Enişte adayimizin şakasi !!

söz konusu abla bu iğrenç 'şakadan' sonra adamdan tiksinmemiş mi ?

size gelip sadece şaka yapmış dediğine göre devam edecek görüşmeye :KK35:

saçmalamasın lütfen ne demişler dervişin zikri neyse fikri de odur :KK14:

Tiksiniyorum bu yobazlardan ya! Her halti ye sonra adina seriat de... Yok oyle yagma! Sanki dini bir onlar biliyor!!!

Siz o enisteye anlatin ki gecen cuma hocalardan birisi anlatti. Evet peygamber efendimiz birden cok evlilik yapmis ama neden yapmis?!! Hz Ali bir gun gelir der ki iste bilmem kimin kizi zorda kalmis kendime almak isterim uygun mu? Kesinlikle karsi cikmis. Cunku zaten peygamberin kiziyla evli ve uzerine ikinci hanimi alacakmis.Zaruri olmayan durumlarda sirf seyinin keyfine yok oyle seyler.

Sapiklar kadinlarla el sikismaz ama gizli sakli nikah yapip zinayi mesrulastirirlar kendi kafalarinda.

Yol yakinken ablan kacsin bence

bence gerçeği söylemiş sonra kıvırmış.. yazık dini de kullanıyorlar ya.. iki gün sonra 4 kadın hak der ablanın üzerine evlenir.. yol yakınken dönsün ablanda şaka bile olsa o ne ya başka şaka yokmu 4-5 kez beraber olmuşmuşta vs. !

Dinen 1 erkek 4 kadınla evlenebilir deniyor ya
Bu birini gizli kıymış diye geriye kaldı 3 diyo demek :KK70:

Ama onu da saptırıyo
Eskiden kadınlar ezilirmiş, bizler gibi şanslı değillermiş
Erkek sayısı da azmış, kadınları korumak adına nikah kıyarlarmış. Maddi manevi korurlarmış

Günümüzde kadınların korunmaya ihtiyacı olmadığına göre 4 eşli sistemde yok
Konu sahibinin ablası gibi kandırılmaya müsait tipler dışında

ya da Ali Ağaoğlu'nun eşleri gibiler dışında.
Bazı hemcinslerimiz maalesef başka amaçlar için tercih edebiliyorlar.

Kizlar merhaba,
Ablam bekar, tanidik vasitasiyla birisiyle tanisti isi gucu iyi sadece biraz asiri dindar yani şeriata cok bagli her konusmasinda şeriat soyler ben soylemiyorum fln der neyse bugun ablam aradi hickira hickira agliyor neymis daha onceden bir bayan hocayla dini nikah yapmis 1.5 sene beraber yasanamislar ama 4-5 kez beraber olmuslar ben sok! eee dedim sonra kadinla ayrilmislar kadin baskasiyla evlenmis fln ablam delirmis dogal olarak nasil olur diye dinimizde 3 evlilik hak var vs. Bayagi aciklama yapmis neyse ben saydirdim kapattim ama elim ayagim titriyor sonra ablam aradi şaka yapmis beni denemek istemis dedi dahada cıldırdım dupe duz kivirmis resmen dayanamadim cocugun annesini aradim kibar bir dille anlattim kadin bana aaa oylemiymis bilmiyorum ki diyor ! Ya boyle birsey olmasa insan oglunu savunmaz mi????? İnanin suan hala titriyorum ne yapmam lazim kime ne demem lazim bana bi deyiverin .
Ablanızı bu konuda neyle denemiş ya da deniycek ne var anlamadım ben.. saçmalığın daniskası.. mirkelam ın bi şarkısı var kıvır diye benden eniştenize gitsin

Şu dini kaba etinden anlayıp yaşamak neyin nesi ya? Bu düşük IQ'lular yüzünden herkesi böyle salak sanar oldular. İşlerine gelen yerde dinde o var bu var. Madem şeriati çok benimsemiş ablanızla nasıl flört edebiliyor?

böyle birşeyin şakasımı olur, ablanız yapsaymış birde aynı şakayı.Annenin cevabıda zaten onaylar gibi öylemiymiş demek yerine olurmu öyle şey derdi..

