Bunu yazan birinin ergen veled olmama ihtimali sıffır sıffır sıffırambiti
Seviye magmada, gençlikten nefret ettim.slm kızlarrr hiç sevmediğim bi exim vardı gram sevgi beslemiyordum ama eximdi yanı zamanında cok sevmıstım neyse bı yakın arkadaşım vardı bız bunla kardeş gibiyiz o kadar seviyodum kızı bi gün telefonundan sarkı accaktım arabadayken yukardan bıldırım geldi dün gece ne guzeldın dıye ananı s ben şok bildirimde eximden tabi deliye dondum hurdacı mısın sen de eskilerimle yatıp kalkıyon ambiti neyse bı bok caktırmadım bıldırım sesını de farketmedi sonra benı evimin onune bıraktı kanka bize gel dedim mahallenın ortasında sacını basını yoldum yerden yere vurdum bence hak etti kızlar simdi vicdanım el vermiyo icim acıdı biraz abarttım mi sizce
Sekizinde gıss çok az galdı çokkkk azzzzzŞafak sayalım kızlar eylülün kaçında açılıyor okullar
Konuyla alakasız ama karikatür paylaşınc kimin karikatürü olduğunu muhakkak paylaşmalısınız çünkü dava açıyorlar.
Gün sayan bir ana görüyorumSekizinde gıss çok az galdı çokkkk azzzzz
8Şafak sayalım kızlar eylülün kaçında açılıyor okullar
Hemide nasıl sayıyorum bi bilsen utanmasam duvara çentik atacağımGün sayan bir ana görüyorum
Kim kime olum bende seviyorum karikatür paylaşmayı nerden bulucam kim çizdi etti yavKonuyla alakasız ama karikatür paylaşınc kimin karikatürü olduğunu muhakkak paylaşmalısınız çünkü dava açıyorlar.
Hurdacı mıslm kızlarrr hiç sevmediğim bi exim vardı gram sevgi beslemiyordum ama eximdi yanı zamanında cok sevmıstım neyse bı yakın arkadaşım vardı bız bunla kardeş gibiyiz o kadar seviyodum kızı bi gün telefonundan sarkı accaktım arabadayken yukardan bıldırım geldi dün gece ne guzeldın dıye ananı s ben şok bildirimde eximden tabi deliye dondum hurdacı mısın sen de eskilerimle yatıp kalkıyon ambiti neyse bı bok caktırmadım bıldırım sesını de farketmedi sonra benı evimin onune bıraktı kanka bize gel dedim mahallenın ortasında sacını basını yoldum yerden yere vurdum bence hak etti kızlar simdi vicdanım el vermiyo icim acıdı biraz abarttım mi sizce
Valla haberin yokken açıyorlar maalesef :/ karikatür sahipleri ya da şirketleri vsKim kime olum bende seviyorum karikatür paylaşmayı nerden bulucam kim çizdi etti yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?