Enişte Adayım ve Kız kardeşim

eniştenin niyeti ne bilemem tabi ama yaptığı çok anlamsız ve hoş olmayan bir davranış.eğer ablanda hoşuna gitmeyen özellikler varsa bunu ablanla çözmeye çalışmalı çözemiyorsada annene anlatması çok gereksiz:20:annen ablana ne yapabilir ki sonuçta ablan çocuk değil ki
tek diyeceğim bu adam bu şikayet işini alışkanlık haline getirirse ablanın çekeceği var birde ablan kaynana ile oturacakmış aman aman bu yanlışı yapmasın bence:50:

Eniştem ablamdan 2 yaş büyük daha olgun olması gerekirken şu yaptığı çok üzücü gerçekten ama ablam sanki biraz aşkından hoş görüyo gibi ama nereye kadar dayanır bilmiyorum

Bi de ablam kayınvaldesiyle oturcaktı evlenince, kendi ailesine de şikayet eder eniştem değil mi?

ee tabiki onlarada şikayet edecek eniştenin ne olduğu belli lades demeyin bence ablanızı vazgeçirin bu işden :34:ablanız fazla iyi niyetli eniştenizle bu iş olmaz:50:

Bu tarz durumları kansere benzetirim ne kadar çok yere sıçrarsa kontrol edilmesi o kadar çok zorlaşır. İyi niyetli olarak yapıyorsa bir şey diyemem ya da annenizden öneri de alıyor olabilir ya daaaa kendi ifade ettiğinde ablanızla sert tartışmalar yaşadığı için kendince bir çözüm üretmiş olabilir. Ama çocuk gibi "anne sen söyle de bir daha yapmasın" gibi bir durumsa enteresan diyorum.

Bu tarz durumları kansere benzetirim ne kadar çok yere sıçrarsa kontrol edilmesi o kadar çok zorlaşır. İyi niyetli olarak yapıyorsa bir şey diyemem ya da annenizden öneri de alıyor olabilir ya daaaa kendi ifade ettiğinde ablanızla sert tartışmalar yaşadığı için kendince bir çözüm üretmiş olabilir. Ama çocuk gibi "anne sen söyle de bir daha yapmasın" gibi bir durumsa enteresan diyorum.

İlk başlarda annemden tavsiye almaya geliyodu, sonra zaman ilerledikçe anneme ablamla konuşsun diye geliyo malesef, şikayet ediyo işin açıkçası.

güzelim şu bizim yazdıklarımızı ona okut ki nişanlısını daha analiz etsin

Bence de canım.
Ben sizde şöyle bi durum sezdim,sanki bu olay iyi bişey mi kötü bişey mi karar veremiyo gibisiniz.
Ablan da okusun duruma göre kararını değerlendirsin..

o ne ya oyle cocuk gıbı! oldu olacak barı sacımı cektı falan dıye de sıkayet etsın aglasın tam olsun:41:
hıc hos degıl bence, ıkı kısı kendı aralarında cozumleyebılmelıler her ne olursa..
arkadasların dedıgıne de katılıyorum kendı annesıne neler anlatıyodur o zaman..
ay benım esımde bı kere annesının yanında benden sıkayet eder gıbı bısey soyledı, agla barı bı de annenın etegıne yapısıp da dedım.. aklıma geldı sınırlendımn yıne

Neden kadınlar doğru düzgün bi ilişki yaşamaya çalışırken erkekler analarının çocukları olmaktan vazgeçmezler ki...

Enistenizin yaptigi hic hos degil. Daha evlenmeden böyle basladiysa ohoooo. Olan annenize olur, iyice gerilmeye baslar kadincagiz.
Annenizin yerinde olsam ironik bir sekilde laf sokardim ozaman keser belki bu sikayetleri: "Oglum sen ilerde cocugunu daha iyi büyütür yetistirirsin, demekki biz yetistirememisiz" derdim ciddi bir sekilde. Belki ozaman utanir enisteniz.

Benim annem biz cocukken kardesler birbirini sikayet etmesin diye "Suc isleyeni degil, onu sikayet edeni döverim" derdi.
Ve gerceten ise yarardi. Bu arada belirtmek istiyorum annem hicbirzaman dövmedi bizi, bakislariyla ne demek istedigini anatirdi,
ama bu cümlesi gercekten ise yaramisti :))

Enistenizin yaptigi hic hos degil. Daha evlenmeden böyle basladiysa ohoooo. Olan annenize olur, iyice gerilmeye baslar kadincagiz.
Annenizin yerinde olsam ironik bir sekilde laf sokardim ozaman keser belki bu sikayetleri: "Oglum sen ilerde cocugunu daha iyi büyütür yetistirirsin, demekki biz yetistirememisiz" derdim ciddi bir sekilde. Belki ozaman utanir enisteniz.

