Ense kalınlığı yüksekliği, Desteğe ihtiyacım var

pembeevsnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
8
2
1
28
Merhaba 12 haftalık hamileyken bebeğimin ense kalınlığı önce 9 sonra 7.8 görüldü. İlk zamanlar ödemde vardı ama o kayboldu çok şükür. Cvs testi verdim ve temiz çıktı. Çok şükür. Şimdi 14 haftalık hamileyim ama ense kalınlığı fazlalığı beni hala çok üzüyor. Benim gibi olup sağlıklı bebeği olan tanıdıklarınız var mı?

İkili testte mi çıktı bu fetal dna da mı?

Böyle durumlarda ileri tetkikler yapıyorlar diye biliyorum micro array testi gibi. Geçmiş olsun em azından down gibi genetik bir problem yok belliki

İkili testte mi çıktı bu fetal dna da mı?
ben de 11+2 de 2.5 2.2 arası gördüler bekliyorum bol stresli

Öncelkle çok geçmiş olsun, tüm skıntılarınız yok olsun sağlkla alın bebeğinizi kucağınıza inşalah, cvs 2 haftaya çktımı acaba? Doktorunuz her şy normalse o kalınlığın ne zamana azalacağını söylüyor mu?

Öncelkle çok geçmiş olsun, tüm skıntılarınız yok olsun sağlkla alın bebeğinizi kucağınıza inşalah, cvs 2 haftaya çktımı acaba? Doktorunuz her şy normalse o kalınlığın ne zamana azalacağını söylüyor mu?

Cvs testi 10 günde çıktı, ense kalınlığının nedenini doktorlar bilmiyordu. Ancak Mikroray testi ile Kromozomsal sorun bulundu, gebeliğim sonlandırıldı

Cvs testi 10 günde çıktı, ense kalınlığının nedenini doktorlar bilmiyordu. Ancak Mikroray testi ile Kromozomsal sorun bulundu, gebeliğim sonlandırıldı

Geçmiş olsun ve başınız sağ olsun Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler. Benim de bir ay önce sonlandı gebeliğim. Acınızı hissediyorum

Basimiz sag olsun
Allah sağlıkla bebekler nasip etsin. Benimde 2 gun once 13+4ken bebegimle vedalastim. Cok kötüyum. Kromozom problemi olarak ne çıktı? Nasil anlasildi. Genetik ve patolojik teste aldilar bebegimi. O yuzden bize verilmeyecekmis. Ense kalinligi 7 ve yogun odem vardi bizde de. Nedenini hicbir şekilde bilmiyorum.

Başınız sağ olsun sizin de. Ben geçen ay 23.haftamda vedalaştım bebeğimle . Her türlüsü zor ama hissettikten sonrası daha da zor. Allah hepimize sabır versin. Tekrar sağlıklı gebelikler nasip etsin. Ben bu kadar geç kaldığım için kendimi suçluyorum hala

Microray testinde çıktı. 15. Kromozomunda sorun vardı. Allah hepimizin yardımcı olsun. Allah riskli hamilelere yardım etsin. Allah herkese hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…