Eniştemin kardeşi...

Ilerisi için çok zor olmaz mi, ne bileyim ablan yada sen eşinle sorun yaşasaniz diğerinin ilişkisi de etkilenecek. Böyle iç içe ilişkileri hicbir zaman sevemedim ben.

bence de bulaşma sevgili olursanız da evleneceksiniz diye bir kaide yok ya ayrılırsanız? bir daha yüzüne bakamazsın çok zor duruma düşer ablan.. adam mı yok boşver onu düşünme, düşündükçe duygularını artırıyosundur. kendi kendine söz geçir.

Uzak dur bence ileride çok sıkıntı çekersin ! Benim görümcelerim 2 kardeşle evli çok sorun yaşıyorlar ! Kocaları kavga ediyor bunlar konuşamıyor düşman gibi oldular ! Ayrıca ilk davranan sen olursan çok tepki görürsün karşılık alamazsan birde çok belli edeyim dersen açılmadan bu sefer yalnış anlaşılmalara yol açarsın Yol yakınken vazgeç bu sevdadan geleceğini kurtar !

neden hiç olmayacak kişi diye bahsediyorsunuz? 2 kardeşle 2 kardeş evlenemez mi? eniştenizin kardeşiyle muhabbetinizin olmaması tuhaf bence. aşık olmakta tuhaflık yok. inşallah o da sizinle ilgilenir. güzel de olur :)

bak bende kendimden emindim kuzenime aşıkğım sanıyordum ama degilmisim sadece hoşlantıymış belkide senden sadece ondan hoşlanıyorsundur nedersin okişiyi gelince hiç muhabettin coksa söyle nedirsin evlerine gidrsin bir iş tutuyorsa kolay gelsin yada nasılsın nasıl gidiyor gibi klasık koruları sorabilsin zaten seninle ilgileriniyorsa hemen sana atlıcakdır degilse yuzune bile bakamz bukdr basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…