Benim annem biz cocukken kardesler birbirini sikayet etmesin diye "Suc isleyeni degil, onu sikayet edeni döverim" derdi.
Ve gerceten ise yarardi. Bu arada belirtmek istiyorum annem hicbirzaman dövmedi bizi, bakislariyla ne demek istedigini anatirdi,
ama bu cümlesi gercekten ise yaramisti :))

Ablam da gidip kayınpederine anlatcakmış, bakalım nolcak diyo.

Daha şimdiden k.valideye bunlar anlatulıyorsa varın ilerisini siz düşünün, sonrasında eniştenizin belkide tüm akrabaları herşeylerini öğrenirler..

Birazda kendi aralarında çözmeye çalışsalar sorunları,eğer olmuyorsada ayrılsınlar bu kadar basit işte..

Annen dikkatli olsun.Ben evliyim.Eşimle muhabbetmiz espirilidir ailemin yanındada öyle.Evde yardım eder mesela annem derki hemen bana kalk sen yap hiç kocaya iş yaptırılır mı falan.Halbuki eşim yapıyor onun için sorun yok.Ama zamanla baktım ki eşimde madem annesi diyor diye kendiside annemden sırt bulmaya başladı:)dünde sen nette ne yapıyorsun döverim seni deyip şaka yaptı bende nah döversin dedim:):)tamam tamam annene sölicem seni dedi.yani söyleyeceğinden değil ama bu bile ondan sırt bulduğunu gösteriyor.yani annen ne olursa olsun karışmasın bence.

bu cok yanlıs bırsey ve hıc hoslanmadıgım bı tavır .benım de boyle bırsey gelmısdı basıma ama bır kere yasadım ve bırdaha tekrarlamsına ızın vermedım .erkekler genellıkle boyle yaparak ,kayınvalıdeye yakın olmaya calsırlar ben dogru durust ınsanım dıe kanıtlamaya calsırlar boyle tavırlarıyla ,ama bılmıyorlarkı kayınvalıdeye yakın olucam derken sevgııyı kaybedeceklerını .benım de aynı sey basıma gelmısdı .kırk yılda bır arkımda kalmak ıcın aılemden ızın ıstedım zar zor o ızını koparmstım .daha saat aksamın 21.30 u ıken ,sevgılım arıyor ,sen nerdesın sen hala sokata ne yapıyorsun dıyıp hemen annemı aramıs ,annecıgım suzan bu saat oldu sokakta ne ısı var dogru mu sızce bu yaptıgı sız her ne kadar ızın verms olsanızda ben hoslanmadım bu durumdan ,yaa onun basına bırsey gelse yaa sarkıntılık fılan yapsalar ne olucak annecıgım dıe annemı doldurms ,guyya anneme hayrlı damat profılı cızecek yaa .bak yaa aklıma geldı sınrlendım gene :47:neyse annemde gıtms hemen babama yetstrms ,oglan dogru soyluyo bu kızın bu saatte ne ısı var dıe babamı fıseklems cnm annemde saolsun.babam da o gun benı aradı kıyamet koptu .ustelık ızınszde gıtms bırı degılım yanı hem ızın verıyo hemde kıyametı koparıyo .buna sebeb kım oluyor erk arkım tabıkıde .bır hafta aılemle konsmadım arkımn yanında benı dusurduklerı durum yuzunden .erk arkımlada ılskıyı bıtrdım cıddı cıddı .onu affetmem uzun zaman aldı .sımdı oyle bırsey kesınlıkle tekrarlamıyor hatasını anladı cunku .bunlara ızın verılmesı hos degıl arkadslar aılenle aran acılıyor sonra.

Son düzenleme:
Bu nasıl iş canım?
İlerde yatak odasındaki hoşnutsuzluklarını da mı gelip annenizle konuşarak çözecek?
çok yanlış
Bence ablan da gitsin kaynanasına, sözlüsü hakkında konuşsun aynen böyle, enişten o zaman anlar hatasını.

Ablanda Algılama Problemi mi Var ?:41:
Niye Annenize Anlatıyor..:41:

Ne Ayıp !!:20:
Madem Sözlüler..
Yani Bu Demek Oluyor ki; Bir Yola Elele Çıkmışlar..
Evlenince Tartışsalar, Annenize Koşar Enişte Bey..

Olgun Bir İnsan Değil, Pişmesi Lazım Beyefendinin..:20:

Back
X