enistem bir gün teyzemi öldürecek bu gidişle. Lütfen yardım

Teyzen polis fikrine Yok Olmaz
Boşanma fikrine Yok Olmaz
Sığınma evine gitme fikrine Yok Olmaz
Tedavi olma ve tedavi etme fikrine Yok Olmaz
derse
korkarım Kendi Yok Olacak... :KK43:
ben artık böyle bir gün elinde kalacağını ölebileceğini bile bile kocasıyla yaşamaya devam eden kadınlarada kızıyorum

bu olayı yaşamayan bilemez .. polislerin koruması altında olupta ölen birçok kadın var.. nasıl güvensin kadınlar devlete ? o kadar psikopat insanlar varki o kadının psikolojisini allak bullak ediyorlar maalesef sorun yaşamayan kadınlar gibi düşünüp hareket edemiyorlar. olan hayatlarına oluyor. birde çocukları varsa ben o çocuklara acıyorum.

kusura bakma ama canim teyzen kabullenmis alişmiş enistenin davranislarina.boşanamam.gidemem.yapamam.gidicek yerim yok.maasim yok.siginma evinde iyi insanlar olmaz falan filan bunlar hep mazeret sizin teyzenizin oxguveni yok anlasilan.istedikten sonra bıkan bir insan herseyi yapabilir.Ayrica bu sekilde hayatindan bıkan bir kadin 2.cocugu neden yapar ki.neden korunma hapi kullanmadi.ilacimi alamadi.ilk cocugu ortaokuldaymis buyumus artik ikinci cocuga ne gerek varmis.Teyzen istemedikten sonra enistenden uzsklasmayi sen hic birsey yapamazsin yapmada zaten karisma birsey olur senin basina kalir sen sebep oldun derler.Siginma evine basvuru yapsin cok istiyorsa kocasinin siddet uyguladigini bildirsin uzaklastirma verirler.cocuklarida kendide gayet iyi bakilir.iyi insanlar yoktur ne sacma bir dusunce ordaki bayanlarda teyzen gibi magdur kisiler sonucta mantikli olsun bayanlar ya bu kadar basit korkak dusunmeyin.teyzenin eli ayagi tutuyor sonucta calişabilirde siginma evleri iste buluyor ve nafakada alir daha ne olsun.

bu olayı yaşamayan bilemez .. polislerin koruması altında olupta ölen birçok kadın var.. nasıl güvensin kadınlar devlete ? o kadar psikopat insanlar varki o kadının psikolojisini allak bullak ediyorlar maalesef sorun yaşamayan kadınlar gibi düşünüp hareket edemiyorlar. olan hayatlarına oluyor. birde çocukları varsa ben o çocuklara acıyorum.
Haklisiniz size kstiliyorum ama teyzesindede suc var ikinci cocugu neden yaparlar ki magdem bu adam hasta.ilk cocugunu buyutmus ortaokula gidiyormus ikinciyi.neden yapmis.en basiti saglik ocagina gidip bir igne bir ilac alamamis mi.olan cocuklara oluyor bunlarda annelerin cahilliginden.

Haklisiniz size kstiliyorum ama teyzesindede suc var ikinci cocugu neden yaparlar ki magdem bu adam hasta.ilk cocugunu buyutmus ortaokula gidiyormus ikinciyi.neden yapmis.en basiti saglik ocagina gidip bir igne bir ilac alamamis mi.olan cocuklara oluyor bunlarda annelerin cahilliginden.
benim babamda bu konudaki adam gibi .. annemi döverdi .. ve annemin 4 çocuğu var .. şimdi annem neden o 4 çocuğu yaptı ? işte böyle soruları yaşamayan bilemiyor. bende geçenlerde dedim anneme niye yaptın diye ? babam içkili içkili eve geliyor . annem babanemlerle birlik oturuyor.. bağırsa bağıramıyo. kontrol hapıda yok annemi dışarı çıkarmaz. zorla muamele.. gerçekten o kadar çok berbat hikayeler varki. .

benim babamda bu konudaki adam gibi .. annemi döverdi .. ve annemin 4 çocuğu var .. şimdi annem neden o 4 çocuğu yaptı ? işte böyle soruları yaşamayan bilemiyor. bende geçenlerde dedim anneme niye yaptın diye ? babam içkili içkili eve geliyor . annem babanemlerle birlik oturuyor.. bağırsa bağıramıyo. kontrol hapıda yok annemi dışarı çıkarmaz. zorla muamele.. gerçekten o kadar çok berbat hikayeler varki. .
ESKIDEN AILELERIMIZ CEKMIŞ ESKIDEN YASAMLA SIMDIKI AYNI DEGIL.ARTIK HERSEY ILERLEDI HERSEYE CARE VAR.AILELERIMIZ KATLANMIS BOSANMAK AYIPMIS.GORUCU USULU EVLENIRLERMIS SIMDI O ZAMANLARDAKI GIBI YASAMIYORUZ.BILINCLIYIZ GECMISLE KIYASLAMAYIN LUTFEN.

