Eniştem ablamı aldatıyor

sevimlisanssiz94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
80
-5
18
31
Arkadaşlar eniştem ablamı aldatmaya çalışıyor iki seferdir ablam yakalıyor geçen ay bir uygulama yüklemiş tanışma uygulaması ablam hemen gördü bugünde telefonunda kadınlarla mesajlarını yakalamış ne yapacağını da bilmiyor cocuk var bitane kız 😞 annem babamda boşanma diyor hiç sahip çıkmıyor ne yapacagımızı şaşırdık cok üzülüyorum durumuna paylasmak istedim

Arkadaşlar eniştem ablamı aldatmaya çalışıyor iki seferdir ablam yakalıyor geçen ay bir uygulama yüklemiş tanışma uygulaması ablam hemen gördü bugünde telefonunda kadınlarla mesajlarını yakalamış ne yapacağını da bilmiyor cocuk var bitane kız 😞 annem babamda boşanma diyor hiç sahip çıkmıyor ne yapacagımızı şaşırdık cok üzülüyorum durumuna paylasmak istedim
Ablanız bir birey. Özgüvensiz ve değer görmediği bir hayatı, zaman zaman zorluk yaşasa da ayaklarının üstünde durduğu bir hayata tercih etmemeli.

Siz de destek olursunuz. Lütfen yanında olduğunuzu hissettirin.

Mesleği ve ekonomik özgürlüğü varsa kızı da kendine tamamen bağımlı olacak kadar küçük değilse anne ve babadan icazet almak durumunda değil. Açar paşalar gibi davasını, çalışır hayatına bakar. Siz de ablanıza destek olursunuz.

Bence ablan da olsa sen çok yorum yapma. Boşanacak olsa boşanırdı zaten. Yarın kocasıyla sarmaş dolaş olur, sen kötü olursun. Evlenip cocuk yapmayı biliyorsa çalışıp başının çaresine bakmayı da bilmeli. Sürekli telefon kurcalayarak mı evlilik sürdürecek? Demekki kendine bunu reva görüyor.

Tercih ablanızın, birileri boşanma deyince dinleyecekse bu da onun kararı. Onun yerinde ben olsam işsizsem iş bakmaya başlardım. Maddi özgürlük herkesin çenesini kapatır. Siz sadece kararına saygı duyabilirsiniz. Bu kişinin yalnız vermesi gereken bir karar

Ayrilmayi düsünmüyorsa bosuna kurcalamasin telefonunu üstelik adam ögrenirse bildigini iyice kullanir ablanizi

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Mesleği var mı çalışıyor mu ablaniz ? Kimse destek çıkmıyorsa öncelikle kendi ayakları üzerinde durabilmek için adımlar atması lazım. O kocadanda hayır gelmz zaten. Öyle bir babayla buyuyen kiza da yazık sonra ömrü boyunca erkeklere guvenemeyen kuşkuyla yaklaşan bı genç kız olacak.

Back
X