ense ölçümü yüksek çıkan var mı?

garfield78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
13
0
36
İzmir
ben 12 haftalık hamileyim.2'li testimde ense ölçümü 0.33 mm çıktı.sınır 0.3 mm.doktorum kan almadı direkt amniyo dedi.kan aldırayım diye ısrarcı olsamıydım bilemiyorum.tek sevindirici yanı burun kemiğinin görülmüş olması.üstelik bebek de son derece hareketliydi.büyük ihtimal birşey çıkmayacak böyle birkaç hastam oldu dedi ama ben kötüyüm tahmin edeceğiniz gibi.benim durumumda olup amniyosu temiz çıkan var mı?

canim ben yaptirtmadim ama o kadar cok kisi biliyorumki riskli denip amniyosentez yaptiran cok sukur hepsi de temiz cikti. seninki de oyle olucak Insallah. hic bosuna kendini ve bebisini uzme. bak asagida 2010_2011 tup bebekle anne olucaklar topigi var orda da yaptiran arkadaslarimiz var diye biliyorum hatta onlar da cok sukur temiz sonucu aldi. daha dun bir tanidigimiza demislerdi haberi geldi o da temiz sonuc.
tersini henuz hic duymadim okumadim, Allah'in izniyle senin de temiz cikicak Insallah.

teşekkürler arkadaşım.ama benden kan alınmadan direkt olarak ense kalın diye amniyo istendi.
iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama zor yine de.

arkadaşım ilk olarak geçmiş olsun. Benim arkadaşımında ensesi sınırın üstündeydi. kan testi yaptırdı temiz çıkınca amniyonsentez yapılmadı. Amniyonsentez çok zor kalınmadıkça yaptırılmıyor. Bence keşke kan testi yaptırsan. Bu arada eşimin halasının gelininede ense kalınlığı sınırın üsütnde denildi. Amniyosentez yapıldı temiz çıktı....Bence stres yapıp bebeğinide üzme.Bu arada kaç yaşındasn.....Benim değerim temiz çıktı. ben 28 haftalık gebeyim. ama benim değerim 1,4di sınırda 4-5 arasıydı. 0,33 duymadım.

deryahmet teşekkürler cevabın için.3.3 benim kastettiğim ölçü.sınır 3.ama ultrasonda ölçülürken 0.33 gözüktü.verilen kağıttada o şekilde.ama asıl kastedilen 3.3

sanırım bu konuyu bir de gebelik/soru ve sorunlar kısmında açsan daha çok cevap veren hamile olabilir

Back
X