Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz neden test yaptirdiniz ve ultrasona girdiniz?O zaman öyle yazilmaz bebegım den soğudum. Bu nasıl birsey ya.yazarsin Allah verdi ama ben yapamam yada bu dönemde bu normal mi düzelir mi diye sizin garantiniz varh galiba engelli adayı değilsiniz.insllaah bebeğiniz iyidir ve sizi utandırıp sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve bu yazdıklarınıza bebeğinizin yüzüne baktıkça utanırsınız
Ultrasona girdim evet bebeğimin bir sıkıntısı varsa doğunca müdahale edelim diye ayrıntılı ya girdim. Onun haricinde hiç bir test yaptirmadim engelli varmı diye. Olsada o benim canım 4 sene sonunda olan masum yavrum engelli diye asla onda' sogumazdimSiz neden test yaptirdiniz ve ultrasona girdiniz?
O zaman sıkıntı var mi diye dogdugunda bakmaniz gerekirdi. Belliki samimi degilsiniz.Ultrasona girdim evet bebeğimin bir sıkıntısı varsa doğunca müdahale edelim diye ayrıntılı ya girdim. Onun haricinde hiç bir test yaptirmadim engelli varmı diye. Olsada o benim canım 4 sene sonunda olan masum yavrum engelli diye asla onda' sogumazdim
Belliki engelli cocugunuz uokben ve benim gibi bir çok arkadaşım gebe kalmak ve çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.
bebeğimden soğudum cümlenizi ürpererek okudum, Allah size merhamet versin tek diyeceğim bu olabilir..
Engelli cocukla 8 yil yasamanizi beklemiyorum ama.. belliki hic denk gelmemissiniz. Cocuk ayri ebeveyn ayri aci cekiyor. Sirf ben cocuk istiyorum diye deger mi?Sız soyle yazsanız ben yapamam engelli bir bebekle o zaman kimse bisey demez. Kendi düşünceniz ama bebegım den soğudum lafı çok çirkin allahın gücüne gider.
Kendinizle beni karıştırmayın lütfen doğurduğu anda yada anne karnında yapılan müdahaleler var yani vicdanınızı yanınıza birilerini arayarak rahatlatmaya calismayin6
O zaman sıkıntı var mi diye dogdugunda bakmaniz gerekirdi. Belliki samimi degilsiniz.
Etrafım da var ama onlar suçu yok bunu bilmek lazım yani o engelli diye nefes almaya halkı yok mıEngelli cocukla 8 yil yasamanizi beklemiyorum ama.. belliki hic denk gelmemissiniz. Cocuk ayri ebeveyn ayri aci cekiyor. Sirf ben cocuk istiyorum diye deger mi?
Insanin umuda ihtiyaci oluyor boyle zamanlarda. Bu soylediginiz benim icin vok kiymetli tsk ederim. Drlar oran bile vermediler. Internettede bi dolu tibbi terim vardi anlamadigim. Tsk ederimBu sizin kendi tercihiniz.Saygı duyuyorum.Bi arkadaşımın bebegindeki ense kalınlığı 6 mm idi zamanla ödem seviyesi azaldı.Geçenlerde de sağlıklı doğum yaptı
Madem allahin verdigine razisin..Cani gonulden diliyorum ki buyuk laf etmenin ne demek oldigunu göresin..Kendinizle beni karıştırmayın lütfen doğurduğu anda yada anne karnında yapılan müdahaleler var yani vicdanınızı yanınıza birilerini arayarak rahatlatmaya calismayin
Beddua vererek nereye gidilir bilmiyorum. Başımıza ne gelirse Allahtan indlalah senin evladın sağlıklı olur buda benden sana dua olsunMadem allahin verdigine razisin..Cani gonulden diliyorum ki buyuk laf etmenin ne demek oldigunu göresin..