Ense kalınlığı yüksekliği, Desteğe ihtiyacım var

Sen çok rahat ol stres yapma benim iki yigenim içinde büyük ihtimalle down dendi alınmasını önerdi doktorlar çok şükür ikiside çok sağlıklı doğdu sen Rabbime dua et içini ferah tut

Sen çok rahat ol stres yapma benim iki yigenim içinde büyük ihtimalle down dendi alınmasını önerdi doktorlar çok şükür ikiside çok sağlıklı doğdu sen Rabbime dua et içini ferah tut
Amin canım inşallah, sadece şuan şunu merak ediyorum 37 yaşında ve 4. Sezaryen, belden uyuşma istemiyorum acaba zeynep kamil nasıl yapiyor

Oldukça çok var hemde kendinizi üzmeyin hatta bir tanıdığım doğuma kadar down sendromlu çocuklara nasıl bakılmalı her şeyini öğrenmişti üzülmesi cabası doğunca çokta sağlıklı olduklarını. Hamileliğinizin tadını çıkarın testleriniz temiz çıkmış üstelik bu kadar sıkmayın kendinizi sağlıkla kucagınıza alın inşAllah

Gebeliğim maalesef ki sonlandı. Allah tüm riskli hamilelerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…