Engin tecrübenize ihtiyacim var

canım bende arkadaşların yorumuna katılıyorum geçmiş konularınızı bende hatırlıyorum evinizde huzuru yeni bulmuşken tekrar başa dönmeyin eşiniz gitsin gelsin ama siz eşinize bu düşüncelerinizi söyleyip birde k.validenizden özür dilerseniz zaten haklıyken haksız konuma düşüceksiniz biraz ağır olcak belki ama nasılsa o kadar laftan sonra geldi özür diledi dicekler nedersek kabul edecek diyip daha ağır laflarıda duyabilirsiniz bayramdan bayrama gidip gelinlik vazifelerinizini yerine getirin o kadar ailenize kadar küfür eden insanlara neden özür dileceksiniz ki o kinciyse o kadar lafa karsılık sizin daha fazla kinci olmanız gerekir karar yine sizin ben nacizane fikrimi yazdım

Bence işleri oluruna bırakmak en iyisi. Eğer gidip özür dilerseniz sonuç hiç umduğunuz gibi olmayacaktır. Başa dönersiniz. İlk badireden yuvanızı kurtarmışsınız ama bakalım ikinci de şansınız yaver gider mi?
Eğer düşündüğünüz gibi kayınvalideniz daha olgun daha hoşgörülü bir tavır segilemeye başlamışsa çocuğunuz olduğunda torununu görmeye gelir, siz de ilk bayramda çocuğunuzu alır gidersiniz. Mesafenizi koruyarak sizli-bizli bir ilişkiyi yürütme şansınız olur...

Düşünceleriniz son derece iyiniyetli ama biliyorsunuz "cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla döşeli"

bence tekrar barışıpta ağzının tadınız bozma.
bak ne güzel ortada problem kalmamış eşin ailesiyle görüşüyor.
sen görüşsen olur görüşmesende olur.
boşver bence

Vallah ne yalan söylim yapdiklarini hatirlattiniz bana, barisma fikrindan sogmadim desem yalan olur. Fikirleriniz benim icin cok önemli cevap veren herkeze teker teker tsk ediyorum. Belki de biraz bekle demekle haklisiniz, düsünüyorumda acaba hamile oldugum zaman mi gitsem yanlarina???

Ozaman sanirim kötü davranamazlar bana vicdanlari el vermez (umarim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…