Ense kalınlığı yüksek çıkması

Bende Niğde'de yaşıyorum burada yokmuş eğer yaptırmak istersek Kayseri'ye gidicez hangi merkezde yaptırdınız bilgi verir misiniz rica etsem
Bende aksaraydayım Gevher Nesibe devlet hastanesi var genetik bölümünü aradım bilgi aldım ilk önce 10 cü haftadan itibaren yapılıyor ama genetik doktoru 11 hafta da gel garanti olsun dedi ben 10+6 haftada gitdim verdim gitmeden önce usg fotosu varsa onu götürün kaç haftalık olduğunu görmek istiyorlar gitdim bilgilendirdiler 41 gen ve üzeri kromozom hastalıklarına bakılıyor bir iki belge doldurduk iki tüp kan verdim 5 iş gününde çıkıcak sonuçlar dediler pazartesi salı çarşamba ve perşembe günü kan alınıyor cuma günleri alınmıyor ve saat 15:00 a kadar alıyorlar kanı giderken ona göre gidin yinede aklınıza birşey takılırsa yazın cevaplarım
Birde aynı şekilde Eskişehir’de osmangazi şehir hastanesi de testi yapıyor orası 1500 tl ama sonuçlar 1 ayda çıkıyor burda 5 iş gününde çıkıyor Eskişehir bize uzak olduğu için biz Kayseriyi tercih ettik

Teşekkür ederim ben şuan usg ye göre 12+6 yım yarin arayıp bilgi alayım madem randevu oluşturup öyle gidiliyor sanırım
Birde ense kalınlığınız nasıl çıkmıştı en son usgde

Teşekkür ederim ben şuan usg ye göre 12+6 yım yarin arayıp bilgi alayım madem randevu oluşturup öyle gidiliyor sanırım
Birde ense kalınlığınız nasıl çıkmıştı en son usgde
Yok önceden randevu almaya gerek yok direk gide bilirsiniz biz sabah saat 7 de evden çıktık saat 9 gibi kayserideydik hastaneye girdik Kanı falan verdik vezneye 6000 tl para yatırdık 10 gibi işimiz bitmişti muhtamelen çarşamba gibi sonuçlarımız çıkar ben hiç ikili teste girmedim iki düşüğüm vardı dokotrada söyleyince maddi imkanınız varsa direk Fetal dna verin dedi bizde baya araştırdık 45.000 isteyende vardı 18.000 tl söyleyende vardı internetden buldum iyikide Kayseri’de verdik en azından ucuzdu sorduk Türkiye’de bir yerle anlaşmamız var dedi orada yaptırıyoruz yurt dışına göndermiyoruz zaten makine yurtdışındaki makinelerle aynı dedi
Ha birde özellerle konuşunca detaylı kromozom testide varmış onuda sordum oradaki genetik doktoru milyonda bir çıkacak delesyon ve duplikasyonlara bakılıyormuş bence o kadar gerek yok dedi biz öyle normalde bakılacak genetik hastalıklara bakılacaklara baktırdık

Evet benimde doktorum 20 bintl gibi fiyatlara yapılıyor dedi o yüzden yaptırmam diye düşündüm dediğiniz gibi 6000 TL yüksek bir rakam değil. Sonucu telefondan arayarak mi ogreneceksiniz? ( Bu arada inşallah sağlıklıdır hiç bir sorunu yoktur bebeğinizin)

Şu an 5 yaşında olan oğlum için doktor bana da aynı şeyi söylemişti, mahvolmuştum, doğum yapana kadar hamilelik sürecini nasıl geçirdiğimi bir Allah bilir bir de ben, sıkıntı yapmayın diğer bulgular yeterliyse bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Amin inşallah ense kalınlığı 2.03 ölçüldü onun dışında hiçbir sorun yok kalp atışı hareketleri burun kemiği gayet net göründü. Umarım sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alırım çok teşekkür ederim yorumunuz için

İnşallah canım yok ya maalesef telefondan bilgi vermiyorlar sonuç çıkınca telefona mesaj gelecek sonuç çıktı diye biz tekrardan Kayseri’ye gidip alıcaz sonucu oradaki doktor sonucu bize anlatıcak

merhabalar nerede yaptırdınız acaba testi bana da doktorum önerdi

Test yaptırdınız mı merak ettim sonucunuz geldimi

Çok geçmiş olsun , sağlkla kolaylıkla bu skıntılı süreci atlatın inşallah,
Bizde aşağı yukarı aynı süreçteyiz, cvs sonucunuz çıktımı nasıl gidiyor haftalık usg takipleri?

Çok geçmiş olsun , sağlkla kolaylıkla bu skıntılı süreci atlatın inşallah,
Bizde aşağı yukarı aynı süreçteyiz, cvs sonucunuz çıktımı nasıl gidiyor haftalık usg takipleri?
Sonuçlarımız temiz çıktı detaylı ultrason da sorun görülmedi gen testi de temiz çıktı. 31 haftadayız inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olcak

Burun da ense de iyi canım. İkili test rutindir. Devlete gidiyorsan hepsi bakar. Yaştan dolayı risk görüyorlar ama korkma ense iyi burun var çok büyük bir şey çıkacağını sanmam. Yaş riski yüksek çıkar takip ederler. Kendini strese sokma. 30 üstü tüm gebelikleri riskli görürler. Ama yaşından dolayı illa sorun olacak demek değil bu. Fetal DNA pahalı evet 11/13 bin şuan. İkiliden sonra gerekli görürse detaylıya sokar ama burun ve ense iyiken sanmıyorum kötü bir sonuç çıkacağını.

Şükürler olsun sonuçlarımiz temiz çıktı hiç bir sorun yok. Rabbim hiç kimseyi evladıyla sinamasin saglikla kucağımıza alalım inşallah

Şükürler olsun sonuçlarımiz temiz çıktı hiç bir sorun yok. Rabbim hiç kimseyi evladıyla sinamasin saglikla kucağımıza alalım inşallah
Amin canım. Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…