Enişte belası. Tutmayın küçük enişteyi...

Mal mı bu adam sanki arkadaşı var karşısında. Sana da yaptı mı peki? Cevap verdiğin için hiç pişman olma valla onu görmeyip de senin tepkini göreceklerse görsünler. Kendileri sustursaydı madem.

Tam mal. En cok bana yapti zaten. Kendince yakinlik mi kuruyo napio desem oyle de degil. Tuhaf bi sekilde beni kendine rakip gördü bence.

Anlat su işin sırrını. Nasıl oldu bu! =)
Sır falan yok ki.. Büyük saygısızlık yaptılar. Eşim de bunu farketti vs benim yanımda durdu. Durmasaydı zaten şu ana kadar evlilik falan kalmazdı. Yediremezdim kendime o hakaretleri.

Sır falan yok ki.. Büyük saygısızlık yaptılar. Eşim de bunu farketti vs benim yanımda durdu. Durmasaydı zaten şu ana kadar evlilik falan kalmazdı. Yediremezdim kendime o hakaretleri.

Genelde 3 maymunu oynarlar. Idare et derler ya ondan diorum. Adam gibi adammis eniste. Oyle adama vercen iste ömrünü. Yoksa faso fiso kalan iliskiler.

Gerizekali..!ne saçma salak bir insanmış.Görgüsüz sanirim ay sinir oldum gece gece..

Banu Alkan taklidi mi yapıyorsun güzelim? Şaka şaka. 87 yaşında kadınla dalga geçerek komik olduğunu mu sanmış küçük enişte? Seviyesizin tekiymiş. Sevgiliniz de kendini bilen bir insan olsa ufak çaplı da olsa müdahale de bulunurdu sonrasında özrünü de dilerdi sizden. Daha yeni tanıyormuşsunuz sevgilinizi de. Baktınız karakter oluşumunu tamamlayamamış başka acıklar da veriyor yol verin.

bazi seyleri idare edebiliyor insan belki yanlis anlamisimdir belki o anlamda dememistir diye ama bir iki tekrar ederse bende karsilik verirdim kim olursa olsun karsimdaki esimin ailesinede cevap verdigim zamanlar oldu yeri gelince hayir da yani herkesin huyunu suyunu biz mi kabullenip es gecicez:)

Birçok konuda birçok üyeye ağır küfürlü yorumunuzu gördüm hemde çok agir yorum ve eleştiriler .
Demek ki neymis size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmamak gerekiyormus

Kesinlikle şikayet ettiğiniz konuda çok haklısınız, olağanüstü kötü, itici ve yanlış bir davranış
Açık açık yaptığının yanlış olduğunu bu konuda kendisiyle birdaha muhattap olmak istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

Arada kalması gerekmiyor mu? Çapı belli olurdu. Cok ezik durursa napiyim öyle adami. Bilemedim.. Herseyi kendim cozceksem o niye adamim dicek kendine. Beni korumasi gerekmez mi.
Korunmaya ihtiyaciniz mi var

O ailesi ne olursa olsun... Adamın karakterini anlamak için bu tarz konularda arada birakmaniza gerek yok.

Kiminle kişisel probleminiz varsa direk onunla kendiniz hallederseniz hem sorun büyümez hemde kesin hallolur.

Babaannenle dalga geçilirken sevgilin ne yapıyor. Kıymetli saygısız eniştesini uyarmıyor mu?

Ailemden biri ile geçecek öyle mi ? dalga geçtiği anda , babaaneyi de alır çıkardım oradan... Sen kim köpeksin 87 yaşındaki kadını dalga malzemesi yapıyorsun. Sevgilinize de pes ! Susup olanları izledi mı ?

Densiz eniste yuzunden biz kisa boylulara niye alttan alta gomuyosunuz yapmayin etmeyin ahali.

Konu sahibi, senin babaanne ile dalga geciyorsa agzinin payini pat diye vereceksin o utanmiyor sen mi utanacaksin cekineceksin haddini bildirirken. Onun da dalga gecilecek ozelligi vardir (boyu haricinde ) onlardan da laf dokundurabilirsiniz. Bence hic ayip olmaz. Baskasiyla dalga geciyorsa kendi ozelliklerini de elestirilmek icin kamuya acmis demektir.

her kelimesine katılıyorum.
sizde şakaya vurup onu dalgaya alın.
ahhaa diye gülün ki ardından cevap verecek hali kalmasın.
bastırın enisteyi.
ezin onu dalga geçmek neymiş babanneyle görsün gününü.
ama bunu şaka yaparak yapın.
bişey derse ay şaka yaptım sende pek bir alingansin enişte deyin.
çok fazla abartmayın ama enişte kadar aşağı çekmeyin kendinizi.
aşağı derken boy kastetmedim

Aptala yattigim konu nedir valla anlamadim? Yeni tanımıyorum. Epey yildir taniyorum. Insanlar baskalariyla kotu olmayi goze alamio bence bu cogu kiside var.

Cücük erkek hiç çekilmiyor gerçekten. Basıp ezesim geliyor.

Balkonda ayaklarina baktim uzun süre kaldirip asagi atsam mi diye benden bir cm kısa 167 falan rahatlikla atabilirim zaten 1.kattayiz en fazla rezil olunur bi daha agzini acanaz diye cok ciddi hayallendim orda. İş batiran kayınpederinin hibeleriyle beli dogrultan bi tip. Ama herkesten çok konusuo

Biri bana 1 iyilik yapsin 10 iyilikle dönerim. Kötülük yapsin 10 kötülükle dönerim. Ortaya yaziyorum ustune aliniyorsa napayim. Kimseye satasmiyorum. Kasti olarak beni germeye calisti bu insan espri falan olsa gene guler gecerim
.

her kelimesine katılıyorum.

Densiz eniste yuzunden biz kisa boylulara niye alttan alta gomuyosunuz yapmayin etmeyin ahali.

Ya kizlar erkekte kisa boy kadindaki kisa boyla bir degil + huyu guzel bi adam olsa ama bana sevimli bile gelir + tabiki boyunu elestirip seviyesizlescek degilim. Hicbir vasfi yok. Oturduklari evi bile sevgilimin babasi aldi. Adami bile her lafi sayiyo insan o minnetle azcik susar. Bina yapio guya batirio paralari borclarini yine kayinpederi kapiyo. Çocuğunu ozel okula verdi sevgilimin annesi karşılio. Geliyo yiyo iciyo bi de laf sayiyo her gun.

Enişte bey siz daha yaşlanmadan devreleri yakıp, ehliyeti kaptırmışsınız, mazallah babannemin yaşına gelince Allah eşinize sabır versin, coştu Bekir salavat getir moduna girersiniz artık deyin. Kurban olsun o babaanneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…