Arkadaşlar tam tahmin ettiğim gibi insanca cevaplar verenler olduğu gibi. Hakaret eden, aşağılayan, küçük düşürücü laflar söyleyenler de olmuş. Ben içinde bulunduğum durumun farkındayım, kimseyi keklemek ya da dalga geçmek gibi bir niyetim yok ama anlaşılan siz benim bulunduğum durumla dalga geçebilecek seviyede insanlarsınız (cevap veren herkesi kastetmiyorum). Burda birbirini tanımayan insanların vermiş olduğu tepkilere bakın sonra benim durumumun ciddiyetini anlarsınız zaten. Burdaki insanlar bile bu kadar aşağılarken ben kime anlatayım derdimi, doktorun yüzüne baka baka nasıl dökeyim içimdekileri. Neticede onun da sizler gibi düşüneceğini bilerek. Evet benim tedaviye ihtiyacım var ama belli ki içimizdeki bazı insanlarında bence kendilerini gözden geçirmeleri gerekiyor. Ben yaşadığım durumun farkındayım ve çok şükür kimseye alçakça birşey yapmadım. Zaten aşağılık bir insan olsam bu durumu buralarda anlatma ihityacı hissetmez, dışardaki aşağlık kadınlar gibi o adamı başştan çıkarmasını bilirdim. Sanıyor musunuzki ben bu durumdan memnunum. Olayı olgunlukla karşılayıp tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkur ederim ama kendince beni küçük düşürmeye çalışan küçük insanlarda lütfen başlığımı kirletmesin durumumla dalga geçmesin.