Ensefalosel'den sonra tekrar hamile kalan var mı?

Chase

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
239
12
118
41
Merhaba kızlar;

Bundan yaklaşık 4 sene önce ikinci kızıma 24 haftalık gebe iken ensefalosel, servikal spina bifida ve sol glob okuli (Bir gözünün olmaması) nedeni ile suni sancı ile normal doğum yapıp bebeğimi kaybetmek zorunda kaldım. Sonrasında iş güç bir de tekrardan cesaret edemeyişimden ötürü eşimde bende ikinci bir çocuk bu zamana kadar istemedik. Şimdi kızım 11 yaşında geç te kalsak artık bir kardeşi olmasını istiyoruz. Ama benim hala kuşkularım var. Böyle bir anomaliden ötürü bebeğini kaybedip, tekrar hamile kalıp, sağlıklı bir bebek doğuran var mı? Hamilelikten önce neler uyguladılar? Hangi testlere tabii tutuldular. Açıkcası cevaplarınızdan medet umuyorum arkadaşlar. Bu anomalinin tekrarlama ihtimali yüksek oluşundan ötürü, tekrar aynı acıları yaşamak istemeyişimden dolayı, sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar geçmiş olsun,bende bir hafta önce normal dogum ile bebegimi dogurmak zorunda kaldim. Ensefalosel vardi ve elimden hicbisey gelmedi. Tecrubesi olan varsa bende yardim istiyorum bu konuda tekrar yasamaktan korkuyorum ayni aciyi. Hemen hamile kalmak istiyorum :oops:

Back