- 28 Mart 2022
- 80
- -5
- 18
- 31
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Ablanız bir birey. Özgüvensiz ve değer görmediği bir hayatı, zaman zaman zorluk yaşasa da ayaklarının üstünde durduğu bir hayata tercih etmemeli.Arkadaşlar eniştem ablamı aldatmaya çalışıyor iki seferdir ablam yakalıyor geçen ay bir uygulama yüklemiş tanışma uygulaması ablam hemen gördü bugünde telefonunda kadınlarla mesajlarını yakalamış ne yapacağını da bilmiyor cocuk var bitane kızannem babamda boşanma diyor hiç sahip çıkmıyor ne yapacagımızı şaşırdık cok üzülüyorum durumuna paylasmak istedim
Tercih ablanızın, birileri boşanma deyince dinleyecekse bu da onun kararı. Onun yerinde ben olsam işsizsem iş bakmaya başlardım. Maddi özgürlük herkesin çenesini kapatır. Siz sadece kararına saygı duyabilirsiniz. Bu kişinin yalnız vermesi gereken bir kararArkadaşlar eniştem ablamı aldatmaya çalışıyor iki seferdir ablam yakalıyor geçen ay bir uygulama yüklemiş tanışma uygulaması ablam hemen gördü bugünde telefonunda kadınlarla mesajlarını yakalamış ne yapacağını da bilmiyor cocuk var bitane kızannem babamda boşanma diyor hiç sahip çıkmıyor ne yapacagımızı şaşırdık cok üzülüyorum durumuna paylasmak istedim
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunArkadaşlar eniştem ablamı aldatmaya çalışıyor iki seferdir ablam yakalıyor geçen ay bir uygulama yüklemiş tanışma uygulaması ablam hemen gördü bugünde telefonunda kadınlarla mesajlarını yakalamış ne yapacağını da bilmiyor cocuk var bitane kızannem babamda boşanma diyor hiç sahip çıkmıyor ne yapacagımızı şaşırdık cok üzülüyorum durumuna paylasmak istedim
Mesleği var mı çalışıyor mu ablaniz ? Kimse destek çıkmıyorsa öncelikle kendi ayakları üzerinde durabilmek için adımlar atması lazım. O kocadanda hayır gelmz zaten. Öyle bir babayla buyuyen kiza da yazık sonra ömrü boyunca erkeklere guvenemeyen kuşkuyla yaklaşan bı genç kız olacak.Arkadaşlar eniştem ablamı aldatmaya çalışıyor iki seferdir ablam yakalıyor geçen ay bir uygulama yüklemiş tanışma uygulaması ablam hemen gördü bugünde telefonunda kadınlarla mesajlarını yakalamış ne yapacağını da bilmiyor cocuk var bitane kızannem babamda boşanma diyor hiç sahip çıkmıyor ne yapacagımızı şaşırdık cok üzülüyorum durumuna paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?