Enişte adayimizin şakasi !!

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Kizlar merhaba,
Ablam bekar, tanidik vasitasiyla birisiyle tanisti isi gucu iyi sadece biraz asiri dindar yani şeriata cok bagli her konusmasinda şeriat soyler ben soylemiyorum fln der neyse bugun ablam aradi hickira hickira agliyor neymis daha onceden bir bayan hocayla dini nikah yapmis 1.5 sene beraber yasanamislar ama 4-5 kez beraber olmuslar ben sok! eee dedim sonra kadinla ayrilmislar kadin baskasiyla evlenmis fln ablam delirmis dogal olarak nasil olur diye dinimizde 3 evlilik hak var vs. Bayagi aciklama yapmis neyse ben saydirdim kapattim ama elim ayagim titriyor sonra ablam aradi şaka yapmis beni denemek istemis dedi dahada cıldırdım dupe duz kivirmis resmen dayanamadim cocugun annesini aradim kibar bir dille anlattim kadin bana aaa oylemiymis bilmiyorum ki diyor ! Ya boyle birsey olmasa insan oglunu savunmaz mi????? İnanin suan hala titriyorum ne yapmam lazim kime ne demem lazim bana bi deyiverin .

Böyle şaka mı olurmuş. Kesin başka bir şey var annesi bile yok falan dememiş şaşırır gibi konuşmuş. Hiç güvenli gelmedi bu damat adayı.

Aynı şeriatte yalan da yasaktır kandırmak ta
Ondan sonracıma habersiz nikahta nikah değildir, şahit mi mahitli olmalı ve millete duyurulmalı 'düğün' gibi bişeyle
belli ki dini sen ben biliorz.. şeriatı biliorm diyen kendi kafasından uyduruyor ki ben bunlardan nefret ediyorum..

Şakaydı kaka oldu derler ya sizinkisi kakaymış şakaya çevirmeye çalışıor zaar. Bence iyice bir araştırın bu şekilde bir ilişkisi olduysa hemen çıkacaktır..

iki kişi arasındaki konunun bu kadar taşması ne kadar çirkin.
hele baldız adayının , damadın annesini araması çok hadsizce bir davranış. bırakın efendim evlenecek yaştalar kendileri halletsin işlerini. adam özelini açmış ablanda yedi düvele yaymış. doğru ya da yanlış ama iki kişilik bu konu.

Ne saçma bunun şakası mı olur. Nikahın geçerli olması için de herkesin duyması şart zinayı meşrulaştırmak adına gizli kapaklı yapılmaz dini nikah. Tesettürlü değilim şeriatci de değilim ama bunu bilecek kadar müslümanım. Evlendikten sonra ablanla bunun çocuğu da çıkar ben güvenemezdim şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…