Kizlar merhaba,
Ablam bekar, tanidik vasitasiyla birisiyle tanisti isi gucu iyi sadece biraz asiri dindar yani şeriata cok bagli her konusmasinda şeriat soyler ben soylemiyorum fln der neyse bugun ablam aradi hickira hickira agliyor neymis daha onceden bir bayan hocayla dini nikah yapmis 1.5 sene beraber yasanamislar ama 4-5 kez beraber olmuslar ben sok! eee dedim sonra kadinla ayrilmislar kadin baskasiyla evlenmis fln ablam delirmis dogal olarak nasil olur diye dinimizde 3 evlilik hak var vs. Bayagi aciklama yapmis neyse ben saydirdim kapattim ama elim ayagim titriyor sonra ablam aradi şaka yapmis beni denemek istemis dedi dahada cıldırdım dupe duz kivirmis resmen dayanamadim cocugun annesini aradim kibar bir dille anlattim kadin bana aaa oylemiymis bilmiyorum ki diyor ! Ya boyle birsey olmasa insan oglunu savunmaz mi????? İnanin suan hala titriyorum ne yapmam lazim kime ne demem lazim bana bi deyiverin .

ben ağzından "ben demiyorum şeriat diyor din diyor," düşmeyen adamdan zaten en baştan korkarım.

ben dindar değilim. ama ahlakı en üst seviyede, imanı gizli olan birkaç dindar tanıdığım var, sadece müslüman da değil başka dinden ama çok dindar mesela, bir insana normal bir şaka yaparken bile gönül kırmaktan korkan.. bir çok olayda vesilede imanlarının gücüne çok şaşırdığım..
bir de benim artık çevreme asla sokmadığım dilinden din düşmeyen insanlar.. bu benim din düşmanlığımdan falan değil dediğim gibi, ilk bahsettiğim gruptaki insanlar da dindar neticede... ama korkuyorum işte bu ikinci tip insanlardan her şeyi yapıp sonra kitaba uyduruyorlar... kitaba uyduramadıklarında da çark ediyorlar böyle..

ben hiç samimi bulmadım. hadi yedik şaka diyelim, bir insan evladı bir insanın kalbini bu kadar kıracak bir şaka neden yapsın ki? değil evleneceği kadına, ele yapılmaz.. Oysa bu adamın o iman ettiği peygamberi bir çocuğu hurma vereceğim deyip de "kandıran" kişiye bile günah yazılacağını söylemiş.. Değil böyle bir insanı bu kadar ağlatmak..

Şu an ablanı evlilik için kandırmaya çalışıyor. hurma ile çocuk örneğindeki naiflik nerede bu çok dindarım diyen adamda :KK62:

Hoş diyorum ya doğru davranış için ahlak, merhamet, akıl yeterlidir... dine de gerek yok, ben mesela deistim, ama değil evlenmeyi düşündüğüm adamı, kedimi bile kandırmaya kıyamam.
hissiyatında çok haklısın da nasıl anlatırsın ablacığına bilemedim :KK51:

Son düzenleme:
Tiksiniyorum bu yobazlardan ya! Her halti ye sonra adina seriat de... Yok oyle yagma! Sanki dini bir onlar biliyor!!!

Siz o enisteye anlatin ki gecen cuma hocalardan birisi anlatti. Evet peygamber efendimiz birden cok evlilik yapmis ama neden yapmis?!! Hz Ali bir gun gelir der ki iste bilmem kimin kizi zorda kalmis kendime almak isterim uygun mu? Kesinlikle karsi cikmis. Cunku zaten peygamberin kiziyla evli ve uzerine ikinci hanimi alacakmis.Zaruri olmayan durumlarda sirf seyinin keyfine yok oyle seyler.

Sapiklar kadinlarla el sikismaz ama gizli sakli nikah yapip zinayi mesrulastirirlar kendi kafalarinda.

Yol yakinken ablan kacsin bence

ne alaka yaa o zaman evlenmekten başka çare mi yokmuş kadınları kurtarmanın yolu evlenmekten mi geçiyomuş açsalarmış bi hayır kurumu çok mu zormuş ben inanmıyorum böyle şeylere.zaten kuranda da 4 kadınla evlenebilirsin diyo bunla ilgili herhangi bi şart koşmuyo şu koşulda bu koşulda diye bişey yok şeriata kurana inanan böyle davranır kendi kendinize yorumlamayın olayları Allah herhangi bi şart koşmamış kuranda.sadece aralarında adaleti sağlayabileceksen demiş o kadar.

Kizlar merhaba,
resmen kıvırmış şakadan mı ağlamış ne manaaa deseydin belki sonra ben kerimcanı da tanıyorum diyecek sonra da ayyyy şaka yaptım diyecek şakacı çocuk yaaa

ne alaka yaa o zaman evlenmekten başka çare mi yokmuş kadınları kurtarmanın yolu evlenmekten mi geçiyomuş açsalarmış bi hayır kurumu çok mu zormuş ben inanmıyorum böyle şeylere.zaten kuranda da 4 kadınla evlenebilirsin diyo bunla ilgili herhangi bi şart koşmuyo şu koşulda bu koşulda diye bişey yok şeriata kurana inanan böyle davranır kendi kendinize yorumlamayın olayları Allah herhangi bi şart koşmamış kuranda.sadece aralarında adaleti sağlayabileceksen demiş o kadar.

