Enişte adayimizin şakasi !!

Bu devirde hacidan hocadan muslumanim diye gecinenden korkucaksin baska bir seyde demiyorum.
Oylede dememek lazimisteme
Altı üstü bir aday değil mi? Sallayın gitsin. Niye bu kadar sinir harabesi geçiriyorsunuz?

Gerçi ablanız da bu derece yıkıldığına göre, bu adamdan pek vazgeçecek değil gibi.
İsteme olacakti ciddi dusunuyorlardi yani bilmiyorum ablam inanirsa belkide olur umarim olmaz ya

Bende ayni seyleri dusunuyorum :KK43:
edep de gitti. 1,5 sene dini nikah oldu iş tamam. bu flört edenlerin sevişmesine benzedi... sadece Allah katında resmi.. ya cocugu varsa ? ki mumkun... yarın da kapıya çocuk gelir alsın babası baksın derler..
ablanız kaçsın kacsın

Dini nikah kıyıp resmi nikah yapmamak zaten niyetin bozuklugunu ortaya koyan en güzel örnek.
Böyle şaka mi olur...Şakaysa bile adam üstüne kadın getirme olasılığını mi deniyor ablanın. Deniyorum demiş ya hani.
Boyle kucuk seyde yikilirsan evlilikte daha buyuk problemler olacak onlari nasil kaldiricaksin demis kendi kucucuk beynince psikolojisini mi artik duygularini mi neyini olcmek istedi bende anlamadim

Hiç! bir insana, aslında daha önce dini nikahla evlendim;üç beş kezde birlikte oldum hahahahahahah diye şaka yapmamıştım da duymamıştım da:KK14:
Bende duymadim hatta boyle zinali saka hic duymadim ben sununla yattim saka saka nedir ya bu nasil igrencliktir

Oylede dememek lazimisteme

İsteme olacakti ciddi dusunuyorlardi yani bilmiyorum ablam inanirsa belkide olur umarim olmaz ya
Gerçekse zaten kabul edilecek bir durum değil.
Yalansa, yok seni test ediyordum gibi bişey demesi acayip itici. Ne demek, hangi sıfatla teste tabi tutuyormuş kızı? Nasıl bir tepki verse geçecekti testi?
Adamın her şeyi offsayt zaten. Her lafında şeriat böyle diyor demesi, belli ki kendi fikrine dini alet eden sığ bir tip.

Asiri dindar gozukmeye calisan insanlarda hep bir pislik oluyo. Bu arada gecmisin dini nikahi gunumuzdeki resmi nikahtir. Onemli olan devlet tarafindan resmiyet kazanmasi ilan edilmesidir yoksa iki kisinin iki sahitin bir araya gelip gizlice nikah kiymasi yapilan seyin zina oldugunu degistirmez.

Cok haklisiniz !
Bu insanın başka biriyle resmi nikahlı olup,olmadığına eminmisiniz?ya ablanızın bu tarz bir evliliğe bakış açısını ölçüyor ki evli ise 2. olarak; yada böyle bir evlilik yaapıp yapmadığı konusunda emin olmaya çalışıyor....arap saçı enişte! nerden tutsanız elde kalır?

enişte adayı, ham yobaz. dini şeriatı kullanan bir düzenbaz. koşarak kaçsın ablan.

Eşşek şakası.
Böyle şaka mı olur?
Bir de tanımadığın insana.Hadsiz.
Daha aday adayıymış.Uzatmaya hiç luzum yok.

ya arkadaş biz de dindarız da. ben daha ailemden, amcamlardan, dayılardan, kuzenlerimden hiç duymadım böyle birşey.

nikah dediğin öyle gizliden olmuyor "maalesef " . düğün vs. gibi bir durum, yani etrafa duyurma gibi bir niyet yoksa eğer ;

ONLARIN YAPTIĞI ZİNA VE HARAMA DİNİ ALET ETMEK oluyor.

Ya adam gibi yaptığının arkasında duracak. Sevdik, istedik, beraber yaşadık diyecek.

AMA ONU YAPAMAZ. neden ? çünkü ağzından hiç düşürmedigi bir ŞERİAT TÜRKÜSÜ var değil mi ?
bu sefer adama sormazlar mi ?
yaptığınla söylediğin niye tutmuyor birbirini ? madem bu kadar fanatiksin diye.

yazdıklarımdan da anlaşıldığı gibi, şaka olduğuna ihtimal vermiyorum. ablanın yerinde olsam bırakırım o adamı.

dedigim gibi bende muhafazakâr bir insanım ama açıkgönüllülükle söylüyorum. Önemli olan AHLAKtır. yaptıklarına dini alet edebilecek "ahlakta ki" bir dindar olmaz olsun.

Bu insanın başka biriyle resmi nikahlı olup,olmadığına eminmisiniz?ya ablanızın bu tarz bir evliliğe bakış açısını ölçüyor ki evli ise 2. olarak; yada böyle bir evlilik yaapıp yapmadığı konusunda emin olmaya çalışıyor....arap saçı enişte! nerden tutsanız elde kalır?
Yani iki secenek var aklimdada ya var yada varolacak

şakadan bile olsa yalan söylemeyin diyen bir peygamberin ümmetiyiz.Kafamıza göre şeriat böylecilerden değil... Dini kullanark prim yapanlara sinir oluyorum.Dinimiz hoşgörü dinidir, zorlama yok, sürekli başa kakma yok. Ne mutlu o kutlu yoldan gidebilene. Ama günümüz şeriatçileri maalesef bu yolu 3/4 kadın almaktan ibaret sanıyorlar.

biraz anladım gibi konuyu.
sadece 3 evlilik olayını tam anlamadım.

Dinen 1 erkek 4 kadınla evlenebilir deniyor ya
Bu birini gizli kıymış diye geriye kaldı 3 diyo demek :KK70:

Ama onu da saptırıyo
Eskiden kadınlar ezilirmiş, bizler gibi şanslı değillermiş
Erkek sayısı da azmış, kadınları korumak adına nikah kıyarlarmış. Maddi manevi korurlarmış

Günümüzde kadınların korunmaya ihtiyacı olmadığına göre 4 eşli sistemde yok
Konu sahibinin ablası gibi kandırılmaya müsait tipler dışında

Back
X