Anlamlari ne ? Benim de oğlum olacak İnşaAllah Doğanalp koycaz Allah izin verirseKizlar enis mete ismini nasil buldunuz fikirlerinizi alabilir miyim .. birde oglusu olacak hamis arkadaslar dusundgu isimleri payalsirsa ben ve benim gibi arkadaslar a fikir olur
Canim ENIS arapca kokenli bir isim anlami da dost arkadas yar sevgili Cana yakin anlaminda... mete turkce kokenli bir turk hukum dar adi ..Anlamlari ne ? Benim de oğlum olacak İnşaAllah Doğanalp koycaz Allah izin verirse
Ewet ya bende tekrar edip duruyorum have havali hemde cok farkli geliyor bana daBen doktor ismi sandım, havalı duruyor yani :)
Canim ENIS arapca kokenli bir isim anlami da dost arkadas yar sevgili Cana yakin anlaminda... mete turkce kokenli bir turk hukum dar adi ..
Alp ismini bende dusndum ama vazgcetim kerem alp diye dusunmustum.. zor geldi soylemesi lp yanyana olunca zor gibi soylenisi .. doganalp hos olmus..Anlamlari ne ? Benim de oğlum olacak İnşaAllah Doğanalp koycaz Allah izin verirse
Anlamlari güzelmiş cok da havalı duruyor :)Canim ENIS arapca kokenli bir isim anlami da dost arkadas yar sevgili Cana yakin anlaminda... mete turkce kokenli bir turk hukum dar adi ..
Ayy gercekten oyle.mi yaa boyle yorumlarinizi alinca seviniyorum ama iste herkes ayni fikirde olmuyor dmeiAnlamlari güzelmiş cok da havalı duruyor :)
Enis mert enis mete pek de fark olmuyor aslinda ayni hemen hemen . Ikiside ayni gibi sanki..Enis güzel isim ama yanına mert daha cok yakışıyor sanki bence .Ateş koymayı düşünüyorum bende.
Mete ile uyumlu olacak bi ism onerin mi canim acabaMete güzel ama enisle uymamış sanki.
Ben de oğlum olursa mete ismini düşünüyorum bana kalırsa tek isimden yanayım ama eşim illa 2 isim diye tutturuyo yanına uyduramadım ben de daha yiğit alp i de beğeniyorum mete alp nasıl uyar mı senceMete ile uyumlu olacak bi ism onerin mi canim acaba
Aaa ewet mete alp gzuel uyumlu. Metehan dusunebilirsin deniz mete. Dusun ya illaki uyan vardir enis mete cok hos benceBen de oğlum olursa mete ismini düşünüyorum bana kalırsa tek isimden yanayım ama eşim illa 2 isim diye tutturuyo yanına uyduramadım ben de daha yiğit alp i de beğeniyorum mete alp nasıl uyar mı sence
Bana net isim olsun yeter canim anlami hos olsun. Uzun kisa onemli degil. Kibar soylenisli diye enis mete yi begeniyorum analmi guzel birde o yuzden.. icime sinen en cok bu tabiki fikr degisikligi olmazsa hayirlisi olsunBizimki sadece Mete,bence Mete uzatılmalıysa Metehan olmalı,tabi fikir senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?