ENSE KALINLIĞI çok yüksek çıkanlar lütfen bi umut

Elzem25

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
76
0
16
İzmir
merhaba arkadaşlar bebeğimde ense kalınlığı çok yüksek çıktı 6.1 çıktı üstelik doktor ödem tüm vücuduna yayılmış dedi ve hiç umut verici bişey söylemedi. içimde hiç umut kalmadı açıkcası basına gelıpte sonu ii biten hikayesi olan warmı çok ihtiyacım war. lütfen iyisiyle kötusuyle yazın basınızdan geçen tecrubeleri. yarın bide plasentadan parça alma işlemi yaptırcam onada tedirginim açıkcası

Canim Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah..

Sakin karamsarliga kapilma.
Gorumcemin doktoruda boyle soylemisti.
Her agizdan laf cikiyo tabi dogal olarak herkez yerli yersiz dusuncelerini soylemisti.
Aldirip aldirmama durumlari konusulmaya basladi...
Masallah simdi gayet saglikli bir o kadarda tatli bebegi var..

Allah yardimcin olsun saglikli birsekilde bebegine kavusursun insallah..

Canim Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah..

Sakin karamsarliga kapilma.
Gorumcemin doktoruda boyle soylemisti.
Her agizdan laf cikiyo tabi dogal olarak herkez yerli yersiz dusuncelerini soylemisti.
Aldirip aldirmama durumlari konusulmaya basladi...
Masallah simdi gayet saglikli bir o kadarda tatli bebegi var..

Allah yardimcin olsun saglikli birsekilde bebegine kavusursun insallah..

aminn canım cok teşkkr edrm çok sağol ama ben prof doktora gidiyrm yani tecrubesini göz önünde bulundurursak yanılma payı düşük başka bi doktora gittim oda aynı seyi ddi tmm herseyi Allah bilir sonuçta kullarında sınırları bi yere kdr ama hiç ümit kalmadı içimde yaa çünkü bana cvs işlemin temiz çıksa dahi bu saglıklı anlamına gelmiyo ozmnda ya bi kalp anomalisi ya bi böbrek ya bi beyin vs anomalileri vardır durduk yere ödem bukdr buyuyup tum vucudu sarmaz sağlıklı bebekte dedi we direk tum umudumu herşeyimi bitirdi adam resmen direk üstelik cumrtside kanamam oldu hast. gittik düşük tehlikem varmş yatmn lazm dedlr hersey Allahtan yaa yarınki cvs işlemi düşündürüyo beni biraz korkuyrm

Canim seni inan korkutmak istemem herseyi tabi RABBiM den baska hic kimse bilemez , ama ümitlerini kirmak istemem iyi yada kötü herseye hazirlikli ol diye yaziyorum , bendede gecen sene hamileligimde ende kalinligi yüksek cikti , cok careler aradim. Ben almanyadayim bu arada gitmedigim doktor hastane kalmadi .. Bendede amniyosentezi yapildi sonuc temiz cikmisti ama , doktorlar o kalinligin nerden geldigini incelediler sonra bebegimin organlarinin hic biri yerinde degildi , fazla yasamaz dediler zaten 16 haftalikken bebegim bana veda etti normal dogumla aldilar benden , cok kötü günlerdi ama simdi ALLAH im tekrardan nasip etti ve hamileyim hersey cok sükür güzel ilerliyor ama o bebegim icimde hep bir sizi olarak kaldi .. Insaallah sen benim yasadiklarimi yasamazsin ama herseye hazirla kendini , imtihan dünyasinda oldugumuzu unutma

