• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştem Ablam Tartıştılar..

Herkes niye bu kadar burnunu sokuyor ? Hemen yarın nikahlanacak değiller sonuçta. E bırakın ister ayrilsinlar ister barissinlar. Anneler babalar hatta teyzeler şimdiden bu kadar icindeyse ilerisi ne olur düşünemiyorum. Yazık kız kendi selameti için bari ayrılsa..
Kız aldatılmayı hazmedemiyor. Çocuk da ikide bir kıza konuları açıyorsun diye zeytinyağlılık yapıyor...

Kızda hata dimi, unutsana nolucak sanki, bak seni mutlu da etmiş...

Bu olaydaki yeğen kız olsa bak durumu nasıl anlatır bu teyze...

ilk okuduğumda aklımdan geçen tek şey, ne kadar yüzgöz olmuşsunuz birbirinizle, size ne gençlerin ilişkisinden, onlar yaşayıp doğru yolu kendileri bulsunlar, tabii ki büyükler olarak nasihat verilir ama siz ilişkinin her noktasından haberdarsınız, zaten o ilişki yürümez çünkü kız yakında terk eder yeğeninizi, tipik ergenler işte

23 24 yaşlarındalar. Biz nerden biliyoruz onceki konularimi okuduysaniz surrkli evin icinde telde kavga eden yegenin yuzunden ablamlars yansidk konu ve anlatmak zorunds kaldi her seyi.
İmkan varsa yaz tatilinde yeğeninizi yurtdışına dil kursuna vs ye gönderin.Biraz değişiklik olsun,farklı ortamlar görsün 3 a.y kadar görüşmemiş olurlar.Zaten yurtdışı falan görünce sizin oğlanında kafa değişir merak etmeyin.

Bu nasıl bir anlatımdır. Betimlememi öldürdünüz?

Yahu
KİZLAR MORALİMİZ BOZUK OLDUGU İCİN SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM. TROLL FALAN DEGİLİM.

HANİ NASİL KARİ KOCA KAVGA EDER AİLEDE HUZUR KALMAZ BİZİMDE BİLDİGİNİZ GENC HERİFİMİZ SEVGİLİSİ İLE BİR BİRLERİNE GİRİYORLAR BİR GRAM HUZUR BİRAKMİYOR. İSTER İSTEMEZ ANNE BABA UZULUYOR.

Canimiz cok sıkkın. Enistem ve ablam ogullari yuzunden cok fena bir birlerini kirdilar... Enistem ablama yeter artik sen yuz veriyorsun kizin ailesini aricam artik yada sen annesiyle gorus kizlari ile konussunlar demis.

Benim yeğen konusunu biliyorsunuzdur..

Kizlar, ablamla aldik karsimiza konustuk ogluyla. " Hayati sadece kiz arkadaşımla sinemaya gitme, gezme sanma. İlerde evlenince buyuk sorumluluklariniz olacak. Bu sekilde kavga ederek saygiyi bitirerek ve bir birinize guvenmeyerek hicbir sekilde duzgun bir evlilik kuramazsiniz. Ya bir birinize guveneveksiniz yada sayguli bir sekilde ayrilacaksiniz yoksa ilileriniz pek mutlu görünmüyor"

Dedik...

Bunun uzerine kizla bulusmuslar. Yani sevgilisiyle. Kizi almis karsisina " Bak X guven kirdik, cok tartistik. Ben hatalarim icin ozur diliyorum. Senden tek ricam kavgada tahrik etmek beni ve yapmadigim seyleri yapmisim gibi sebep gösterip kavgayi uzatma ben bir seye yok diyorsam yok. Ayni sekilde senin icinde gecerli. Ben seninle evlilik düşünüyorum yoksa su su burda ne isim var." Gibi cumlelerle konusmuslar.

Kizimiz yani, yeğenimin sevgilisi de isteklerini soylemis aralarinda anlasmislar. BURAYA KADAR HER SEY MUKEMMEL.

Arlarinda ki bu konusmadan 1 gün sonra yegen, kizla sohbet ederken bir arkadaslari hakkinda bir sey paylasiyor. Yani oglan kendi ortamiyla ilgili kiz arkadasina biseyler anlatiyor. Kizimiz basliyor " SEN ZATEN BOYLE YAPMİSTİN, SENDE BOYLESİN GECMİSTE, SAKİN HAKLİLİK PAYİ CİKARMA DİREK ENGELLERİM SENİ" V.B kelimeler kullaninca Bizim oglan susuyor cevap bile vermiyor.

Bir gun sonra kiz arkadasi ariyor CANİM CİCİM ayaklari.. Aksamina baska bir konuda kiz TEKRARDAN ALTTAN ALTTAN LAF VURUYOR BASKA BİR HUSUSTA ve tartisiyorlar. Bizim oglanda evde telde bagirip cagiriyor sen hic degismiceksin diye seni sevmesem bir gram cekmem seni gibisinden..

Enistem ablama soruyor ne oldu diye ablamda anlatmak istemiyor ve tartisiyorlar.

Kendi kararlarini almasi lazim bu cocuk nasil sogucak bu kizdan her seyi goruyor diyor ki. TEYZE TAMAM BEN HATALAR YAPTİM GUVENİNİ SARSTİM AMA BİR O KADARDA MUTLU ETTİM AYLARDİR NE DİYE BENLE GEZDİ DOLASTİ. ARAMİZDA SAYGİ DA KALMADİ. EN UFAK BİR SEYDE HAKARETVARİ KONUSUYOR DİYE. KARSİMA ALDİM KONUSTUM HER SEYE SİFİRDAN BASLAMAK İÇİN AYRİLALİM DİYORUM, SENİ SEVİYORUM DİYOR. DEVAM EDECEKSEK SİFİRDAN BASLAYALİM DİYORUM BU SEFER KİZ KAPATMİYOR.. GECMİS ACİYOR, KAVGALARİ ACİYOR BENDE SİNİRLENİP BAGİRİYORUM YETER ARTİK DEDİ YEĞEN..

hala neyi diretiyor kiz anlamiyorum.. etrafnizda boyle bir sey yasayan var mi mi ne yaptilar mesela ?

Yahu çocuk ve sevgilisinin ilişkisinden size ne anlamadım ki? Başka derdiniz mi yok, kendileri çözsünler aralarında

Back
X