Yüce rabbim anne babana sabırlar versin. Amin.slm kızlarrr hiç sevmediğim bi exim vardı gram sevgi beslemiyordum ama eximdi yanı zamanında cok sevmıstım neyse bı yakın arkadaşım vardı bız bunla kardeş gibiyiz o kadar seviyodum kızı bi gün telefonundan sarkı accaktım arabadayken yukardan bıldırım geldi dün gece ne guzeldın dıye ananı s ben şok bildirimde eximden tabi deliye dondum hurdacı mısın sen de eskilerimle yatıp kalkıyon ambiti neyse bı bok caktırmadım bıldırım sesını de farketmedi sonra benı evimin onune bıraktı kanka bize gel dedim mahallenın ortasında sacını basını yoldum yerden yere vurdum bence hak etti kızlar simdi vicdanım el vermiyo icim acıdı biraz abarttım mi sizce
Kız konunu neden sildin
Erkek olduğum çok belli oluyordu ablaKız konunu neden sildin
Olsun sende bize kendini yakın hissediyorsun ki kk ya gelmişsin biz kimsenin teecihlerine karişmayız hoş gelmişsin bacımErkek olduğum çok belli oluyordu abla
Hoş buldum ya konu da kolpaydı gırgır olsun diye yazdımOlsun sende bize kendini yakın hissediyorsun ki kk ya gelmişsin biz kimsenin teecihlerine karişmayız hoş gelmişsin bacım
Peki ne zamandır kendini kadın gibi hissediyorsun anlat açılırsın aşkoHoş buldum ya konu da kolpaydı gırgır olsun diye yazdım
Küçüklüğümden beri be ameliyat olucam zaten hep böyle hissediyordum kendimi aşkomPeki ne zamandır kendini kadın gibi hissediyorsun anlat açılırsın aşko
Aynen kestir kurtul erkolardan ne fayda gelmiş kiKüçüklüğümden beri be ameliyat olucam zaten hep böyle hissediyordum kendimi aşkom
Gaza getirdin konu açmış hahahaahPeki ne zamandır kendini kadın gibi hissediyorsun anlat açılırsın aşko
valla yaAynen kestir kurtul erkolardan ne fayda gelmiş ki
Yok be acıcaktım zaten konu iyi olduGaza getirdin konu açmış hahahaah
Konu kolpa ama gırgır değildi, mide bulandırıcıydı (o kelimeler ne varoş öyle) ve konu silmek yasakHoş buldum ya konu da kolpaydı gırgır olsun diye yazdım
Gel gel daha güzeli varKonu kolpa ama gırgır değildi, mide bulandırıcıydı (o kelimeler ne varoş öyle) ve konu silmek yasak
Görmemezden geliyorum çaktırma. Okullar çok uzun zamandır kapalı benim artık 1 ergenusa daha tahammülüm yok..Gel gel daha güzeli var
Miden bulandıysa git kus aslıcım kimse seni tutmuyorKonu kolpa ama gırgır değildi, mide bulandırıcıydı (o kelimeler ne varoş öyle) ve konu silmek yasak
kes sesssiiniiiiğğğğğGörmemezden geliyorum çaktırma. Okullar çok uzun zamandır kapalı benim artık 1 ergenusa daha tahammülüm yok..
Ben seni çok güzel gırgırlicam bacım bi derdimizi anlatıyoruz dediğin şeye bakGel gel daha güzeli var
Oo gır gır en bi sevdiğim ama dikkat et sen gır gırlanmaBen seni çok güzel gırgırlicam bacım bi derdimizi anlatıyoruz dediğin şeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?