Canim seni inan korkutmak istemem herseyi tabi RABBiM den baska hic kimse bilemez , ama ümitlerini kirmak istemem iyi yada kötü herseye hazirlikli ol diye yaziyorum , bendede gecen sene hamileligimde ende kalinligi yüksek cikti , cok careler aradim. Ben almanyadayim bu arada gitmedigim doktor hastane kalmadi .. Bendede amniyosentezi yapildi sonuc temiz cikmisti ama , doktorlar o kalinligin nerden geldigini incelediler sonra bebegimin organlarinin hic biri yerinde degildi , fazla yasamaz dediler zaten 16 haftalikken bebegim bana veda etti normal dogumla aldilar benden , cok kötü günlerdi ama simdi ALLAH im tekrardan nasip etti ve hamileyim hersey cok sükür güzel ilerliyor ama o bebegim icimde hep bir sizi olarak kaldi .. Insaallah sen benim yasadiklarimi yasamazsin ama herseye hazirla kendini , imtihan dünyasinda oldugumuzu unutma

sağol canım ama sonu kötü bitti benim hikayeminde cuma günü sonucu aldık bebeğimizde trizomi 18 saptanmış dün gebeliği sonlandırdılar yani kürtaj oldum psikolojim allak bullak. kendi evladımın kalbini durdurmak beni çok yıprattı ama kanamam oluyodu doktor dedi ztn vucüt bebegi dışarı atmaya çalışıyo bu ölcek karnında ama her geçen gün senin aleyhine dedi gerçektnde öleydi çünkü normal dogum gibi yapmk istemiyodum korkuyodum kürtaj içinde nerdeyse vaktim kalmamıştı hemen karar vermk zorundaydm Allahım inşallah bidaha yasatmasın bu acıyı

sağol canım ama sonu kötü bitti benim hikayeminde cuma günü sonucu aldık bebeğimizde trizomi 18 saptanmış dün gebeliği sonlandırdılar yani kürtaj oldum psikolojim allak bullak. kendi evladımın kalbini durdurmak beni çok yıprattı ama kanamam oluyodu doktor dedi ztn vucüt bebegi dışarı atmaya çalışıyo bu ölcek karnında ama her geçen gün senin aleyhine dedi gerçektnde öleydi çünkü normal dogum gibi yapmk istemiyodum korkuyodum kürtaj içinde nerdeyse vaktim kalmamıştı hemen karar vermk zorundaydm Allahım inşallah bidaha yasatmasın bu acıyı

Amin canim insaallah , aynisinin bi benzerini hatta daha acisini yasadim ben, 16 haftaliktim bebegimin kalbi zaten fazla dayanmamisti benimde , seni o kadar iyi anliyorumki ama unutma gececek bugünlerin , ben geceleri uyanir aglardim , ama cok sükürki RABBiM fazla bekletmedi hemen 3 ay sonra hamile kaldim .. Ve gecen sene esimin dogum gününde bebegimizi topraga gömmüstük benim icin ne kadar aciydi , simdi ise bir sene sonraya tekrardan esimin dogum gününe rabbim tekrardan nasip etti hamileligi .. Hersey okadar güzel ilerliyorki.. Sende üzülme canim , unutmaki bu aci günlerin gececek ALLAH in izniyle bol bol dua et ..

canım onu Allahtan başkası bilemez üzülme bebeğinide strese sokma benim eltimede hamileyken ensesi kalın özürlü olcak dedi doktor bide profösöre git dedi pröfösore gittiler oda aynı şeyi söyledi yazık çok üzüldü ama sapasağlam maşallah aksine aşırı zeki Allah şifa versin

Amin canim insaallah , aynisinin bi benzerini hatta daha acisini yasadim ben, 16 haftaliktim bebegimin kalbi zaten fazla dayanmamisti benimde , seni o kadar iyi anliyorumki ama unutma gececek bugünlerin , ben geceleri uyanir aglardim , ama cok sükürki RABBiM fazla bekletmedi hemen 3 ay sonra hamile kaldim .. Ve gecen sene esimin dogum gününde bebegimizi topraga gömmüstük benim icin ne kadar aciydi , simdi ise bir sene sonraya tekrardan esimin dogum gününe rabbim tekrardan nasip etti hamileligi .. Hersey okadar güzel ilerliyorki.. Sende üzülme canim , unutmaki bu aci günlerin gececek ALLAH in izniyle bol bol dua et ..

