Enişte adayimizin şakasi !!

Bence burada şaka değil kıvırma operasyonu yapılmış. Ablanın yerinde olsam irdelerdim bu konuyu. Ama sen karışma çok fazla bence. Sonra onların arası iyi olur sen kötü duruma düşersin

Aynı şeriatte yalan da yasaktır kandırmak ta
Ondan sonracıma habersiz nikahta nikah değildir, şahit mi mahitli olmalı ve millete duyurulmalı 'düğün' gibi bişeyle

İşkembeden sallamasın yani
Aynisini soyledim ablama hatta simdi ki buyuk hocalar ilk resmi nikah diyorlar

Daha bunu demezden evvel zaten o adamın şeriat sistemine yatkın olmasını, ben demiyorum şeriat diyor diyerek onun kurallarını benimsemesini niye sorgulamadınız? yani bunlar size normal gelmiyormuş zaten aile yapınız farklıysa siz modern bir aileyseniz zaten bu iş olmaz ki aileler tanışmadı mı aileniz yürütemezsiniz demedi mi bu iş yürür mü hiç bunu anlamak için enişte adayının bunu demesine gerek yok ki meydanda zaten.

Tam olarak hangi noktasına çok bozuldu ablanız? Daha önce dini nikah olmasına mı? Daha önce biriyle sevişmiş olmasına mı? Sonra zaten bu kadınla ayrılmamış mı? 3 hak falan o kısmını hiç anlamadım. Bakir olmaması mı sıkıntı, evlenmiş olması mı?

Bence burada şaka değil kıvırma operasyonu yapılmış. Ablanın yerinde olsam irdelerdim bu konuyu. Ama sen karışma çok fazla bence. Sonra onların arası iyi olur sen kötü duruma düşersin
Bilmiyorum irdeler mi gayet normale donmus gibi sakaymis dedi tmm mi diyo bana

Bence iki lafından biri şeriat olan bir adam şaka yapmamıştır ya olay gercektir olanı anlatmiştir.
Yada dinde var dediğine göre evlendikten sonra ablanıza bır sinyal vermiştir bak dinde var ben yine evlenebilirim diye.
İşte ben tam da bunu anlamıyorum.
Dinden yetime fakire yoksula yardim da varken illa 4hakkımız var diyip insanı saf yerine koyuyorlar dinde cihatta var.o zaman gönüllü olarak asker ol.bi işe yara

siz bu enişteyi kapı dışarı edin.yarın ablanın üzerine 2 tane daha getirmeye kalkarsa yada zina olmasıın diye o gecelik imam nikahı yaparsa görürsünüz...ablana yazık..

Hepsi birbirini doguruyor zaten en uzuldugu basta soylememesi

Altı üstü bir aday değil mi? Sallayın gitsin. Niye bu kadar sinir harabesi geçiriyorsunuz?

Gerçi ablanız da bu derece yıkıldığına göre, bu adamdan pek vazgeçecek değil gibi.

Birincisi; Sanırım ablanız saf ,siz devreye girdiğinize göre!
İkincisi; Adam, belliki şeriat kılıfı altında çok iş görecek!
Üçüncüsü;Annesine şikayet eder bir tarzla durum dahada vahim bir hale gelmiş!
Abla size, siz karşı tarafın annesine,yani bu iki insan birbiriyle zaten olmuyor ,topluca ilişki yaşıyorsunuz!ilişkinizi kesin bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…