Canim basladigimdan beri hep ayni saatte vuruyorum hatta korkup 5-10 dk erken vuruyorum genelde.
Ama soyle birsey olmustu, kalp atisini duymadan baslatmadi doktorum bana o surede de aspirin kullaniyodum sonra benim cok kanamalarim oldu aspirini de kestik 2 gun felan hicbir kan sulandirici kullanmadim 2 gun sonra igneye gectik.
Bu arada kendin vurmayi ogrenmelisin bence. Ben kendime igne vururken annem odadan cikiyor bakiyorum hemen gozleri dolmus aglamakli dayanamiyor kadincagiz... annen iyi vurabilecekse:)
Ama bir kere cesaret etsen gerisi geliyor ben ilk zamanlar her gun hastaneye gidiyordum sonra baktim olmayacak boyle gozumu kararttim bir gun aaaaa:) cok kolaymis ya:) hele ki gobekten inanilmaz kolay. Becek hic denemedik ama kol cok aciyor... gobekten sakin korkma muazzam rahat zaten hissetmiyorsun girdigini...
Elinle etini sikistir, igneyi 90 derece aciyla dik olarak sapla bu kadar... hadi goreyim seni bir cesaret:)
Bu arada gecen aksam tam igne saatimde disarda yemekteyddik, kebapcida, adam tam masaya servis getirdiginde ben tisortumu kaldirmis gobegime igne yapiyodum adam soka girdi:) oyle sohbet ederken patir kutur yapabilirihorjm artik. Sun aksam annemle telefonda konusurken omzumla kulagimkn arasin telefonu sikistirip yaptim ignemi... ilk zamanlar ellerim titriyordu ama sonra ohoooo