- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Merhaba , depremde bir çok insan öldü , bizim gibi ölmeyenler de büyük travma yaşadı , yaşayan ölüye döndü gördüklerinin etkisiyle.. benim binam yıkıldı . Üst kattan atladık . Ayağım çatladı okun dışında sorun fiziksel olarak yok ama psikolojimiz bitik ... hala toparlanamadık, herşeyimiz gitti , maddi olarak değil ama kızımın bebeklik eşyaları , fotoğraflarımız, anılarımız, kızımla olan tüm anılarımız , ailecek duygusal anlamda mirasımız olan herşey gitti.. en çok ta , kızımın bebeklik kıyafetlerinin gitmesi vs üzdü , büyüdüğü zaman , “senin için şunu sakladım” diyebileceğim herşeyi bir kepçe alıp götürdü.. çizdiği resimlerin gitmesi , tüm fotoğraflarınızın olduğu harf disk vs vs tüm anılarımız ……. Artk hangi şehirde olacağız ne zaman babasıyla bşr araya geleceğiz hiçbirşey belli değil,kızım yatağını oyuncaklarını soruyor daha çok küçük.. bir gece uyandırıldı bağrıs çağrış ile annesi ona atla diye bağırdı , atladı ve annesiyle yere kapaklandılar… sonra bilmediği bşr şehre geldi, sürekli görüştüğü arkadaşlarından, babasından ayrıldı .. biz zaten bir tanıdığın evinde kalıyoruz kendimize ait hiçbirşey yok . Kısaca , bir anda alt üst olan düzenimizi, herşeyimizi çok özledim …….. belirsizlik çok yorucu ..
Çok geçmiş olsun instegramzda hikayeniz de veya face de ne bileyim böyle Gmail de falan eski resimler oluyor insallah ordan bulursnz