• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

enişteyle evlenmek

çocuklar bahane...
demekki eskiden varmış bişeyler, şu malum atasözünü doğrulamışlar, baldız baldan tatlıdır, bu atasözünüde kim çıkarmış ya:confused::confused:

varmis demek ki bir seyler, firsatini bulunca cikmis ortaya iste.
bazilarinda oluyor oyle insani ahlaki vicdani eksiklikler.

Bende taniyorum öyle birilerini. Kadin hastalandi vefat etti, adam baldizi ile evlendi.
Birde baldizi uzun süre onlarin evinde kaldi, kocasindan ayrlmisti cocuklari ile ablasinda kaldilar.
Insanin aklina bi bir türlü sey geliyor, belki de ablasi ölmeden önce vardi birseyler diyorsun, cünkü adam dogru ayakkabi degildi.

Berbat birsey bence

Son düzenleme:
çocuklar bahane...
demekki eskiden varmış bişeyler, şu malum atasözünü doğrulamışlar, baldız baldan tatlıdır, bu atasözünüde kim çıkarmış ya:confused::confused:
Atlarimiz öyle birsey der mi ya, bence atasözü felan degil o. Serefsizin biri uydurmustur.

Yok artik ya daha neler duyacagiz.. erkeklerden ne duysan sasirmiycanda hemcinsimizde bozukmu

merhaba kızlar size bişey danışıp fikirlerinizi almak istiyorum konunun aslında benle alakası yok ama duyduğumda kulaklarıma inanamadım aklım almadı .Bir kaç ay öncesinde bir tanıdığımı kaybettik onun kızkardeşinin eşide yıllar önce hayatını kaybetti şimdi duyduğum şeyse ölen kadının kocası baldızına evlenme teklif etmiş ve oda ciddi ciddi kabul etmeyi düşünüyor bu nasıl olur ?

kötü olur, adam mı kalmamış? kadın mı kalmamış?:KK12:

bu tip konuları okuyunca iyi ki kız kardeşim yok demiyorum değil yani .:KK12:

Back
X