Eniştem....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuaf ama gerçek bu durumda ablama anlataM VE oda boşanma davası açsa ailem kabul etmez bunun korkusuda varki söylüyemiyorum ablam zaten zor çekiyor birde bu olayı anlatsam:uhm:

böyle insanlardan igreniyorum....ablana sölemelisin belki biraz karmasik bir dönem gecirip üzülebilir ama bu yillarca o sapigin karisi olmaktan iyidir...

eksik olan hiç bir şey yok konunun özeti herşeyi bu işte yüzeysel olarak tam bu...
eniştemin teline bakmamda ilk basta konuyu açarken yazdıgım gibi sık sık iş seyahatlerine gitmesi evet çok saçma bir neden ama başka bir nedeni de yok..
aile yapısına gelince babam dogu tarafından dediginiz gibi kan çıkabilir ama ne olursa olsun burada ablama sanki herşeyi yapan oymuş gibi laf gelecek gerek annem gerekse babamdan o benim ablam ona laf gelmesini üzülmesini istemem bu yüzden anneme anlatamam..
ve konuyu açıp uçma öyle bir durum yok iki dakka pcden gittim yani açıpta kaçmam gerçekten saçma benim anlattıgım durum uydurma veya oyalanmak için yazılan bir şey degil
buraya sadece yardım için geldim yani oyalanmak için buraya yazı yazacak yaşı çoktan geçtim inanmıyorsanız da konuyu kapatalım kilitlensin veya silinsin çünkü bu durumda beni yalancı duruma düşürüyorsnuz

tuaf ama gerçek bu durumda ablama anlataM VE oda boşanma davası açsa ailem kabul etmez bunun korkusuda varki söylüyemiyorum ablam zaten zor çekiyor birde bu olayı anlatsam:uhm:

enişteye diyeceklerim karşısında sözler kifayetsiz kalır ama iki çift lafım da diğer aile üyelerine..

öncelikle böyle bir kocayı ailem kabul etmez diye boşamayan ablaya...
baldızına sarkıntılık ettiğini, kızını dövip aldattığını bile bile boşanmasına razı olmayacak ane ve babaya..
son olarak da hiç kusura bakmayın ama o anda bağırıp çağırı tavayı kafasına geçirmeyen size...
vallahi pessss...
hepinize ayrı ayrı pes....
adamın nereden arka buldup nasıl bu kadra pervasız olduğu belli....

abla eşinden boşanamıyor
aile ablayı kabul etmeyebilir
birde kardeşine sarkan bir kocası olduğunu duyduğunda ne ler hisseder si bir düşünün ben kendimi şimdi ablanın yerine koyarak düşünüyorum

kocasını nasıl biri olduğunu bilmiyoruz baldıza ele sarkıntılık yapazcak bir adamın neler yapabileceğini düşünün zaten ailede sahip çıkmaz mış
adamın korkusu yada ahlakı olsa bu surumda olurmuyydu
alkollü falan mıydı sizi taciz ettiğinde aklı yerindeymiydi çok edepsiz bir adammış

hepinizin yorumunuzddda bnm bir şey yapmadıgım var ama çogu yere noktalar koydum çünkü bu kadarını anlatmak bile insanın içini acıtıyor pek tepki veremedim doğru sadece kendimi çektim yazdıklarımdan belki anlasılmıstır annem ve babam eniştemin lafına bakardı oda tabiiki sucsuz olarak kendini anlatacak beni degil yengem avukat olmasına ragmen bu durumun içinden çıkamadık ama en doğrusu ablama söylemek galiba

İnanmak istemiyorum yaaa...
Allahım tüm evlerden uzak tutsun, ben olsam değil ablama babama bile söylerdim, ailenizde size hiç te yakışmayan yanlış bir insan var hemen uzaklaştırın onu ailenizden:olmaz:

bence anlatmanın bir manası yok.
ablanın fikrini değiştireceğini zannetmiyorum.
sanki ablan her şeye boyun eğmiş görünüyor.
mesafeni korumaya devam etmen senin için daha iyi olur.

şimdiişler değişecek o kadar da aciz değilsiniz yengeniz avukatmış hukuki yolları size göstercektir aileniz bu durumu kabu eder umarım ablanız için o kişiyle yaşamak işkence olur yoksa en kısa sürede çöüzme ulaşmasını isterim
yen gem avukat değice sevindim sanki o sizler için birşeyler yapar diye düşündüm
gelşmeleri aynı başlık altında yazarsan takiip ederim sonucunu merak ediyorum bu gibi durumlarda neyi yapmak doğru olur biz de yaşamış birinden öğrenmiş oluruz

inanmıyorum yaa afedesiniz ama çok midesiz bir aileniz varmış bi kızını aldatmış dövmüş diğerine sarkmış bir adamı ısrarla damat diye kapılarında koyabilecekleri için:kızgın:

enişteye diyeceklerim karşısında sözler kifayetsiz kalır ama iki çift lafım da diğer aile üyelerine..

