Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim ben yasamadim ama arkadasimin bebeginin ense kalinligi 3.7 idi nazal kemigi yok denecek kadar kucuktu ikili testide 50/1 idi daha kotu sonuc olabilirmiydi bilmiyorum ayni donem hamile oldugumuz icin surekli haberlestik arastirdik amniosentez yaptirdi sonuc temiz cikti icin rahat olsun cikabiliyo boyle seyler benimde ikili test guzel 3luye gerek bile gormedi dr ama down sendromu belirtisi olan barsak parlakligi var bebegimde Allah saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallahMeraba kızlar..ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle paylaşmadım üzüntümü eşimle de çok fazla paylaşamıyorum daha çok üzmemek adına ama inanın çok üzgünüm bebeğimin ense kalınlığı 2.6 çıktı var mı bizim gibi olanlar
Merhaba canim ben yasamadim ama arkadasimin bebeginin ense kalinligi 3.7 idi nazal kemigi yok denecek kadar kucuktu ikili testide 50/1 idi daha kotu sonuc olabilirmiydi bilmiyorum ayni donem hamile oldugumuz icin surekli haberlestik arastirdik amniosentez yaptirdi sonuc temiz cikti icin rahat olsun cikabiliyo boyle seyler benimde ikili test guzel 3luye gerek bile gormedi dr ama down sendromu belirtisi olan barsak parlakligi var bebegimde Allah saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah
canım benim ki 2.1 çıktı doktorum 3 ten sonrası sıkıntılı dedi peşinden dörtlüde yaptım allaha şükür bir sıkıntı olmadı.Meraba kızlar..ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle paylaşmadım üzüntümü eşimle de çok fazla paylaşamıyorum daha çok üzmemek adına ama inanın çok üzgünüm bebeğimin ense kalınlığı 2.6 çıktı var mı bizim gibi olanlar
Meraba kızlar..ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle paylaşmadım üzüntümü eşimle de çok fazla paylaşamıyorum daha çok üzmemek adına ama inanın çok üzgünüm bebeğimin ense kalınlığı 2.6 çıktı var mı bizim gibi olanlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-dunyaya-gelmesi-icin-tefriciye-duasi.925098/ belki katılmak istersin S sevgili-g T tubigiO kadar çok kişinin bebeğinde down sendromu riski çıkıyor ki kimi ense kalınlığı kimi bağırsak kimi kalp kiminin testleri riskli benim de üçlü testim yüksek riskli ne zor geçiyor zaman inşallah herkesin bebeği sağlıklı olur
Merhaba. Canim bebeklerimizin saglikli olmasi icin salat- i tefriciye katilmak ister misin?seni bu konuda etiketledim bakarsan sevinirim.O kadar çok kişinin bebeğinde down sendromu riski çıkıyor ki kimi ense kalınlığı kimi bağırsak kimi kalp kiminin testleri riskli benim de üçlü testim yüksek riskli ne zor geçiyor zaman inşallah herkesin bebeği sağlıklı olur
tabii ki..
slm bu mesajın baya eski ama sonuç ne oldu yazmamısşsın merak ettim benimde bugunkü ölçümde 2.6 çıktı ense kalınlığı :S:S:Meraba kızlar..ne kendi ailemle ne de eşimin ailesiyle paylaşmadım üzüntümü eşimle de çok fazla paylaşamıyorum daha çok üzmemek adına ama inanın çok üzgünüm bebeğimin ense kalınlığı 2.6 çıktı var mı bizim gibi olanlar