Eniştem arkadaşına ilişki konusunda güvenmiyor söylesede oglan eniştem aramızı yapmazeniştenizden neden çekiniyor bu kadar? arkadaşı değil mi nihayetinde
güvenmediğine göre pek tekin biri değil demektir. Ama kimden ne çıkacağı belli olmaz. Ancak şunu diyebilirim ki, eğer bu erkek size ulaşmak isterse bir şekilde ulaşır. Yani kimseyi engel tanımazEniştem arkadaşına ilişki konusunda güvenmiyor söylesede oglan eniştem aramızı yapmaz
Amin :)Allah kavuştursun :)
Aynen ayran gönüllü biraz galiba eniştemde benim üzülmemi istemez ama ciddi bir ilişkiye girdikten sonra düzelir diye düsünüyorum evlenmeyide cok istiyor dile getiriyor hepgüvenmediğine göre pek tekin biri değil demektir. Ama kimden ne çıkacağı belli olmaz. Ancak şunu diyebilirim ki, eğer bu erkek size ulaşmak isterse bir şekilde ulaşır. Yani kimseyi engel tanımaz
ciddi bir niyeti varsa senden uzaklaşmaz. arada eniştenin olması buna engel değil.Aynen ayran gönüllü biraz galiba eniştemde benim üzülmemi istemez ama ciddi bir ilişkiye girdikten sonra düzelir diye düsünüyorum evlenmeyide cok istiyor dile getiriyor hep
Aynen öyle bekleyip görecegim.ciddi bir niyeti varsa senden uzaklaşmaz. arada eniştenin olması buna engel değil.
ama niyeti farklıysa eniştenden çekineceği için senden uzak duracaktır. bekle ve gör derim
Haklisin öyle yaptim artik bol bol dua ediyorum hayirlisini istiyorum.Zamana birak olacagi varsa olur.
Ay negüzel mutlulukları daim olsun iste kız kardesim birseyler cıtlatmıs enisteme enistem istemiyormus :/Bi arkadasim da enistesinin arkadasini sevdi ve simdi evliler. Eger enisten kegil oluyorsa aranizi yapsin ablanla birlik olup :)
Neden istemiyormus?Ay negüzel mutlulukları daim olsun iste kız kardesim birseyler cıtlatmıs enisteme enistem istemiyormus :/
Güvenmiyormus benim üzülecegimden korkuyormus :/Neden istemiyormus?
Belkide sana layik olabilecini düsünmedidi icindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?