• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştemin arkadaşına aşık oldum..

Ber1l

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
33
3
1
kızlar bana yardım edin eniştemin arkadaşina aşık oldum kız kardeşim yeni nişanlandi cogu zaman hep beraber dişarı cıkıyoruz takılıyoruz eniştemin çok yakın iki arkadaşı var bir aralar onlarla takıldık ben birine birşeyler hissetmeye başladım benden üç yaş küçük ve bana abla diyor megersem enişteme saygısından mış bi ara kız kardeşim konuşmuş eniştem demiş ben arada olmasaydım yazardı coktan ,instagrama fln ekledim birbirimizi takip ediyoruz sadece neyapmam lazım elim kolum baglı arada kız kardesim eniştem var harekete gecemem oda bence birsey yapamıyor arkadaşından dolayı

Bana fikir verin biraz kızlar ne yapmalıyım bu aşk işlerinde fena şekilde şansızım

eniştenizden neden çekiniyor bu kadar? arkadaşı değil mi nihayetinde

Eniştem arkadaşına ilişki konusunda güvenmiyor söylesede oglan eniştem aramızı yapmaz
güvenmediğine göre pek tekin biri değil demektir. Ama kimden ne çıkacağı belli olmaz. Ancak şunu diyebilirim ki, eğer bu erkek size ulaşmak isterse bir şekilde ulaşır. Yani kimseyi engel tanımaz

güvenmediğine göre pek tekin biri değil demektir. Ama kimden ne çıkacağı belli olmaz. Ancak şunu diyebilirim ki, eğer bu erkek size ulaşmak isterse bir şekilde ulaşır. Yani kimseyi engel tanımaz
Aynen ayran gönüllü biraz galiba eniştemde benim üzülmemi istemez ama ciddi bir ilişkiye girdikten sonra düzelir diye düsünüyorum evlenmeyide cok istiyor dile getiriyor hep

Aynen ayran gönüllü biraz galiba eniştemde benim üzülmemi istemez ama ciddi bir ilişkiye girdikten sonra düzelir diye düsünüyorum evlenmeyide cok istiyor dile getiriyor hep
ciddi bir niyeti varsa senden uzaklaşmaz. arada eniştenin olması buna engel değil.
ama niyeti farklıysa eniştenden çekineceği için senden uzak duracaktır. bekle ve gör derim

Kizlar buraya yazmamın sebebi aslında askdan yana gercekten hic sansim yok yada ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum bilmiyorum hep sorun yaşıyorum daha dogrusu ilişki yaşayamıyorum ilk buluşma oluyor sonrası gelmıyor şu son dört senedir böyle önceki ilişkilerim zaten hep kısa sürdü bakımlı güzel kızım ama olmuyor kötü enerjimi var diyorum okadar düsünmeye başladım :/

Bi arkadasim da enistesinin arkadasini sevdi ve simdi evliler. Eger enisten kegil oluyorsa aranizi yapsin ablanla birlik olup :)

Kizlar enistemin ve kiz kardesimin dogum gunleri yakin ikisininkinide ayri ayri kutlicaz ikisinede surpriz yapicaz isin icinede enistemin arkadasinida katmak istiyorum onunda dogum gunu enistemle birer hafta arayla onunla ikisininkini kutlariz beraber sizce ona surpriz yapmalimiyim yada nasil dikkatini cekebilirim kontaga girebilirim yardim edin ??

Arada yaş farkı varsa bir kez daha düşünün. Erkekler flört aşamasındayken yaş farkını sorun etmezler ama iş ciddiye binince bişey bahane edip ayrılırlar. Ben sorun etmiyorum dese de inanmayın. Sonuçta zamanında abla bile demiş. Saygıdan veya değil.

Back
X