• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enteresan:)

selam kızlar flörtüm bi anda hiç bi sebep yokken numaramı silmiş ve instadan silmiş şaşırdım yani siz olsanız nedenini sorarmıydınız yani görüşme istemiyorsan da en azından bi belirtirsin dimi
Sevgilisine yakalanmış apar topar silmiş engellemiş neden diye sorulur mu buna 2 3 güne döner bir şey olmamış gibi ama bu tuzağa düşme

Flört ile sevgili arasında bi fark olduğunu bu konuda öğrendim. Hele Bi aydinlativerin su bacınızı kızlar. 😅

Flört ile sevgili arasında bi fark olduğunu bu konuda öğrendim. Hele Bi aydinlativerin su bacınızı kızlar. 😅
Flort sevgililik oncesi evre. Görüşülür vakit gecirilir, birbirinizi tanirsiniz. Iliskiye baslamaya karar verme asamasi yani.

Emin olmak için bir taktik varmış

Fake bi adres açıp ona mesaj atıyormuşsun

‘ Tek konuştuğunun ben olmadığımı düşünüyorum bil bakalım ben kimim ‘

Şeytanın aklına gelmez :)
Off biri bana bunu yapsa normal hesabini da silerim :D

selam kızlar flörtüm bi anda hiç bi sebep yokken numaramı silmiş ve instadan silmiş şaşırdım yani siz olsanız nedenini sorarmıydınız yani görüşme istemiyorsan da en azından bi belirtirsin dimi
Olta atmış 🤣 sessiz kalın bence
Kendi bilir

Flort sevgililik oncesi evre. Görüşülür vakit gecirilir, birbirinizi tanirsiniz. Iliskiye baslamaya karar verme asamasi yani.
Değişikmiş. Tanımadığım adamla niye konuşuyorum ki 😅 Neyse...

Konuşmazsanız nasıl taniyacaksiniz?
Valla bana garip geliyo sırf sevgili olmak için konuşmak filan. Tanıdığım is arkadaşım, okuldan tanıdığım vs vs yani zaten kim olduğunu bildiğim ya da doğal yollarla tanıştığım 😅 biri ile ilişki başlatmaya ancak cesaret edebilirim. Böyle had gel bi bakalım uyuşuyor muyuz muhabbeti bana değişik geliyo. Neyse herkesin kendi tercihi

Valla bana garip geliyo sırf sevgili olmak için konuşmak filan. Tanıdığım is arkadaşım, okuldan tanıdığım vs vs yani zaten kim olduğunu bildiğim ya da doğal yollarla tanıştığım 😅 biri ile ilişki başlatmaya ancak cesaret edebilirim. Böyle had gel bi bakalım uyuşuyor muyuz muhabbeti bana değişik geliyo. Neyse herkesin kendi tercihi
Tabii ki herkesin kendi tercihi de iş arkadasiniz veya okul arkadasinizi arkadas olarak taniyor olursunuz. Birebir iliskide veya romantik iliskideki tavrini bilemezsiniz. Mesela is arkadaşınızla sevgililige nasil evriliyorsunuz? Ogle yemeginde bir anda iliskiniz mi basliyor? Oncesinde birebir görüştüğünüz, kahveye yemege gittiginiz donem zaten flort dönemi oluyor. Oyle vahiy inmis gibi bir anda sevgili olmuyorsaniz o arkadasliktan sevgililige döndüğü asama zaten flort iste.

Yoksa is gorusmesi gibi hele gel taniyak kocum diye oturup konusulmuyor yani :D

Tabii ki herkesin kendi tercihi de iş arkadasiniz veya okul arkadasinizi arkadas olarak taniyor olursunuz. Birebir iliskide veya romantik iliskideki tavrini bilemezsiniz. Mesela is arkadaşınızla sevgililige nasil evriliyorsunuz? Ogle yemeginde bir anda iliskiniz mi basliyor? Oncesinde birebir görüştüğünüz, kahveye yemege gittiginiz donem zaten flort dönemi oluyor. Oyle vahiy inmis gibi bir anda sevgili olmuyorsaniz o arkadasliktan sevgililige döndüğü asama zaten flort iste.

Yoksa is gorusmesi gibi hele gel taniyak kocum diye oturup konusulmuyor yani :D
Tanımaktan kastın oysa tamamdir. Ben hani arkadaş vesilesi ile ya da ınternetten hiç tanımadığın biriyle direk sevgili olma maksatiyla görüşmek diye düşündüm.