Allah bildigi gibi yapsin o odami yazik kadincagiza cok iyi anliyorum onu allah hepimizin yardimcisi olsun goz yaslarimizn cektiklerimizin hesabini rabbim sorsun

canm alo 183u ara sen ıhbar et teyzen eger gorevlıler geldıgınde dovdugunu soylerse onu ve cocuklarını bı eve yerlestrıp yardım baglarlar enstenden uzakta bı ıl ya da yerde teyzene de ıs ımkanı sunarlar cocukların masraları da karsılanır

Benim aklıma gelen yemeklerine gizlice antidepresan ya da sakinleştirici katmasi. Bunu yapip da fayda gören var mı? Çocuklardan biri bebek diğeri ortaokulda
O ilaçlar yeşil reçete ile veriliyor diye biliyorum. Ayrıca olduki ilacı içti ve enişteniz öldü. Ilk iş otopsi yapılır ve bu ilacı kim verdi anlaşılır. Ozaman da teyze niz hapse girer. Malesef tehlikeli bir çözüm bu

Kesinlikle size katiliyorum bilip bilmeden yok 2. Cocugu niye yapti.Acaba o kadin dogum kontrol hapi icebiliyor mu?Alacak parasi var mi? Belki kaza ile oldu !Kimsenin sartlarini bilemezsiniz cahilde olabilir buda onun sucu degil belki safta olabilir...benim annemde 6 tane cocuk yapmis hatta bende 6. Yim size tutundum diyor saglik sebeplerinden dolayi hicbir korunma yontemini kullanamamis anne babasini cocuk yasta kaybetmis, gitse kimsenin evine sigamaz sonucta kardeside el kapisi eniste bir gun bakar 2 gun birde bu koca belali diyor millete sebep olurum diye korkuyorda olabilir.Ben ceker giderim bana birsey yaoar cocuklarim ortada kalir diye korkuyor olabilir bu ulkede kadina cok onem veriyorlar ya bir kac tanesini duyuyoruz bir cogunu duymuyoruz olumlerin.Ama bence bu tip davalara bakan bir avukatla yurumek daha saglikli olur hem teyzenizde ikna olur nasil bir koruma onlemi alinacak belki hem kendi hem cocuklarin adi degisecek vs. Daha net bilgi alirsiniz diye dusunuyorum

siz once enisteni degil teyzenin kendine ozguvenini kazanmasini saglayin basta.
kendi ayaklarinin uzerinde durmali once birde siginmayi begenmiyor..
sanki guzel bir yasami terkedip kotu yasami begenmiyor.
bende calisan biriydim siginmaya gondermeye calisti polis bense israrla gitmedim,
raporumu aldim yildirim mahkeme actim avukat tutup baska sehire yerlestim aileme bile bunlari hic paylasmadan bu kadar zoru basardim.
ben yurt disindayim o olayi yasadigimdada henuz yeni gelmistim dil sorunum vardi arti ve olumle burun buruna gelmistim
ama en son evime geri dondum kurulu duzenimi bozmadim o kisiyi hayatimdan cikarttim.
ne esyalarimi nede maddi birikimi onunla paylastim bunu 66 gunde basardim bu ulkede tek basima yasiyorum ailemden kimsem yok 18 yildirda burda yasiyorum demekki guclu olmak yetiyormus

ESKIDEN AILELERIMIZ CEKMIŞ ESKIDEN YASAMLA SIMDIKI AYNI DEGIL.ARTIK HERSEY ILERLEDI HERSEYE CARE VAR.AILELERIMIZ KATLANMIS BOSANMAK AYIPMIS.GORUCU USULU EVLENIRLERMIS SIMDI O ZAMANLARDAKI GIBI YASAMIYORUZ.BILINCLIYIZ GECMISLE KIYASLAMAYIN LUTFEN.
daha geçenlerde hemde burada biri hamile olduğundan şüphelenmiş. test alamıyor.. insanın aklı almıyor demi heryer eczane .. kendi gidemiyorsa arkadaşını göndersin alsın diyoruz. ama yinede gücü yetmemiş alamamış.. evet teknoloji gelişti eskisi gibi değil yaşamımız ama hala maalesef çekenler var . . hiçbirşey tamamen çözümlenmiş değil. . ben burda hatayı tamamen CEZALARIN CAYDIRICI OLMAYIŞINA BAĞLIYORUM. koruma polisinin yanında kadınlar öldürülüyor.

bende calisan biriydim siginmaya gondermeye calisti polis bense israrla gitmedim,
raporumu aldim yildirim mahkeme actim avukat tutup baska sehire yerlestim aileme bile bunlari hic paylasmadan bu kadar zoru basardim.
ben yurt disindayim o olayi yasadigimdada henuz yeni gelmistim dil sorunum vardi arti ve olumle burun buruna gelmistim
ama en son evime geri dondum kurulu duzenimi bozmadim o kisiyi hayatimdan cikarttim.
ne esyalarimi nede maddi birikimi onunla paylastim bunu 66 gunde basardim bu ulkede tek basima yasiyorum ailemden kimsem yok 18 yildirda burda yasiyorum demekki guclu olmak yetiyormus
tebrik ediyorum sizi. keşke heerkes sizin gibi olabilse

Teyzeniz kendi yaşadığı duruma bakmadan herşeye önyargılı o olursa tabii ki enişten de onun birşey yapamayacağını, özgüveni olmadığını bildiğinden ezmeye, dövmeye devam eder. Buna o hakkı veren teyzenizin ta kendisi. Ne demek sığınma evlerinde iyi insanlar olmaz. Bak kendisi de muhtaç o sığınma evine ve kötü birimi yani orada zaten herkes bir şekilde eşinden insanlar ve sığınma evlerinin de başında biri var hem sürekli kalmayacak ki çalışacak parasını kazanıp evini tutacak ayrılacak iş bulmalarına da yardım ediyorlar ayrıca. Bakın üzülüyorsunuz ama siz de birşey yapmıyorsunuz anneniz kardeşine sahip çıkamaz mı barındıramaz mı iş bakamaz mısınız. Öyle vah vah demekle olmuyor karşıdan.

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Tebrik ederim sizi. Yurtdışında az dil bilerek bunları yapmak takdire şayan.

Back
X