- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.920
- 133
- Konu Sahibi absurd_edebiyatt
-
Olumsuz baslayip olumlu bitirdin :) kendi kendine ikna oldun iliskinin olabilirligine sanirim
E okudum ?Siz kafanda profil oluşturuyorsunuz yakından evlilik sürecine tanık oldugunuz için. En az onun kadar aşık olsun falan filan gibi bir şeyler yazdiniz (Ne alakaysa? ) Ben de diyorum ki birinin evliliğine yakından tanık olup onlara yakın birine aşık olacak olsam önümde çok örnek var diyorum. Evlenen arkadaslarimin çevrelerinde birçok insan var ya da iş yerimde bu örnekte çok insan var. Ama ben bu insana aşık oldum. Neyi bu kadar anlamadiniz acaba ? Üstelik bu adam benim akrabam değil
Merhabalar be yeni üyeyim. Yardıma daha doğrusu akıla ihtiyacım var. En olmayacak insana aşık oldum. Yani ablamın kocasının kardeşine.Kimseye söyleyemiyorum. Ablama hiç söyleyemiyorum. Zaten onun bir ilgisini görsem yani bir umudum olsa hiç olmazsa ablamla paylasirdim ama yok. Kendim onunla normal bile olsa muhabbet kurmaya çalışsam diyorum ama işte ortada ablam var ve ilgisi yoksa tuhaf kaçacak. O da zaten pek konuşkan biri değil ve benimle de ilgilenmiyor gibi. Kendimi ona göstermeye çalışsam mı muhabbet kurarak? Fakat doğrudan niyetimi sezerse abisinin ya da ablamin kulağına gider ve daha tuhaf bir ortam olur mu? Başka biri olsa umutsuz da olsam hiç olmazsa adım atardim fakat şimdi reddedilmek pek hoş olmaz sanırım. Lütfen bana bir akıl verin...Ben ona aşık olacağımi hiç düşünmezdim ama oldum.
Başıma boyle bir sey gelse sanirim tam olarak sunu yapardım.
Ablama soylerdim oncelikle. Sonra da ablamin eşine sanki benim haberim yokmus gibi 'benim aklimda bir sey var, ben bizim kizla senin oglani birbirlerine cok yakistiriyorum. Acaba biz bunlarin aklina mi girsek' diye bir konusma yapmasını isterdim. Cocugun gonlu yoksa zaten sanki hic sizin haberiniz yokmus gibi olurdu, yuz yuze bakmaya devam ederdiniz. Gonlu varsa zaten denersiniz.
Peki... Neden bu insan? Senin ilgini ceken soguk durmasi midir , ortak noktalariniz mi, hayat tarziniz mi, yoksa fiziksel ozelligi mi? Hangisi?
Merhabalar be yeni üyeyim. Yardıma daha doğrusu akıla ihtiyacım var. En olmayacak insana aşık oldum. Yani ablamın kocasının kardeşine.Kimseye söyleyemiyorum. Ablama hiç söyleyemiyorum. Zaten onun bir ilgisini görsem yani bir umudum olsa hiç olmazsa ablamla paylasirdim ama yok. Kendim onunla normal bile olsa muhabbet kurmaya çalışsam diyorum ama işte ortada ablam var ve ilgisi yoksa tuhaf kaçacak. O da zaten pek konuşkan biri değil ve benimle de ilgilenmiyor gibi. Kendimi ona göstermeye çalışsam mı muhabbet kurarak? Fakat doğrudan niyetimi sezerse abisinin ya da ablamin kulağına gider ve daha tuhaf bir ortam olur mu? Başka biri olsa umutsuz da olsam hiç olmazsa adım atardim fakat şimdi reddedilmek pek hoş olmaz sanırım. Lütfen bana bir akıl verin...Ben ona aşık olacağımi hiç düşünmezdim ama oldum.
iş ablanda bitiyor.Hanımlar hepinize ayrı bir teşekkür ederim. Hepinizin yorumlarına cevap vereceğim şu an bir hastanelik isim var. Zahmet edip bana akıl verdiniz. Herkese ayri ayrı bir şeyler diyeceğim bu konuda. Seviyorum sizleri
Hatta bizim komşumuz ikiz kız kardesti. İkiz erkek kardeşlerle evlendiler. Altlı üstlü oturuyorlardı binada.
Evet bu çok mantıklı bence deBaşıma boyle bir sey gelse sanirim tam olarak sunu yapardım.
Ablama soylerdim oncelikle. Sonra da ablamin eşine sanki benim haberim yokmus gibi 'benim aklimda bir sey var, ben bizim kizla senin oglani birbirlerine cok yakistiriyorum. Acaba biz bunlarin aklina mi girsek' diye bir konusma yapmasını isterdim. Cocugun gonlu yoksa zaten sanki hic sizin haberiniz yokmus gibi olurdu, yuz yuze bakmaya devam ederdiniz. Gonlu varsa zaten denersiniz.
BU mesajından sonra kesinlikle unut onu.. adam fotoğrafını bile beğenmemiş hiçBen onu ve yine diğer kardeşlerini ekledim aslında instagramdan ama en acısı değil mesaj atmak bir tane fotoğraf beğenmez...Yani bu sözlerinizden yola çıkarsak benim için umut yok
Güzel denk gelmiş ama hayır Sivas'ta :)
Bahsettiğiniz aile İstanbul'da yaşayan Karadenizli bir aile mi??
Çünkü ben de aynı örneği verecektim tam. Bizim mahallede de bir çift var ikiz kiz kardesler ikiz erkek kardeşlerle evlenmişler, birkaç sene farkla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?