- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Aynisini soyledim ablama hatta simdi ki buyuk hocalar ilk resmi nikah diyorlarAynı şeriatte yalan da yasaktır kandırmak ta
Ondan sonracıma habersiz nikahta nikah değildir, şahit mi mahitli olmalı ve millete duyurulmalı 'düğün' gibi bişeyle
İşkembeden sallamasın yani
Aynen !ya doğru sölüyor yada ileride yapacaklarının teminatını ayarlamaya çalışıyor.
Kizlar merhaba,
Ablam bekar, tanidik vasitasiyla birisiyle tanisti isi gucu iyi sadece biraz asiri dindar yani şeriata cok bagli her konusmasinda şeriat soyler ben soylemiyorum fln der neyse bugun ablam aradi hickira hickira agliyor neymis daha onceden bir bayan hocayla dini nikah yapmis 1.5 sene beraber yasanamislar ama 4-5 kez beraber olmuslar ben sok! eee dedim sonra kadinla ayrilmislar kadin baskasiyla evlenmis fln ablam delirmis dogal olarak nasil olur diye dinimizde 3 evlilik hak var vs. Bayagi aciklama yapmis neyse ben saydirdim kapattim ama elim ayagim titriyor sonra ablam aradi şaka yapmis beni denemek istemis dedi dahada cıldırdım dupe duz kivirmis resmen dayanamadim cocugun annesini aradim kibar bir dille anlattim kadin bana aaa oylemiymis bilmiyorum ki diyor ! Ya boyle birsey olmasa insan oglunu savunmaz mi????? İnanin suan hala titriyorum ne yapmam lazim kime ne demem lazim bana bi deyiverin .
Bilmiyorum irdeler mi gayet normale donmus gibi sakaymis dedi tmm mi diyo banaBence burada şaka değil kıvırma operasyonu yapılmış. Ablanın yerinde olsam irdelerdim bu konuyu. Ama sen karışma çok fazla bence. Sonra onların arası iyi olur sen kötü duruma düşersin
siz bu enişteyi kapı dışarı edin.yarın ablanın üzerine 2 tane daha getirmeye kalkarsa yada zina olmasıın diye o gecelik imam nikahı yaparsa görürsünüz...ablana yazık..Kizlar merhaba,
Ablam bekar, tanidik vasitasiyla birisiyle tanisti isi gucu iyi sadece biraz asiri dindar yani şeriata cok bagli her konusmasinda şeriat soyler ben soylemiyorum fln der neyse bugun ablam aradi hickira hickira agliyor neymis daha onceden bir bayan hocayla dini nikah yapmis 1.5 sene beraber yasanamislar ama 4-5 kez beraber olmuslar ben sok! eee dedim sonra kadinla ayrilmislar kadin baskasiyla evlenmis fln ablam delirmis dogal olarak nasil olur diye dinimizde 3 evlilik hak var vs. Bayagi aciklama yapmis neyse ben saydirdim kapattim ama elim ayagim titriyor sonra ablam aradi şaka yapmis beni denemek istemis dedi dahada cıldırdım dupe duz kivirmis resmen dayanamadim cocugun annesini aradim kibar bir dille anlattim kadin bana aaa oylemiymis bilmiyorum ki diyor ! Ya boyle birsey olmasa insan oglunu savunmaz mi????? İnanin suan hala titriyorum ne yapmam lazim kime ne demem lazim bana bi deyiverin .
Bilmiyorum irdeler mi gayet normale donmus gibi sakaymis dedi tmm mi diyo bana
Hepsi birbirini doguruyor zaten en uzuldugu basta soylememesiTam olarak hangi noktasına çok bozuldu ablanız? Daha önce dini nikah olmasına mı? Daha önce biriyle sevişmiş olmasına mı? Sonra zaten bu kadınla ayrılmamış mı? 3 hak falan o kısmını hiç anlamadım. Bakir olmaması mı sıkıntı, evlenmiş olması mı?
Bende ayni seyleri dusunuyorumsiz bu enişteyi kapı dışarı edin.yarın ablanın üzerine 2 tane daha getirmeye kalkarsa yada zina olmasıın diye o gecelik imam nikahı yaparsa görürsünüz...ablana yazık..
Bu kadar etkilendiyse bu konudan şaka olmama ihtimaline karşı bi araştırmaya girmesi lazım bence. Ama kendi bilirBilmiyorum irdeler mi gayet normale donmus gibi sakaymis dedi tmm mi diyo bana
Hepsi birbirini doguruyor zaten en uzuldugu basta soylememesi
Ablan nesinden vazgeçemiyo çakma dindarınAynisini soyledim ablama hatta simdi ki buyuk hocalar ilk resmi nikah diyorlar
Evet ablamda buna benzer bisey soylemis cevap ; hanefilerde oluyor..yahu şafi mezhebine göre anne babanın rızası olmayan dini nikah bile kabul olmuyor..
en kötüsüde dini alet ederek kendi zevklerini yaşamaları..
kendi bakire de istiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?