öncelikle böyle bir kocayı ailem kabul etmez diye boşamayan ablaya...
baldızına sarkıntılık ettiğini, kızını dövip aldattığını bile bile boşanmasına razı olmayacak ane ve babaya..
son olarak da hiç kusura bakmayın ama o anda bağırıp çağırı tavayı kafasına geçirmeyen size...
vallahi pessss...
hepinize ayrı ayrı pes....
adamın nereden arka buldup nasıl bu kadra pervasız olduğu belli....

bu yorumun altina ancak imza atiliralkisalkisalkis

Yazılanları ve yorumları dikkatle okudum .Bana kalırsa sonuç ne olursa olsun önce ablana söyle .Böyle pislik bir insanın ailede yeri olmamalı .Ama ne yazıkki aileler bazen her şeye gözlerini kapatıyorlar .Kızlarının yuvası bozulmasın diye bu çirkinlikleri ört bas edebiliyorlar .Yeter ki kızları kocasının yanında olsun düşüncesinde oluyorlar.Hatta ablalar bile olayı kendine göre yorumlayıp , kardeşi haksız duruma düşürüyorlar .Elbette bütün bunlar aradan yıllar geçse bile kişinin kalbini , ailesine karşı nefret hisleriyle dolduruyor asla affedilmiyor .Aslında bu tip olayların o kadar sebep ve sonuçları var ki ...
Yine de her şeyi göze alıp ablaya durum söylenmeli .

bi garip konu olmuş bu ya.başı var sonu yok sanki.enişten sana sarkmış elle taciz falan etmiş sen kimseye söylememişsin dimi.ama bu nereye kadar giderki böyle sana ablana o minik yavrulara yazık değilmi.hani aldatsa tamam adam karaktersiz derdimde bu olayda diyecek bişey bulamıyorum.bana kalırsa söylemek lazım ama ablan boşanacakmı bu durumda yoksa kocamdır falan deyip katlanacakmı bu iğrençliğe.katlanacaksa söylemenin anlamı yok bana kalırsa.ay bilmiyorum ya çok abuk bu olay konu.

o anda olay tazeyken sen sesini cıkarıcaktın. hadi ona gecmiş diyelim. dondun kaldın da sustun diyelim.
ama bence ablana söyle. butur bişi saklanacak bi konu değil.

allah yardımcınız olsun çok kötü oldum okuyunca bence hemen ablanıza anlatın adam pislik ya ablanla ilişkileri bitmiş zaten bence yazık çocuklar bu şekilde sorunlu büyüyüp sorunlu bireyler olucaklarına ayrılsınlar çocuklar için böyle bir adama katlanmak bence anlamsız bu durumdan çocuklar daha çok etkilenir ayrılırsa bence çocuklarda ablanda daha mutlu olucaktır .allah yardımcınız olsun

ya anlamadım senin anne babanı.bu durumda ablanı kabul etmek zorundalar,buna mecburlar.adam sapık ya bırakılırmı o adama çoluk çocuk.ablanı o adamdan kurtarmak zorundasınız.sen sustukça işler dahada kötüye gider bana kalırsa.allah anne babana merhamet versin ne diyeyim

iyimi yaptıık kötümü bilmem ama dün aksam abimede ablamada anlattık herşeyi ablamda sanki onu seviyormuşcasına agladı:kızgın:bende çıkıp geldim daha fazla kalamazdım yengem ikna etmiş galiba boşanacaklarmış ama nasıl olacak ne olacak hiç konuşamadım

Doğu kökenli bir aile...
Mutsuz, eşini hiç bir zaman sevmemiş bir kadın ve aldatılan bir eş...
İki masum çocuk...
Kızının dayak yediğini bile bile ve mutsuzluğunu gördüğü halde, kır dizini otur yerinde diyen bir anne...
Boşansa bile, kızını kabul etmeyecek bir baba...
Avukat bir yenge...
Eniştesi tarafından tacize uğramış ve anlattığı taktirde ablasının suçlu görüleceğini düşününen bir kızkardeş...
Ablası evi taşırken, yardıma gitmeyen ve normal zamanda sürekli girip çıkarken, ev taşındığında ortalardan kaybolan bir kıza hiç bir şey sormayan ve anormalliği farketmeyen bir aile...
Nihayet olayı duyan ve boşanmaya karar veren bir abla...

Bu kadar rahat bir anlatım... -tatlicadiarzu-

Hepsini attım bir kenara...

Anlattığınız iyi olmuş...
Bugün baldızını taciz eden, yarın tecavüz etmek için de firsat kollar...
O imkan eline geçince de; mutlaka değerlendirir...

Bu kadar mide bulandırıcı bir durumda; susmak, yapılabilecek en büyük hatadır...
Ablanıza ve ailenize layık olmayan bir şerefsizin, içinizde bir hayat sürmesinin sorumlusu siz olurdunuz ki; bu sorumluluğu kimse kaldıramaz...

Neyse ki, anlatmışsınız... sengözlerimebaksanab​

şimdi durumun o kadar kötüki. söylesen neden daha önce söylemedin derler, kıskanç fesatsın derler. söylemesen sen kahrolursun. yanına yaklaştırmamakta çok iyi ediyorsun. eğer ablan sana açılırda anlatırsa olayları sende söylersin ama durup dururken söylersen tepki alabilirsin canım. ailendeki herkese anlat bence olayı ki eniştenin ne pislik olduğunu anlasınlar.

Back
X