşavirim. 1 ay daha iş bulamazsam staj dosyam yanacak. Ben sağır kulağımla bu kadar çabalarken işverenlerin bana cüzzamlı muamelesi yapması zoruma gidiyor. Normal insanlar için hayat zaten zor, bizim için hayata tutunmak daha da zor. Zor olduğunu bildiğimiz için biz daha çok çaba sarf ediyoruz. Bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum, çok üzgünüm![]()
Peki. Neden olmus bu isitme kaybin oyle birden bire.
bilateral ani işitme kaybı. Tam teşhis konulamıyor ama menenjitten şüphe ediliyor.
Merhaba arkadaşım, geçmiş olsun... Bizim ve o bahsettiğiniz işverenlerinde başına yarın gelmeyeceği ne malum ? Ki sizin halinize bin şükür daha zor durumda kardeşlerimiz var...
Hayatta hiç birşeyin garantisi yok, Allah kalplerine merhamet versin diyorum..
Haksızlık konusuna gelince özel durumunla ilgili olduğunu sanmıyorum , çünkü ben biraz cazgır insanların da diğer çalışanlardan daha fazla maaş aldığını görüyorummaalesef
Hemencik iş bulursunuz inşallah..![]()
Allah yardımcın olsun canım
O da acitasyon gibi oluyor ya utanırım ben, istemem :))
Allah razı olsun, teşekkür ederim. Amin inşallah. İşitmemle alakalı inanın. Cazgır insanlar fazla maaş alıyor o doğrudur ama senelerin verdiği tecrübeyle emin oldum yapılan ayrımcılığa. Engelli kadrolar var o kadrolarda bile ayrımcılık yapılıyor. mimar,mühendis,muhasebeci,bilişimci vs vs bu meslekler için engelli kadrosu kolay kolay bulunmaz mesela. İşitme kayıplıları üretimde beden işinde çalıştıracak kadrolar, bedensel engellilere de sadece telefonlara bakacak kadrolar açılıyor.Sinir oluyorum hepsine.
ah canım benım o kadar uzuldum kı allah yardımcın olsun ınsallah
benım oglumada otızm teshısı konuldu
gecen hafta eşımın ortagına gıttık tabı durumu bılıyolar eşımın 20 senelık arkadasları,
cocuklar araba yuzunden atıstılar
kadın döndu ogluna sen gerızekalımın, ANLAMIYO OGLUM ALI HASTA anlamıyo dedı![]()
o kadar zoruma gıttıkı
arabada eve gelene kadar agladım![]()
gecen hafta eşımın ortagına gıttık tabı durumu bılıyolar eşımın 20 senelık arkadasları,
kadın döndu ogluna sen gerızekalımın, ANLAMIYO OGLUM ALI HASTA anlamıyo dedı![]()
o kadar zoruma gıttıkı
son yıllarda toplumun bakış açısı epeyce değişmeye başladı. Ablam 6 yıldır özürlüler merkezinde çalışıyor, onlar için çok çok güzel faaliyetler ve projeler var. Çok şeyin değişeceğini sanıyorum
Allah yardımcınız olsun, en yakın zamanda hakettiğiniz işi ve maaşı bulursunuz umarım
Birsey diyecektim de neyse... Kinayanlarin baslarina gelsin insallah.
o kadar zoruma gıttıkı
Gecmis olsun cok aci. Herkes baska turlu sinaniyor iste hayatta. Iyi sanslar sana, umarim stajini da bulursun yakinda.
Yok canım o kadar da acımasız olmamalı...Annesinin patavatsızlığının,düşüncesizliğinin ceremesini masum bir yavru çekmemeli........En iyisi Allaha havale etmek......