enterasan durumla karşılaşan varmı böyle

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
kızlar ben bazen daha önce tanıdığım kişileri ilk defa görüyor gibi oluyorum çok oluyor bana bu :) kafayımı yedim acaba :) hiç böyle bir durumla karşılaşan varmı mesela az önce kardeşimin fotoğrafına denk geldim facede sanki ilk defa gördüğüm biri gibi geldi halbuki her akşam evde karşılaşıyoruz yani :P

kendimden korkmaya başladım ben iyi değilim hani bi anlık tanımazsın ya öyle değil uzun uzun bakıyoru bu benim kardeşim yani diyorum :) tam olarak tarifte edemiyorum ki olanı ay inşlh anlamışınızdır

stresli yada yoğun bir döneminizdeyseniz olabilir.
ama herşey normalse bir doktora görünmekte fayda var.
bende okuduğum kitabı hiç okumamış gibi hissediyorum bazen sayfalarca çevirip tek cümle hatırlamıyorum dalgınlık dönemleri demek ki.
ama sizin ki biraz daha ciddi sanki kardeş sonuçta :confused:

Her aksam gordugunuz kardesinizin resmini bile ilk defa goruyormus gibi bakiyorsaniz bir doktora gorunun, alzheimer baslangici bile olabilir

Vitamin eksiliği özelliklede b12 eksikliği olabilir bende komsumu tanımamiştım.konustum görünce ama aklımda acaba bu kimdi kimdi sorusu vardi.aksama doğru buldum kim olduğunu:-)bir doktora görünün

Hic yasamadim böyle birsey ama normal mi bilemicem. Belki bir doktora görünmekte fayda olabilir

Benim söyleyeceğim çok uç bir örnek ama aklıma geldi siz yazınca.
Kanıt dizisinde(eski bölümlerinde)yüz körlüğü diye bir hastalıktan bahsetmişlerdi.
Bazı insanlarda daha yoğun bazılarında daha yüzeysel oluyormuş.Tanıdığı kişilerin yüzlerini seçmekte zorlanmak ilk kez karşılaşmış gibi tepkisiz kalmak vb..bir araştırın bu değilse bile illa ki başka bir sebebi vardır.

Back
X