peki canım sana doktor kaç ay sonraya hamile kalabilirsin dediki 3ay sonraya kaldın. Bide normal dogum yapmışsın daha uzun kalmaman gerekmiyomuydu doktor ne dedi sana bu olay sonrası neler tavsiye etti. Kendinize test yapıp araştırma yaptınızmı neden böle bişey başınıza geldi diye beni bilgilendirirsen sevinirim

doktor bana ense kalınlıgı guzel dedı kalınlıgını demedı sonucları gordukten sonrada 3 lu teste gerek yok dedı ama ben de korku var :( dememesı normal mı lutfen yardım edın

doktor bana ense kalınlıgı guzel dedı kalınlıgını demedı sonucları gordukten sonrada 3 lu teste gerek yok dedı ama ben de korku var :( dememesı normal mı lutfen yardım edın

canım doktor gzl dediyse bi sorun yoktur huzursuz olma. Eğer ikili testte risk söz konusuysa üçlü teste gerek duyuluyo ama anlaşılan sende haehangi bi risk söz konusu değil doktorun gzl dediğine göre çünkü doktorlar çok meraklı en ufak bi olumsuzlugu dahi anne adayına söyleyip huzursuz etmeye sana bişey denmediğine göre rahat ol

canım doktor gzl dediyse bi sorun yoktur huzursuz olma. Eğer ikili testte risk söz konusuysa üçlü teste gerek duyuluyo ama anlaşılan sende haehangi bi risk söz konusu değil doktorun gzl dediğine göre çünkü doktorlar çok meraklı en ufak bi olumsuzlugu dahi anne adayına söyleyip huzursuz etmeye sana bişey denmediğine göre rahat ol

tesekkur ederım saol canım

sakın kendinizi koyvermeyin Allah yardım edecektir... teyzemin testleri normal gelmesine rağmen trizomi 18 bir bebeği oldu ve 12 gün yaşamıştı. üzerinden 6-7 ay geçmişti ki ikizlerine gebe kaldı. şimdi 8 aylık çok sağlıklı iki tane bebeği var. Allah size de nasibetsin inşallah..

Canım birde araştırma eğitim hastanesine gitmeni rica ediyorum, sakın moralini bozma Allah herşeyin hayırlısını versin sana çok dua edicem...

sakın kendinizi koyvermeyin Allah yardım edecektir... teyzemin testleri normal gelmesine rağmen trizomi 18 bir bebeği oldu ve 12 gün yaşamıştı. üzerinden 6-7 ay geçmişti ki ikizlerine gebe kaldı. şimdi 8 aylık çok sağlıklı iki tane bebeği var. Allah size de nasibetsin inşallah..

aminnn amin inşallah canım yaa Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah bu mübarek kandil gününde dualarımız geri çevirmesin inşallah gönlümüze göre nasip etsin güzel rabbim amin

Canım birde araştırma eğitim hastanesine gitmeni rica ediyorum, sakın moralini bozma Allah herşeyin hayırlısını versin sana çok dua edicem...

tatlım gerçekten bu mübarek kandil gününde dualarında banada yer verirsen çok mutlu edersin beni Allahım dualarını kabul etsin inşallah. Ben araştırma ve eğitim hastanesine gittim ztn

birgül canım musaitsen ve bi sakıncası yoksa sorularıma cvp verebilirmisin mrk ediyorum hepsini

Bebegimin ense kalınlığı 5.9mm çıktı ve buna bağlı olarak ikili testimde riskli çıktı napacagimi bilmiyorum nolur bilginiz varsa yardım edin lutfennnnn

Benim de 3.8 çıktı ense kalinligi cvs yaptırdım sonuç normal çıktı ama benim endişelerim bitmiyor.kaç haftalık hamilesin ben 13 haftaligim

Back
X