E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
selam arkadaslar kaç aydır herşeyi içime atmaktan yoruldum ve bi arkadaşın tavsiyesiyle burayı buldum
bütün sıkıntılar sitresler çogunuzun bildigi gibi biri gelince digerleride peş peşe geir ya hani işte öyle bi anda
ablam ve eniştem...çoğunuz görmüş geçirmiş insanlarsınız bana yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz.
ablamla eniştem tam 7 yıldır evliler ama sevmeyerek evlenndiler...görünüştede hala birbirlerini sevmiyorlar ama ablamın tabiriyle
onları birbirine bağlayan iki çocuk var ortada ..
eniştem asabi sinirli kıskanç birisidir ve nedense sık sık uzun süreli şehir dışına gider aslı varsa iş içinn
... bir kız için böyle şeyler anlatması çok zor ama yaklaşık bir ay önce ablamlar bize geldiler annemler evde yoktu
ben mutfaktaydım eniştemi severdim iyi insandı aramızda herkez eniştesiyle nasılsa bizde öyle ama dahada ileri gitti
ve bana sarktı gerek elle gerekse laflarıyla köşeye sıkıştırdıki Allah'tan ablam yetişti..
bu olaydan sonra ablamgil evlerinden taşıdılar 2 çocuguyla ama hiç gitmedim ne yardıma nede çocuklara bakmaya gittim
ablam eve bize bırakmak istedi ama izin vermedim çünkü almaya eniştem gelecekti ve benim buna hiç tahammülüm yoktu
herkez kendince nasıl kardeşse böyle kardeşmi olur diye konuştular ama hiç biri umrumda degildi..
yardımm istedigim konu ise şu
1 hafta önce eniştem eve geldiginde büyük yegenim (5 yasında olan) enişteme ablamn sigara içtigini söylemiş
eniştemde ablamı ilk olarak dövmüş sonrada arkasından seni boşarım sen nasıl bir kadınsın gibi insanın gururunu
kırıcı laflar etmiş...bunları yengem bana anlatırken bende sinirden ablama diyecegine otursunda kendi pisligine baksın
diyerek agzımdan kaçırdım yengemde ne oldu ne bitti derken eniştemin bana yaptıklarını anlattım..
şimdi ise eniştem yine iş seyahatine çıkacak ama nasıl bir iş ziyareti bilmem telefonunda ise
bir sürü kız numarası var... mesajlar filan ablama sorduğumda ise iş arkadaşları diyor
belkide enişteme bu durumu yakıştıramadığından ama şimdi ablama bana yaptıgını anlatsammı anlatmasammı
çok kararsızım lütfen yardımcı olun
hayır görmedi yanına çagırdı eniştemi gitmek zorunda kaldı
bilmiyorum yengm bir türlü yakışttırmaadı belkide ablaamı çok kıskanan biri u içindir.
hayır görmedi yanına çagırdı eniştemi gitmek zorunda kaldı
bilmiyorum yengm bir türlü yakışttırmaadı belkide ablaamı çok kıskanan biri u içindir.
ben mutfaktaydım eniştemi severdim iyi insandı aramızda herkez eniştesiyle nasılsa bizde öyle ama dahada ileri gitti
ve bana sarktı gerek elle gerekse laflarıyla köşeye sıkıştırdıki Allah'tan ablam yetişti..
bende sinirden ablama diyecegine otursunda kendi pisligine baksın
diyerek agzımdan kaçırdım yengemde ne oldu ne bitti derken eniştemin bana yaptıklarını anlattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?