• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enişteyle evlenmek

merhaba kızlar size bişey danışıp fikirlerinizi almak istiyorum konunun aslında benle alakası yok ama duyduğumda kulaklarıma inanamadım aklım almadı .Bir kaç ay öncesinde bir tanıdığımı kaybettik onun kızkardeşinin eşide yıllar önce hayatını kaybetti şimdi duyduğum şeyse ölen kadının kocası baldızına evlenme teklif etmiş ve oda ciddi ciddi kabul etmeyi düşünüyor bu nasıl olur ?

İşte Anadoluda geçerli olan "Yabancıya gitmesin." mantığı.
Bir nevi esnetilmiş ensest gibi bişey..
Koca mı / Karı mı kalmadı be dünyada yuh.

alan razı veren razı.
durduk yere nerden çıktıy ki bu ilişki acaba rahmetliler hayattayken varmıydi aralarında birşey.
kırk yıl düşünsem kocasızlıktan duvarlara tırmansam aklıma gelmez enisteyle evlenme fikri iğrenç.

hayır asla öyle insanlar değiller ilişkide yok aralarında kadının eşi öleli yıllar oldu adamın eşiyse bir kaç ay oldu küçük çocugu oldugu için ve çocuk sorunlu olduğu için sanırım böle bir şey düşündüler çocuğa en iyi teyzesinin bakabileceğini düşündü sanırım

baldızına abi deme lazım olur hesabı bir durum olmuş

bu evliliği sanırım birazda çocukları için ciddi ciddi düşünüyorlar adamın bir çocuğunun ciddi ciddi sorunları var ona en iyi bakabilecek teyzesi olduğunu düşündüğü için sanırım bu teklifde bulunuyor.

amca/teyze, baba/ana yarısıdır saçma lafları yüzünden biraz da, teyzenin çocuklarla ilgilenebilmesi için evlilik şart değil tabi ama son durumda kadının kararına bakar tabi, nasıl olsa aynı anda iki kardeşle birden evlilik diye bir şey yok şu an. o zaman tepkiyle karşılanırdı daha geniş katılımla.

bu evliliği sanırım birazda çocukları için ciddi ciddi düşünüyorlar adamın bir çocuğunun ciddi ciddi sorunları var ona en iyi bakabilecek teyzesi olduğunu düşündüğü için sanırım bu teklifde bulunuyor.

Eeee o zaman her sorunlu çocuğu olan eşi ölmüş enişte baldıza dalsın !??
Bi de çocukları öne sürüyorlar çarpık fantezileri için ya..

Ya evet bu konuya benzer bir durum bende gördüm biliyor musunuz o zaman çok küçüktüm alt komşumuz vardı x abla onun teyzesi vefat etti teyzesinin kocası da bu bahsettiğim x abla ile evlendi yani komşumuz eniştesi ile evlendi ama yaşı baya vardı 40 larında gibiydi komşumuz çaresizlikten mi nedir bilemiyorum küçüktüm de sorulmazda böyle şeyler şimdi eniştesinden bir oğlu var daha doğrusu artık eniştesi değil kocası inanılır gibi değil ama hayatta var böyle şeyler :KK43::KK43::KK43:

merhaba kızlar size bişey danışıp fikirlerinizi almak istiyorum konunun aslında benle alakası yok ama duyduğumda kulaklarıma inanamadım aklım almadı .Bir kaç ay öncesinde bir tanıdığımı kaybettik onun kızkardeşinin eşide yıllar önce hayatını kaybetti şimdi duyduğum şeyse ölen kadının kocası baldızına evlenme teklif etmiş ve oda ciddi ciddi kabul etmeyi düşünüyor bu nasıl olur ?

Dinen bir sakıncası yoktur.
Ama ben evlenmezdim...

Evet var benimde tanıdıklarım hepside çoçuklar yetim kalmasın kafasıyla evleniyor ben hayatta istemem böyle birşey hatta birisi evlenecekken ayyy hangi dinde var dedim eşim kolumu dürterek islam dininde dedi bende ağzımı açmıyorum birdaha

insan nasıl o gözle bakabilir ki? hadi diyelim evlendin ablanın eşyaları ablanın yatağı ne biliyim garip :KK14:ama şundan iyidir
5849_6098.jpg

Evet var benimde tanıdıklarım hepside çoçuklar yetim kalmasın kafasıyla evleniyor ben hayatta istemem böyle birşey hatta birisi evlenecekken ayyy hangi dinde var dedim eşim kolumu dürterek islam dininde dedi bende ağzımı açmıyorum birdaha

işte bende bu kafayla evleneceklerini düşünüyorum ama benim aklım yinede almıyo yaa

Benim de bi yegenim vardi kizlar. Ablasi kimle ciksa, hemen gider o adami ayartir, kendide cikardi. Haliyle ablasi ayrilirdi. Bu surekli boyle devam etti. Kiz kimle ciksa, o da gitti onlari ayartti. Cok sukur sonunda ona yuz vermeyen biri cikti da ablasininkarsina, evlenebildi kiz. Karaktersiz insan cok. Ki bu da benim yegenim. Ablasi bugun bosansa, yarin adamin koynuna girer. O derece.

yazıklar olsun denir ...daha neler neler denir de...diyemem işte terbiyem müsaade etmiyor..:KK11:

Back
X