Canım bende rıza hocaya gitmiştim. ense kalınlığı 1.8 çıktığı halde amniyosentez önermişti. Riske atma sana da denk gelebilir demişti bana. sonuç çok şükür ki temiz çıktı. herşeyde şükredilcek birşey vardır üzülme. iyi ki yaptırmışsın testini. Dr lar bu işlere ki bence haklı olarak kadercilik değil de başarı gözüyle bakıyorlar. Yani anne karnında tanı koyup o hamileliği sonlandırmak onlar için insan neslinin kalitesini artırmak demek. çünkü sağlıklı bireyden sağlıklı çocuk doğma olasılığı çok daha yüksektir. umarım tez zamanda 2. ye hamile kalırsın sağlıkla. Dediğim gibi öbür hamileliğine yoğunlaş. çok sağlıklı olcak bence
merhaba arkadaşlar bende bugün yaptırdım nt: 1,0 bdp:20.0 çıktı kan sonucu haftaya alıcam bu bdp normalmi bdp ne demek ya orda bir hasta bdp 20 sınır falan dedi moralim bozuldu ben çapada yaptırdım ama doktor karnıma çok bastırdı sarstı şimdi tedirgin oldum çocuğun kalbi falan durur diye hala karnım acıyor sizdede böyle karnınıza bastırıp sarstılarmı
Yalvarırım mesajımı görüp bana dönün.bebegımın 11haftada ense kalınlığı 4,5cıktı.cvs yapılacak sizin durumunuz bana umıd oldu.bebeğimde ayrıca ödem saptandı.sizde de ödem var mıydı
Merhabalar bana cevap yazıp umud olursanız sevınırım :cvs yapılacak bana da bu hafta .sonuç ıyı çıktı demıssınız,sonrasında başka tetkık yapıldı mi ?array analizi ,fetal kardiyoloji vb .bebegınız doğmuş olmadık her şey yolunda mı ?
Merhabalar sanırım sizde de ense kalınlığı sorunu var .12.haftada 4,5 ölçüldü benım de .cvs yapılacak parça alınacak .son durumunuz nedir bana da yazarsanız bir umut arıyorum
Merhabalar sanırım sizde de ense kalınlığı sorunu var .12.haftada 4,5 ölçüldü benım de .cvs yapılacak parça alınacak .son durumunuz nedir bana da yazarsanız bir umut arıyorum