- Konu Sahibi EU3
boşanmaz galiba çünkü bırakıp geldiginde kabul edilip edilmemesi bile meçhul..
nasıl yani ablanı ailen kabull etmezmi kendisini aldatan döven hatta sana sarkan bir adamla yaşamaya mecburmu kılarlar:1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanmaz galiba çünkü bırakıp geldiginde kabul edilip edilmemesi bile meçhul..
eksik olan hiç bir şey yok konunun özeti herşeyi bu işte yüzeysel olarak tam bu...
eniştemin teline bakmamda ilk basta konuyu açarken yazdıgım gibi sık sık iş seyahatlerine gitmesi evet çok saçma bir neden ama başka bir nedeni de yok..
aile yapısına gelince babam dogu tarafından dediginiz gibi kan çıkabilir ama ne olursa olsun burada ablama sanki herşeyi yapan oymuş gibi laf gelecek gerek annem gerekse babamdan o benim ablam ona laf gelmesini üzülmesini istemem bu yüzden anneme anlatamam..
ve konuyu açıp uçma öyle bir durum yok iki dakka pcden gittim yani açıpta kaçmam gerçekten saçma benim anlattıgım durum uydurma veya oyalanmak için yazılan bir şey degil
buraya sadece yardım için geldim yani oyalanmak için buraya yazı yazacak yaşı çoktan geçtim inanmıyorsanız da konuyu kapatalım kilitlensin veya silinsin çünkü bu durumda beni yalancı duruma düşürüyorsnuz
tuaf ama gerçek bu durumda ablama anlataM VE oda boşanma davası açsa ailem kabul etmez bunun korkusuda varki söylüyemiyorum ablam zaten zor çekiyor birde bu olayı anlatsam:uhm:
tuaf ama gerçek bu durumda ablama anlataM VE oda boşanma davası açsa ailem kabul etmez bunun korkusuda varki söylüyemiyorum ablam zaten zor çekiyor birde bu olayı anlatsam:uhm:
enişteye diyeceklerim karşısında sözler kifayetsiz kalır ama iki çift lafım da diğer aile üyelerine..
öncelikle böyle bir kocayı ailem kabul etmez diye boşamayan ablaya...
baldızına sarkıntılık ettiğini, kızını dövip aldattığını bile bile boşanmasına razı olmayacak ane ve babaya..
son olarak da hiç kusura bakmayın ama o anda bağırıp çağırı tavayı kafasına geçirmeyen size...
vallahi pessss...
hepinize ayrı ayrı pes....
adamın nereden arka buldup nasıl bu kadra pervasız olduğu belli....