Bazı konularda asla değişmez,emirdir veya sünnettir diyen hocalar,bazı konularda ise gayet esnek açıklamalar yapabiliyorlar.
Efendim o zaman şu sebepten öyle uygun görülmüş falanmış filanmış.
En son bir hoca evli kadının yalnız seyahat etmesi konusunda,o zaman yollar güvenli olmadığı için caiz değildi dedi.
Fakaaat bazı hassas konularda,o zaman öyleymiş dendiği zaman kıyametler kopuyor.Ben de anlamıyorum neye göre karar veriliyor.
Bu durum da "o zaman öyleymiş" kontenjanından sayılanlardan.

Bazı konularda asla değişmez,emirdir veya sünnettir diyen hocalar,bazı konularda ise gayet esnek açıklamalar yapabiliyorlar.
Efendim o zaman şu sebepten öyle uygun görülmüş falanmış filanmış.
En son bir hoca evli kadının yalnız seyahat etmesi konusunda,o zaman yollar güvenli olmadığı için caiz değildi dedi.
Fakaaat bazı hassas konularda,o zaman öyleymiş dendiği zaman kıyametler kopuyor.Ben de anlamıyorum neye göre karar veriliyor.
Bu durum da "o zaman öyleymiş" kontenjanından sayılanlardan.

bunu şu an burda yapanlar da enişte beyin dini kendine göre yorumlamasından şikayet edenler ne ironi ama dimi :)

Şimdi bir güzel yazmak vardı da uçururlar beni burdan kokuyom:KK53:
Öncelikle öyle şeriat şeriat demekle müslüman olunsaydı enişte adayı gibi dinimizi saçma salak lanse eden..Sakal bırakıp müslüman ayağına yatan 3 karı 5 karı alabiliyom la ben diyen gözü doymayan açlar olmazdı bu biiir..
İkincisi böyle saçma salak birşeyin şakası dahi yapılmaz kesin altında bir bit yeniği var..
Ablanız aklını başına devşirsin iyi düşünsün..

Kizlar merhaba,
zaten ne geliyosa hacı hocadan geliyo. bizim imam komşumuz var adam iki evli. birde bu durumu dine bağlayıp anlatmıyolar mı sinir oluyorum

Sakin olmanizi rica ederim oncelikle. Ben televizyonda adamin dedigini anlattim. Evet evlenebilirsin ama illa yap demiyor dedi. Ben duydugumu anlattim kendime gore yorumlamadim. Kaldiki banane yani ben medeni kanunun uygun gordugu uzere tek eslilige inanan biriyim bilmem anlatabildim mi ;)arasinda adaleti saglasanda olmaz kadin duskunsede olmaz. Bak bu benim kendi dusuncem iste ;)

Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Ben olsam bu saatten sonra inanmazdim.

Aklıma takilanlar şunlar
- neden cinsel ilişki sayısı gibi bir detay vermiş. Yani hani 1.5 yıl sonra ayrıldık dersin de niye 4-5 kere birlikte olduk diyorsun?

- neden boşanmış? Yani dini nikahsa adam bosamistir. Neden?

- neden sadece dini nikah yapmışlar. Resmi nikah neden yok? Belki vardır aslında zaten cekindigi bir konu ise belki nikahı an bahsetmeye direk dini nikah demiştir. vukuatli nüfus örneğinden ortaya çıkar.

- ablanla sadece dini nikah ile mi evlenmeyi düşünüyor?

Bir de son olarak böyle böyle tarikat tarikat dolaşıp, şeriat diye dolanan tiplerine korkarım ben. Genelde boyle tanidigim insanlar hep böyle anormal bir durumu örtmek için böyle davranıyorlardi.

Neyse ablan anne babanıza söylemez ise lütfen siz söyleyin bu böyle gecistirilecek bir konu değil.

iki kişi arasındaki konunun bu kadar taşması ne kadar çirkin.
hele baldız adayının , damadın annesini araması çok hadsizce bir davranış. bırakın efendim evlenecek yaştalar kendileri halletsin işlerini. adam özelini açmış ablanda yedi düvele yaymış. doğru ya da yanlış ama iki kişilik bu konu.

Baldız ve kv dünür oluyor. Dolayısıyla böyle bir konuyu konusacaklar tabii ki. En güzeli kızın annesinin araması bence ama daha haberi yok galiba. Baldiz ve kv 7 düvel mi oluyor?

Back
X