Ense kalınlığı 3.5 üzerine olup normal doğanlar var mi?

Yahu kadın burada birşey sormuş,herkes başlamış yargılamaya. Yanlış ya da doğru herkesin hissiyatı,bakış açısı kendine özgüdür. Kendi hayatı ile ilgili öyle hissetti, düşündü diye bu denli yerden yere vurma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz şaşkınlık içindeyim.
Evet bana da tuhaf geldi soğudum demesi ama öyle hissetti diye neden yargılayayım,banane bundan..

Anne adayı böyle bi haber aldığında hassas bir dönem içindeyken, çoğu zaman sağlıklı düşünemezken daha yapıcı konuşulması gerekir. Kendinize gelin, üzmeyin kimseyi..

Konu sahibi; farklı doktorlara da görünün, harmony ya da nifty test yaptırıp gerçek sonucu öğrenip ona göre bir yol çizebilirsiniz. Hemen ümitsizliğe kapılmayın ve ani kararlar vermeyin.

Sevgiler..

Engelli cocuk istemiyorum. Sahip olsaydiniz anlardiniz. Sizin amaciniz deneyim paylasmak degil anladim. Superman anneler dolmuş buraya.. bi tane realist yokmus aranizda. Madem rabbim verdi diyerek kabullnecektiniz ne diye ulrtasona giriyorsunuz. Ikili uclu taramalari neden yaptınız . Hersey kabulum deyip bu testler yapilmasin. Tum gebelik takibinde bu testler neden var? Komik olmayin
Merhaba. Ne yaptiniz acaba merak ettim. Benim oglumun ense kalinligi 4,33 cikmisti. Cvs yapildi temiz cikti. Simdi 4 yasinda ve masallah cok saglikli. Test yaptırabilirsiniz icinizin rahat etmesi icin. Hayirlisi olsun hakkinizda

Merhaba. Ne yaptiniz acaba merak ettim. Benim oglumun ense kalinligi 4,33 cikmisti. Cvs yapildi temiz cikti. Simdi 4 yasinda ve masallah cok saglikli. Test yaptırabilirsiniz icinizin rahat etmesi icin. Hayirlisi olsun hakkinizda
Fetal dna testi icorgan anomali icin pozitif dedi. Gebelik sonlandirildi.. 7.tup bebek denememde tutmustu.. 43 yasindayim..psikiyatra gidiyorum.. atlatamadim.

Fetal dna testi icorgan anomali icin pozitif dedi. Gebelik sonlandirildi.. 7.tup bebek denememde tutmustu.. 43 yasindayim..psikiyatra gidiyorum.. atlatamadim.
Üzülmeyin lütfen diyeceğim ama insan nasıl üzülmez, cok geçmiş olsun. Ama her gebelikte olabilecek birsey bu herkesin basina gelebilir. Ve sizin bir sonraki gebeliginiz cok cok saglikli da olabilir. Umitsizlige kapılmayın, Allah gönlünüze göre versin🙏

Back
X