enox ve buna benzer hamilelik suresinde kullananlar ?

merhaba kizlar 3 dusuk oldugundan dolayi dr bana enox enjeksiyon verdi pihtilasma onleyici ama bende sonuclar temiz cikmasina ragmen tedbir amacli :KK43: kullananlar nasilsiniz yan etkisi varmi bir de yanina kan sulandirici verdi
Merhaba cnm bnde 8. Haftadan itibaren kullanıyorum enox 4000 gebelikten önce corasprın kullandım kalp atışı duyulunca ıgneye gectım coraspine devam ediyorum suan 24. Haftaya yemı gırdım 20. Haftaya kadar göbekten yaptım kolay oldugu icin karnım buyudukce kol ve bacaktndan yapıyorum suan yan etkisini görmedım sadece morardı lar oluyo dönüşümlü yapıyorum o zaman morluklar gecmıs oluyo bastan beri kendim yapıyorum bnde heterızıgot var ı yüzden kullanıyorum

Bugün uyandığında kırmızı bir kanama vardı doktora gittim bebeğim birsey olmamış çok şükür iğne yaptı ilaç yazdı bunu yaşayan oldumu merak ettim
Bazılarında oluyor öyle kendini yorma bol bol dinlen uzan doktor yok bir şey dediyse içini ferah tut :)

merhaba kizlar 3 dusuk oldugundan dolayi dr bana enox enjeksiyon verdi pihtilasma onleyici ama bende sonuclar temiz cikmasina ragmen tedbir amacli :KK43: kullananlar nasilsiniz yan etkisi varmi bir de yanina kan sulandirici verdi
Merhaba, Banada bugum doktorum enox verdi. Benim hesabima gore 7 haftalık doktorun dedigi gore 6 haftalik hamileyim bugun kalp atisini dinlemek icin doktora gittim normalde kalp atisi enaz 120 atmasi gerekirken bebisimin 70 oldugunu soyledi. Gelisim bozuklugu olabilir dedi bu sebepten dolayi enox ve progestan verdi 200 mg. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Yan etkisi olursa tekrar yazacagim sevgiler, Allah tamamina erdirsin

Merhaba arkadaşlar,Benimde bebeğimin kalp atışını dinlemek ve kontrol için doktora gittiğimde kalp atışı normalde en düşük 120 olması gerekirken bebeğimin kalp atışı 70 di. Birde Doktor bebekte gelişim bozukluğu olabileceğini söyledi. Ilac olarak Enox iğne ve progestan verdi 1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi aynı durum devam ederse bebeği almak durumundayız dedi. Bende böyle bir problam yaşadım aynı problemi yaşayan oldu mu aranızda ?

gelisim bozuklugunu felan igne ne kadar etkili olur bilinmez insallah mucize olur ve duzelir clexana gecmistim 2.ay ben simdi 4 aylik bebisim oldu
Kalp atışı düşüklüğü sebebi plesanta içinde kan pıhtılaşması olduğundan bebek gelişimini etkiliyormuş internetten araştırdığım bilgiydi bu. Sanırım kan sulandırıcı iğneyi (enox) oyüzden verdi. Hakkımızda hayırlısı bakalım cuma günü ne gelişme olmuş göreceğiz.
Sizin adınıza sevindim. Maşallah Allah analı babalı büyütsün. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

merhaba ne yaptiniz insallah sorun yoktur

Merhaba bebek bana göre 7 doktora göre 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışı 120 atması gerekirken 70 atıyodu 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışı hiç yoktu bebeğin başka doktora gittim oda duymadı alınması gerektiğini söyledi sonuç olarak kendi doktorum sonlandırdı hamileliği Rabbim bir daha göstermesin inşallah ben ve hiçkimseye... Teşekkür ederim canım ilgin için. Sevgiler

Back
X