Eniştemin kardeşi...

Peki... Neden bu insan? Senin ilgini ceken soguk durmasi midir , ortak noktalariniz mi, hayat tarziniz mi, yoksa fiziksel ozelligi mi? Hangisi?

Ben de yorum yapmazsam catlarim.
InsAllah sen adim atmadan karsi taraf sana yesil isik yakar. Zira duygularina yenilip adim atarsan ve reddedilirsen diger arkadaslarin dedigi gibi ortamlarda gerilirsiniz. Bir de aklima ilk su geldi. Olumsuz netice sonunda bu kisinin ilsikileri veya evliligine de sahit olma durumunuz var. En azindan icinizde kalirsa cok da mesele olmaz belki ama birkac kisi ve duygularinizin muhatabi bilince daha bir gergin olur bu tur ortamlar.. Dedigim gibi.. InsAllah o da size ayni duygulari besliyordur da sadece belli edemeyecek kadar soguk bir insandir ve en kisa zamanda bir yesil isik yakar..

Benim çok yakın bir arkadaşım aynı durumu yaşadı. Şuan 7yıllık evli ve 2tane çocuğu var. Ablasına da eltim diyor :) hiç yanlış bir durum değil bence

Bi ikii naber nasılsın mhabbeti kur baktın konuşmuyo zorlama,ay bu bana aşık moduna da girerse,sana ne aşık olcam be her muhabbet eden aşık olsaydı bu kadar boşanma olmazdı cazgırlığını yap gitsin,o utansın

Aynısını bende düşündüm ve bence bu zaten bu duşumda ki en mantıklı adım. Sonuçta enişten gidip kardeşi ile görüşebilir böyle şakayla karışıl aranızı yapalım mı diye. Burda iki avantaj görüyorum. Hem ilgisi varsa sen adım atmak zorunda kalmadan yakınlaşmanız gelir, hemde belki şu ana kadar bunu hiç düşünmediyse bile eşeğin kafasına karpuz düşürmüş olabilirsiniz.
Ha oldu da olumsuz bakıyor sana gerçekten, en azından hislerinden haberi olmadan öğrenirsin bunu.
Ablana güvenebiliuor musun? Ağzı sıkı ise bence danış ona bu konuyu, oda kocası ile bir konuşsun :)

Karşılık gelirse neden olmasın ki. Öyle kız kardeşlerle erkek kardeşlerin eş olduğu ccook görüldü. Hatta bizim komşumuz ikiz kız kardesti. İkiz erkek kardeşlerle evlendiler. Altlı üstlü oturuyorlardı binada. Ama karşılık görmek önemli işte. Yoksa dediğin gibi geri çevrilip dile düşmek kötü olur. Dikkatini çeksen aslında ...?
Ama nasıl olcek o da var. Onunda girişken olması lazım. Yoksa sıkıntı.

Peki... Neden bu insan? Senin ilgini ceken soguk durmasi midir , ortak noktalariniz mi, hayat tarziniz mi, yoksa fiziksel ozelligi mi? Hangisi?

Aşk duygusu neden derseniz bir fikrim yok. Aşk çok mantıklı bir şey denemez. Ama kişiliğini seviyorum. Soğuk durmasi onun sağlam bir karakteri olduğu gerçeğini degistirmiyor. Genel olarak sessiz biri zaten. Ama bunun dışında çok çalışkan, her daim yardımsever biri. Zaten bizim aile bile ve hatta onun sülalesi de bu konuda hemfikir. Kafa yapısı hayata bakışı benim hoşuma gidiyor. Zevklerimiz de genel olarak benzer. Yani o ilk duvarı aşabilsem sadece duygular değil aynı zamanda mantık olarak da onunla uyumlu olurdum. Bu yüzden ya o zaten bana göre değil sadece duygularima hitap ediyor diye kendimi cekemiyorum. Ya da sadece mantık bu hisleri unutabilirim de demiyorum. Aşk ve saygı işte...

Hanımlar hepinize ayrı bir teşekkür ederim. Hepinizin yorumlarına cevap vereceğim şu an bir hastanelik isim var. Zahmet edip bana akıl verdiniz. Herkese ayri ayrı bir şeyler diyeceğim bu konuda. Seviyorum sizleri

Dayim teyzemin gorumcesine abayi yakmisti.
Sulalece biliyorduk.
Kizin da haberi vardi, hatta gorustuler sanirim bi sure amma velakin olmadi o is.
Simdi mumkun oldugunca biraraya gelmiyorlar, sacma sapan bir durum cikiyor ortaya.
Bence adim filan atmayin

Hanımlar hepinize ayrı bir teşekkür ederim. Hepinizin yorumlarına cevap vereceğim şu an bir hastanelik isim var. Zahmet edip bana akıl verdiniz. Herkese ayri ayrı bir şeyler diyeceğim bu konuda. Seviyorum sizleri
iş ablanda bitiyor.
eğer ablanla yakınsan o kocasının ağzını arayabilir.
benim bir arkadaşım öyle yaptı. ne etti yaptı, kaynını ikna etti, kızkardeşiyle evlendirdi. çünkü kızkardeşinin de ilgisi vardı :)

Ablana neden sormuyosun?
Kız arkadaşı var mı? Senden hoşlanma ihtimali var mı diye. Umutsuz vaka ise bırakırsın zaten
Ama belki o da arada abisi var diye uzak duruyordur

Gerçi düşük ihtimal bu
Yine de ablanla konuşabilirsin bence

Hatta bizim komşumuz ikiz kız kardesti. İkiz erkek kardeşlerle evlendiler. Altlı üstlü oturuyorlardı binada.

Bahsettiğiniz aile İstanbul'da yaşayan Karadenizli bir aile mi??
Çünkü ben de aynı örneği verecektim tam. Bizim mahallede de bir çift var ikiz kiz kardesler ikiz erkek kardeşlerle evlenmişler, birkaç sene farkla :)

Evet bu çok mantıklı bence de

Ben onu ve yine diğer kardeşlerini ekledim aslında instagramdan ama en acısı değil mesaj atmak bir tane fotoğraf beğenmez...Yani bu sözlerinizden yola çıkarsak benim için umut yok
BU mesajından sonra kesinlikle unut onu.. adam fotoğrafını bile beğenmemiş hiç

Öyle bir yazmışsın ki , evlisin de yasak ilişki için cirpiniyomussun gibi düşündüm .yazının sonuna gelince anladım ,uyku sarhoşluğuyla :)

Dışarda adam mı kalmadı boşver .. Çok istiyorsan da çaktırmadan kendini belli et :) cinayet islemeyeceksin ya :)

Güzel denk gelmiş ama hayır Sivas'ta :)

giderse gitsin ne olacak . bence muhabbet kurmaya calıs ilgi yoksa vazgec .

yasaklı degilya ablan evlenmiş sevmiş ayıpmı sende sevebilirsin

Hepinizin cevapları için teşekkür ederim hanımlar. Çok düşündüm bunun üzerine sizin önerilerinizi okuyunca. Sanırım ilk adım olarak normal bir muhabbet kurmaya çalışmak olacak. Hani artık tanıdık durumundayiz iletişime geçmekte sıkıntı yok gibisinden. Kimbilir belki tanıdıkça o da hoşlanır. Eğer iletişimi arttirabilirsek o zaman ablama söylerim. Olmazsa hiç karistirmam...Hepinize minnettarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…