Enişte kişisi ve edepsiz ailesi

Bu eniste nasil bir adam anlamadim eve baldizi ve komşular geliyor yani kadinlar geliyor e çıksa gitse ya evden. Böylesini de görmedim
Benim eve misafirim gelcegi zaman esim evden tüyer.
Ya da yatak odasindan çıkmaz nasilsa onunde laptopu var magara adamı olduğu icin sıkılmaz da kafesinde.
Canım evde durmadı zaten.Evde değildi.Evin yakınında bir dükkanda işi vardı ama eve uğradı gördü insanları.

kardesiniz secimini yapmis,
siz de dugunu devam ettirerek bu secimi istemeseniz de kabullenmissiniz.

bundan sonra artik bayramda seyranda gorusmek yeterli de fazla bile.

sizin yerinizde olsam onemli gunlerime davet de etmezdim, zaten gorusmuyorsunuz siz kendiniz yorumlarinizdan anladigim
tabi aileniz yok ayip olur falan diyeceklerdir sanirim :KK14: cekinceniz bu mu ?

valla babanız haklı kızkardeşinizde var suç hiç tavrını koymamış kaynana bundan bu kadar üste çıkmış. bendede var böyle bir kızkardeş.

Canim senin kardeşin kac yaşında Allah için? Hani sene 2018 ne diye kabul etti altlı üstlü oturmayi
Ailen hic mi birsey demedi yaslari 50 üstü diye düşünüyorum anne babanın sonucta güngörmüş insanlar.
Kaynanasinin mahallesinde adet boyle herhalde saca yapismak omuz atmak bunlar ne?
Ben hickimseye kendimi karıştırtmadim kaynanamdan da uzak oturuyorum şuanda da görüşmüyorum. Benim esimin biraz parasi var diye sakalı sert ama kimin ne zaman ne konumda olacagi bilinmez gun gelir ben daha fazla varlıklı bir insan olurum. Esim de kiskancliktan geberir. Annesi de kalp krizi geçirir. Bacisi da bayılır.
Planlarim bu yönde..
Ben bu aileyle mutlu olurum diye düşündüm onlar beni parçaladi..
Saatlerdir heryerim ağrıyor midem bulanıyor
Eniste ne is yapiyor bu arada ?

Lütfen yabancıda suç aramayın sonuçta bunları yaşatan kardeşiniz. Hadi çıkın gidin evimden diye kovmayıp ananesinin öyle hastaneye gitmesine göz yumduysa o ailenin yaptığı herşey normal ki. İki gün baba evine gelip gitmek nedir ayrıca. Farkın da mısınız enişte de suç yok kardeşiniz açamamış ki ağzını

Back
X