Buldense Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 186 21 48 32 15 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Buldense #1 İki taram test verdim bugun 15gunu nasil bekliyim. Ense kalinligi sınırda dedi korkulacka birsey varmidir bilgi verebilimisiniz
İki taram test verdim bugun 15gunu nasil bekliyim. Ense kalinligi sınırda dedi korkulacka birsey varmidir bilgi verebilimisiniz
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 31 15 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Buldense #2 Buldense .!.: İki taram test verdim bugun 15gunu nasil bekliyim. Ense kalinligi sınırda dedi korkulacka birsey varmidir bilgi verebilimisiniz Genişletmek için tıkla... Fetal dna testi yaptırıp durumu netleştirebilirsiniz %99 sonuç veriyor. Bu ikili tarama testleri çok eski bir yöntem sonuçlar yalan yanlış çıkıyor diye doktorumuz hiç önermedi biz direk fetal dna yaptırdık sonuç bekliyoruz.
Buldense .!.: İki taram test verdim bugun 15gunu nasil bekliyim. Ense kalinligi sınırda dedi korkulacka birsey varmidir bilgi verebilimisiniz Genişletmek için tıkla... Fetal dna testi yaptırıp durumu netleştirebilirsiniz %99 sonuç veriyor. Bu ikili tarama testleri çok eski bir yöntem sonuçlar yalan yanlış çıkıyor diye doktorumuz hiç önermedi biz direk fetal dna yaptırdık sonuç bekliyoruz.