Enis mete

51ygmr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
226
101
18
35
Kizlar enis mete ismini nasil buldunuz fikirlerinizi alabilir miyim .. birde oglusu olacak hamis arkadaslar dusundgu isimleri payalsirsa ben ve benim gibi arkadaslar a fikir olur

Kizlar enis mete ismini nasil buldunuz fikirlerinizi alabilir miyim .. birde oglusu olacak hamis arkadaslar dusundgu isimleri payalsirsa ben ve benim gibi arkadaslar a fikir olur
Anlamlari ne ? Benim de oğlum olacak İnşaAllah Doğanalp koycaz Allah izin verirse

mete iyide enisi sevmiyorum ben :) ama uyuyor iki isim yan yana yani

Anlamlari ne ? Benim de oğlum olacak İnşaAllah Doğanalp koycaz Allah izin verirse
Canim ENIS arapca kokenli bir isim anlami da dost arkadas yar sevgili Cana yakin anlaminda... mete turkce kokenli bir turk hukum dar adi ..

Canim ENIS arapca kokenli bir isim anlami da dost arkadas yar sevgili Cana yakin anlaminda... mete turkce kokenli bir turk hukum dar adi ..
Alp ismini bende dusndum ama vazgcetim kerem alp diye dusunmustum.. zor geldi soylemesi lp yanyana olunca zor gibi soylenisi .. doganalp hos olmus..

Benim de oğlumun adı Mete ama ikisi uymamış gibi sanki,başka alternatif yok mu?

Valaa canim metehan. Kerem alp . Kerem asaf. Enis mete. Utku . Emirhan simdilik bu ismler aklimzda kararsiz kaldik .. sizin onerileirniz var mi oglunzun adi tek mete mi .. net isim olsun bir de analmi gzuel olsun istiyorum yogun bulunmasin tabiki uymamismi bana da tamamliyor gibi geldi birbirni..

Enis güzel isim ama yanına mert daha cok yakışıyor sanki bence .Ateş koymayı düşünüyorum bende.

Mete ile uyumlu olacak bi ism onerin mi canim acaba
Ben de oğlum olursa mete ismini düşünüyorum bana kalırsa tek isimden yanayım ama eşim illa 2 isim diye tutturuyo yanına uyduramadım ben de daha yiğit alp i de beğeniyorum mete alp nasıl uyar mı sence

Bizimki sadece Mete,bence Mete uzatılmalıysa Metehan olmalı,tabi fikir senin.

Ben de oğlum olursa mete ismini düşünüyorum bana kalırsa tek isimden yanayım ama eşim illa 2 isim diye tutturuyo yanına uyduramadım ben de daha yiğit alp i de beğeniyorum mete alp nasıl uyar mı sence
Aaa ewet mete alp gzuel uyumlu. Metehan dusunebilirsin deniz mete. Dusun ya illaki uyan vardir enis mete cok hos bence

Bizimki sadece Mete,bence Mete uzatılmalıysa Metehan olmalı,tabi fikir senin.
Bana net isim olsun yeter canim anlami hos olsun. Uzun kisa onemli degil. Kibar soylenisli diye enis mete yi begeniyorum analmi guzel birde o yuzden.. icime sinen en cok bu tabiki fikr degisikligi olmazsa hayirlisi olsun

Kizlar kizlar...size bisey sormak istiyorum begendigimiz isimler kerem mert mete ..
kerem enis
Kerem utku
Kerem Asaf sizce hangisi

Enis mete
Metehan
Kerem mete sizce hangisi

Enis mert
Kerem Mert
Mert can sizce hangisi bu isimlerden en uygun en guzel soylenisi hangisi aacbaa bana yaridmci olur musunuz bunlardan birini koyacaz insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…