Hiç bı fark yok .Artık evli olmakda bile bir özellik yok.Hersey karakter ve uyuma bakar oldu .Bu yoksa hepsi foss.

Zaten açıklayacak kadar değer vermiyorum diye bas bas bağıran bir hareket .Puf silmiş sizinle iletişim kanallarını.Bunu merak edip önemsemek hata .Bunu yapana bir daha şans vermekde o hatayı sıvamak.Cok iyi ya en baştan gitmiş bence bu karakterini anlamak için harika bir işaret . Ölmüş olsun başkası olsun sıkılmış olsun ne farkeder sonuç erkenden yolunuzdan çekilmiş olması .Buda iyi birşey bence ne kadar erken gidiş o kadar iyi . Kalıcı olana yer açmak lazım .

Flört sevgililiğe geçmeden önceki evre. Flörte karşı sorumluluk, sadakat yükümlülüğü yoktur genelde. Sevgili olsak mı yoksa başkalarıyla mı şansımızı denesek evresidir. Hatta sevgililiğe hiç varmayacak flörtler bile olabilir iki taraf da durumdan keyif alıyorsa.

Buna da değişikmiş dersiniz şimdi 🤭

Boşa düşünce yeniden yazar, ailevi sorunları/sağlık sorunları olduğunu söyler, bir de seni anlayışsız olmakla suçlar, merak etme :KK53:

Flört sevgililiğe geçmeden önceki evre. Flörte karşı sorumluluk, sadakat yükümlülüğü yoktur genelde. Sevgili olsak mı yoksa başkalarıyla mı şansımızı denesek evresidir. Hatta sevgililiğe hiç varmayacak flörtler bile olabilir iki taraf da durumdan keyif alıyorsa.

Buna da değişikmiş dersiniz şimdi 🤭
Değişik evet 😅 Ne bileyim zaten biriyle görüşüyorsan aynı anda başkasıyla şansını denemezsin. Adına ne dersen de. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda da böyle bisey var. Exclusive olana kadar birden fazla kişiyle takılma. Her dilde bana acayip geliyo. 😅

Değişik evet 😅 Ne bileyim zaten biriyle görüşüyorsan aynı anda başkasıyla şansını denemezsin. Adına ne dersen de. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda da böyle bisey var. Exclusive olana kadar birden fazla kişiyle takılma. Her dilde bana acayip geliyo. 😅
Niye emin olmadan birine bağlı kalsın ki insan? Hepsini tanırsın, denersin iyi anlaştığın, duyguların da karşılıklı olduğu biri çıkarsa ilerlersin.

Günümüz ilişkileri işte salla next.

Niye emin olmadan birine bağlı kalsın ki insan? Hepsini tanırsın, denersin iyi anlaştığın, duyguların da karşılıklı olduğu biri çıkarsa ilerlersin.
Aynı fikirdeyim. Şimdiki ilişkiler çok vıcık vıcık olduğu için flörtle sevgili birbirine karışıyor gibi geliyor bana. Birden fazla seçenek varsa flörtle mesajlaşırsın, kahve içersin, sinemaya vs gidersin çok laçkalaşmazsın yani.

Aynı anda demek istedim. Sadakat vs bahsettigin için. Aynı anda tek insan olduğu sürece istediği kadar denesin tabi 😁 Adının başka bisey olması garip geliyo o yüzden. Flört ya da sevgili. Biriyle görüşüyorsam görüşüyorum. O esnada başkasıyla görüşmem. Beğenmezsem onu bırakır başkasıyla görüşürüm. Amaan neyse işte öyle bişeyler. 😅 Mühim mevzular değil.

Aynı anda demek istedim. Sadakat vs bahsettigin için. Aynı anda tek insan olduğu sürece istediği kadar denesin tabi 😁 Adının başka bisey olması garip geliyo o yüzden. Flört ya da sevgili. Biriyle görüşüyorsam görüşüyorum. O esnada başkasıyla görüşmem. Beğenmezsem onu bırakır başkasıyla görüşürüm. Amaan neyse işte öyle bişeyler. 😅 Mühim mevzular değil.
Aynı anda diyorum zaten. Yani flört arkadaşlığın çok ötesinde bir şey değil flört. Biriyle arkadaş olunca başkasıyla olamam demiyorsak flört için de aynı şeyin geçerli olduğunu düşünüyorum.

Back
X