• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense kalınlığı

gulcan12345

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
1
0
1
26
Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim bebeğim bağırsaklarında bir parlaklık görüldü bugün tekrar detaylı olarak kontrole gittim doktor ense kalınlığı 6.2 dedi normale göre biraz yüksekmiş yaşayan çocuğu sağlıklı duam varsa cevap verebilir mi bana lütfen

Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim bebeğim bağırsaklarında bir parlaklık görüldü bugün tekrar detaylı olarak kontrole gittim doktor ense kalınlığı 6.2 dedi normale göre biraz yüksekmiş yaşayan çocuğu sağlıklı duam varsa cevap verebilir mi bana lütfen
Ben her bu konuları gördüğümde yazıyorum, inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğiniz.
Benim 2 yeğenim içinde ense kalınlığı var down sendorumlu olma ihtimali çok yüksek dediler aylarca hatta en son Doğan yeğenim neredeyse 9 ay boyunca söylediler bir sürü test yaptılar kürtaj önerdiler 2si içinde zamanında ama çok şükür ikiside sağlıklı doğdu, bol bol dua edin herşey Rabbimin elinde

Fetal dna yaptır canım bence

Back
X